- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
akşama doğru benim taş kesiliyor sertleşiyorbenimde karnım taş gibi şişkinlik çok su bile içesim gelmiyor çatlıcak gibi oluyorum ya
akşama doğru benim taş kesiliyor sertleşiyor
Demir hapini herhangi bir tahlil yapmaksizin yani demir eksikligi gozlenmiyor olsa da veriyor mu dojtorlar? Her bebek bekleyen kullaniyor mu yani? Benim ki neden ole dedi ki acaba birakma birakma devam folik asite dedi :S soracagim yarinben 12+2 de doktora gittim folik asit hapımda bitmisti tekrar vermedi ama yerıne hem folıkasıt hem demır hemde b12 olan bir hap verdi oda ıkı gun sonra bıtıyor sordum devam dedı kullanmaya saglık ocagından yazdır dedı ama sen yınede en ıısı doktoruna danıs canım
Bence dedaha şimdiden böyle olursa karın büyüyünce napcaz biz yaa
Demir hapini herhangi bir tahlil yapmaksizin yani demir eksikligi gozlenmiyor olsa da veriyor mu dojtorlar? Her bebek bekleyen kullaniyor mu yani? Benim ki neden ole dedi ki acaba birakma birakma devam folik asite dedi :S soracagim yarin
ben de bugün normal ultrasondan baktırdım, doktorum bana da bebeğin bağdaş kurduğunu söyledi, ellerini ayaklarını gördüm çok mutlu oldum, allahım isteyen herkese nasip etsin, benimki bağdaş kurmuştu bacak arasında kordon vardı, cinsiyetini sordum daha küçük dedi, sonra söyledi :)Evet canım dizleriyle kapatıyor resmen çokta güldürdü bizi :) bağdaş kurup oturuyo zıplıyo tekme atıyo ama birtürlü göstermedi yüzünüde tam göremedik 3 boyutlu baktık ama sadece yandan gördük eli başındaydı anlıcan rahatsız oldu bizden :))
bugün yaptırdım ikili tarama testini, ama şu var kanamam çok oldu bugüne kadar şu an 13+6yım ve ultrasona çok girdiğim için tedirgin oluyorumEğer nihayetinde tarama testi yaptıracaksan 2'li yi yaptırman daha doğru vaktin varsa bence 2li yaptır.. Eğer temiz çıkarsa zaten 3lü ve 4 lü yü dr istemiyor bile.
Yaa demekki bizimkiler rahatına pek düşkün olacaklar yerim ben onların bacaklarını :) inat edip göstermedi kendini :) bidahaki gittiğimde öğreniriz herhaldeben de bugün normal ultrasondan baktırdım, doktorum bana da bebeğin bağdaş kurduğunu söyledi, ellerini ayaklarını gördüm çok mutlu oldum, allahım isteyen herkese nasip etsin, benimki bağdaş kurmuştu bacak arasında kordon vardı, cinsiyetini sordum daha küçük dedi, sonra söyledi :)
seninki kaç haftalık canımYaa demekki bizimkiler rahatına pek düşkün olacaklar yerim ben onların bacaklarını :) inat edip göstermedi kendini :) bidahaki gittiğimde öğreniriz herhalde
bana 14.haftaya kadar kullan dedi. bende 12.haftada bırakılıyor diye biliyordum... bi arkadaşım da 14 haftalık olana kadar kullanmış..Arkadaslar ben 12+5 de doktora gttigimde bana folik asidi kullanmaya devam et dedi. Bildigim kadariyla 12. Haftada birakiliyor. O anda sormak aklima gelmedi. Ben folic plus kullaniyorum simdi 13+4 deyim kutu bitti tekrar alsam mi? Benim gibi doktoru baska hicbir ilac vermeyip de folic asite devam eden var mi????
sizinki kaç haftalıkDoktoruma gösterdim sonuçlarını iyi dedi.3 luye gerek yok 4 lu yu yapabiliriz istersen dedi. Tam göremiyorum ama büyük ihtimalle kız dedi
ben de 13+6 yım benim de meleğimi kıza benzetti doktorum, kıyafetlere bakmaya başladım bile13 haftalığız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?