belli 13+6 yım kızKizlar cinsiyetler belli mi? Benim ogluma yine erkek bir kardes geliyor :)
Saol canım sizinki gibi limit altı falan yazmıyor ama doktor iyi dedi sonuca düşük riskmişİyi çıkmış 16661
Gözün aydın
Bildiğim kadarıyla özel hastaneler sınıf sınıf ayrılıyor. Sınıfına göre yüksek ücret talep edebiliyorlar. Yani SGK farkını yüksek tutuyorlar. İstanbul'da da potansiyel olduğu için fiyatlar yüksek diye düşünüyorum Anadolu şehirlerine veya küçük şehirlere göre.Ya kızlar ben sürekli aranızda parasal olarakonuşmalarınızı okuyorum.ve bir şey anlamıyorum.sizin bağlı bulunduğunuz bir sigorta kurumu mu yok ondan mı bu fiyatlar böyle yüksek.yani ben Gaziantep'te oturuyorum sami konukoğlu hastanesi var özel gaziantebin en büyük özel hastanelerinden diyebilirim.ben ilk kızıma hamileyken sigortalıydım şimdide bağkurlu her neyse doktora her girişimde 50 lira ücret ödüyorum sma onun dışında ikili teste 20 lira ödedim ki ikiliye ilgisi yok o ücretin kan aldıran herkesten alıyorlar bu ücreti hatta 5 liraydıda yükselmiş fiyat. Detaylı yani renkli doblere girdim 5. Ayımda ücretsizdimyaptırdığım hiç bir şeyden ücret almadılar?yani diğer hastanelerde de öyle medical park primel hiçbirinde böyle fiyatlar yok.6 sene önceydi doğumumda da 200 lira ödedik ama o zamana göre bile çok para değildi.
kimisi net söylüyor kimisi çekiniyor, çok merak ediyorummBana da 13. Haftada yuzde 60-70 erkek gibi ama net soylemek icin cok erken dedi. Bu arada freebhcg 66. Eger doktorumuz yanilmuyorsa 50nin ustu kizdir inanisi bende de tutmamis olacak. Az kaldi herkes bi kac haftaya melegnin cinsiyetini ogrenicek
Ben iki farklı doktora gittim, biri %90 kız dedi, diğeri daha küçük söylemem dedi, ben de ısrar ettim kız büyük ihtimalle dedi :)benim doktorum hiç kendine guvenmiyor gibi konusmuyor valla
iyi yapmışsın umarım güzel çıkar sonucun da dr muaynesi nasıldı ense kalınlığı falan söyledi mi dr ? artık kar zarar hesabı yaparsak ultrasona girmek daha doğru diye düşünüyorumbugün yaptırdım ikili tarama testini, ama şu var kanamam çok oldu bugüne kadar şu an 13+6yım ve ultrasona çok girdiğim için tedirgin oluyorum
ense kalınlığı normal dedi, kanamamnoldukça doktorum gel demişti, 15 kere girmişimdiriyi yapmışsın umarım güzel çıkar sonucun da dr muaynesi nasıldı ense kalınlığı falan söyledi mi dr ? artık kar zarar hesabı yaparsak ultrasona girmek daha doğru diye düşünüyorum(
Selamm..Dr geldik kızlar biraz geç oldu ama dışarda takıldım biraz..Dr herşeyine baktı gayet sağlıklı olduğunu söyledi ense ölçümü için bizi biraz oyaladı kıçını dönemedi bir türlü sürekli hareket halinde..neyse sonunda onuda yaptı herşey yolunda görünüyor kan sonucu salı günü çıkacak..son dakikada bacaklarını açtı ve Dr eşime gösterdi bacak arasına bakalım dedi ve yorumu sana bırakıyorum dedi eşime..çünkü önceden tembihlenmişti Dr cinsiyetin bana söylenmemesi konusunda..bana süpriz yapacakmış cinsiyet pastasıyla..erkekle pastanın içini mavi kızsa pembe oluyormuş ve onu kestiğin zaman anlıyorsun..bende bekliyorum bakalım biraz daha netleşsin heralde o zaman söyler diye
:)) bende cinsiyet partisi yapacağım , sanada fikir olabilir bu. ben dr ye aybaşı gidicem ve cinsiyeti söyleme sakın zarfta bulunan karta yaz diycem o zarfıda bir arkadaşıma göstericem başka hiçkimse bilmeyecek sonucu:) sonra pastacıya sipariş verdim zaten dışı mavi pembe bir pasta bu dışından birşey belli değil ama kesince arasındaki krema yada kek mavi yada pembe çıkıcak tüm aile ve dostlarımız hazırladığımız bu küçük partide bizimle beraber öğrenecek cinsiyeti:) tabii birinin pastacıya cinsiyeti söylemesi lazım oda size kalmış .. umarım güzel geçer parti birde tabi bizim velet gösterir umarım hehheehSelamm..Dr geldik kızlar biraz geç oldu ama dışarda takıldım biraz..Dr herşeyine baktı gayet sağlıklı olduğunu söyledi ense ölçümü için bizi biraz oyaladı kıçını dönemedi bir türlü sürekli hareket halinde..neyse sonunda onuda yaptı herşey yolunda görünüyor kan sonucu salı günü çıkacak..son dakikada bacaklarını açtı ve Dr eşime gösterdi bacak arasına bakalım dedi ve yorumu sana bırakıyorum dedi eşime..çünkü önceden tembihlenmişti Dr cinsiyetin bana söylenmemesi konusunda..bana süpriz yapacakmış cinsiyet pastasıyla..erkekle pastanın içini mavi kızsa pembe oluyormuş ve onu kestiğin zaman anlıyorsun..bende bekliyorum bakalım biraz daha netleşsin heralde o zaman söyler diye
yaa o tutmuyo sanırım bende heyecan yapmıştım ama b-hcg 50 nin üzeri deyse kız diyorlar ama çok çelişkili sonuçlar geldi bence oda biraz uydurmaca bir tahminselam kızlar ikili tarama testimiz temiz çıktı.içim rahatladı şimdi de cinsiyet merakım başladı. bu ikili taramadaki hangi degere bakıyorlar dı cinsiyet tahmini için
Evet cnm bizde senin gibi düşündük cinsiyet netleştiğinde aileleri ve çok yakın arkadaşları toplayıp pastayı onların yanında kesicem bence çok eğlenceli olacakbe
:)) bende cinsiyet partisi yapacağım , sanada fikir olabilir bu. ben dr ye aybaşı gidicem ve cinsiyeti söyleme sakın zarfta bulunan karta yaz diycem o zarfıda bir arkadaşıma göstericem başka hiçkimse bilmeyecek sonucu:) sonra pastacıya sipariş verdim zaten dışı mavi pembe bir pasta bu dışından birşey belli değil ama kesince arasındaki krema yada kek mavi yada pembe çıkıcak tüm aile ve dostlarımız hazırladığımız bu küçük partide bizimle beraber öğrenecek cinsiyeti:) tabii birinin pastacıya cinsiyeti söylemesi lazım oda size kalmış .. umarım güzel geçer parti birde tabi bizim velet gösterir umarım hehheeh
canım sanırım bhcg değeri 50nin altı erkekti galibaselam kızlar ikili tarama testimiz temiz çıktı.içim rahatladı şimdi de cinsiyet merakım başladı. bu ikili taramadaki hangi degere bakıyorlar dı cinsiyet tahmini için
Gözün aydın canımselam kızlar ikili tarama testimiz temiz çıktı.içim rahatladı şimdi de cinsiyet merakım başladı. bu ikili taramadaki hangi degere bakıyorlar dı cinsiyet tahmini için
diyetle geçmezse insüline başlanıyor.Canım şeker yüklemesini yaptırmazsan ileride hiç bir sıkıntı olmadı.kardeş
M yaptırdı biraz yüksek çıktı sona yine gel bu arada dikkat et şekeri ieylerden pirinçten patatesten biraz uzak durdu anlayacağın kendine dikkat etti sonra yine yaptırdı düşmüş.düşmeseydi ne olacaktı demiş dikkat etmeye devam edecektin çünkü anne karnında yapacak bir şeyimiz YÖK demiş.müdahale edilemeyecekse neden o kadar şekeri vücudumuza yükleyelim ayrıca çocukta vereceği hasar körlüğe işitme kaybına daha nelere nelere yol açıyormuş.
şanslısın cnm malesefki burda okadar uygun değil fiyatlar şehirden şehire farkediyor ben 5.5 yıl önce kızımda 1400 lira ödemiştim sezeryan doğuma.Ya kızlar ben sürekli aranızda parasal olarakonuşmalarınızı okuyorum.ve bir şey anlamıyorum.sizin bağlı bulunduğunuz bir sigorta kurumu mu yok ondan mı bu fiyatlar böyle yüksek.yani ben Gaziantep'te oturuyorum sami konukoğlu hastanesi var özel gaziantebin en büyük özel hastanelerinden diyebilirim.ben ilk kızıma hamileyken sigortalıydım şimdide bağkurlu her neyse doktora her girişimde 50 lira ücret ödüyorum sma onun dışında ikili teste 20 lira ödedim ki ikiliye ilgisi yok o ücretin kan aldıran herkesten alıyorlar bu ücreti hatta 5 liraydıda yükselmiş fiyat. Detaylı yani renkli doblere girdim 5. Ayımda ücretsizdimyaptırdığım hiç bir şeyden ücret almadılar?yani diğer hastanelerde de öyle medical park primel hiçbirinde böyle fiyatlar yok.6 sene önceydi doğumumda da 200 lira ödedik ama o zamana göre bile çok para değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?