2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Demir hapini herhangi bir tahlil yapmaksizin yani demir eksikligi gozlenmiyor olsa da veriyor mu dojtorlar? Her bebek bekleyen kullaniyor mu yani? Benim ki neden ole dedi ki acaba birakma birakma devam folik asite dedi :S soracagim yarin

Demir hapini herhangi bir tahlil yapmaksizin yani demir eksikligi gozlenmiyor olsa da veriyor mu dojtorlar? Her bebek bekleyen kullaniyor mu yani? Benim ki neden ole dedi ki acaba birakma birakma devam folik asite dedi :S soracagim yarin

demir icin bir sey diyemem ama hamıle kalmadan oncede b12 eksıklıgım vardı yanlız ılacı tahlıllerden sonramı oncemı yazdı canım ınan hatırlamıyorum.

Benim doktorum vitamine ihtiyacın yok sadece demir hapı veriyorum kansızlığın olduğu için dedi . Dünden beri demir hapı kullanmaya başladım.

ben de bugün normal ultrasondan baktırdım, doktorum bana da bebeğin bağdaş kurduğunu söyledi, ellerini ayaklarını gördüm çok mutlu oldum, allahım isteyen herkese nasip etsin, benimki bağdaş kurmuştu bacak arasında kordon vardı, cinsiyetini sordum daha küçük dedi, sonra söyledi :)

Doktoruma gösterdim sonuçlarını iyi dedi.3 luye gerek yok 4 lu yu yapabiliriz istersen dedi. Tam göremiyorum ama büyük ihtimalle kız dedi

Eğer nihayetinde tarama testi yaptıracaksan 2'li yi yaptırman daha doğru vaktin varsa bence 2li yaptır.. Eğer temiz çıkarsa zaten 3lü ve 4 lü yü dr istemiyor bile.
bugün yaptırdım ikili tarama testini, ama şu var kanamam çok oldu bugüne kadar şu an 13+6yım ve ultrasona çok girdiğim için tedirgin oluyorum

Yaa demekki bizimkiler rahatına pek düşkün olacaklar yerim ben onların bacaklarını :) inat edip göstermedi kendini :) bidahaki gittiğimde öğreniriz herhalde

bana 14.haftaya kadar kullan dedi. bende 12.haftada bırakılıyor diye biliyordum... bi arkadaşım da 14 haftalık olana kadar kullanmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…