Kızlar acaba sağlıkta fiyatlar değişti mi benim haberim mi yok acaba diğer gidişimde detaylı ultrasonu soracağım ama ikili test için 20 lira verdim kan tahlillerimiz içinde 5 lira verdim bunlar yeni olanlar.
Yine iyiymiş Medicana benden ilk testler için 800 tl istedi tabi muayne zaten sgk lı için 130.. Bende evin oradaki poliklinikte ücretsiz yaptırmıştım. Ama 2li önemli olduğu için paraya kıydık açıkcası.. Allah yardımcımız olsun .
valla bence herşey ticari olmuş çok saöma gerçektende heryedede fiyat değişiyor sabit bi fiyatta yokArkadaşlar ben muayene ücreti 12 tl oduyorum kan tahlilleri 17 civari 2 li yide yine kan testiyle beraber odemistim 67 tl verdim 50 ye falan geldi yani 2 lide.birde ven oğluma hamileyken 4 lu test yoktu.ayrintili usg de yoktu.sanirim 5. aydaydi ultrasonla bakarken birden renkli oldu ekran ve oglumun yüzünü cok net gördük hatta annemle baya şaşırmış tik herseyini bukadar net gördüğümüz icin.ama doktor ayrintiliya gireceksin simdi zamani falan demedi ki ayni ultrasonla bakıldı. Doktorum da cok iyi bir doktordu yaptirdigi herseyi aciklardi.yani kisacasi ne ekstra parada odemedim ozel hastane ydi ssk anlasmaliydi.simdi bu ayrinyili usg baska bir aletlemi yapiliyorda bukadar çok para istiyorlar anlamadım. Yada insanlardan para koparmak icin özel hastanelerin uydurdugu birseymi yaptiranlar bilgi verebilirmi
bugun benmde kasıklarıma sızı gidi ara ara normaldir inş yarın doktor randevum var sorucam bakalımmrb kızlar bugün karnıma kramplar giriyor resmen hareket ederken falan ve karnım acaip sert normal mi acaba yaşayan, doktoruna danışan oldu mu böyle bişey olup
Sor canım bana yazar mısın sonra benim randevuma 10 gün var daha çünkübugun benmde kasıklarıma sızı gidi ara ara normaldir inş yarın doktor randevum var sorucam bakalım
Kızlar free b hcg 18,1 papp a 1,570 risk değerimizde 1:16661 cıktı
Kızlar ultrason zararlı mı? Şöyle ki ben dr değişikliği yaptığım için buaralar birkaç farklı dr ya görünüyorum seçim yapmak için. örneğin 1 hafta arayla 3 kez ultrasona girmiş olcam.
bende ataşehir de oturuyorum. kontrollerimi devlette yaptırıyorum ama dogum konusunda kararsızım sezeryan olsa devlette yaptırırım dogum hastanesınde halam calısıyor ama normal dogumu epıdural ıstıyorum onuda devllette yapmıyorlar aslında normal dogumdanda korkmuyorum acısı nasıl bılmıorum ondan herhalde :)
O hastanede bi o dr iyi zaten bende oraya yakin oturuyorun daha once gitmiştim seyma hanima.
benimde karnım taş gibi şişkinlik çok su bile içesim gelmiyor çatlıcak gibi oluyorum yamrb kızlar bugün karnıma kramplar giriyor resmen hareket ederken falan ve karnım acaip sert normal mi acaba yaşayan, doktoruna danışan oldu mu böyle bişey olup
Arkadaslar ben 12+5 de doktora gttigimde bana folik asidi kullanmaya devam et dedi. Bildigim kadariyla 12. Haftada birakiliyor. O anda sormak aklima gelmedi. Ben folic plus kullaniyorum simdi 13+4 deyim kutu bitti tekrar alsam mi? Benim gibi doktoru baska hicbir ilac vermeyip de folic asite devam eden var mi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?