ben önceki gittiklerimde 38 lira veriyordum muayene için geçen cuma gittiğimde 52 olmuştu fiyat zam gelmiş bu fırsatı hiçbiri kaçırmaz heraldeKızlar acaba sağlıkta fiyatlar değişti mi benim haberim mi yok acaba diğer gidişimde detaylı ultrasonu soracağım ama ikili test için 20 lira verdim kan tahlillerimiz içinde 5 lira verdim bunlar yeni olanlar.
15+3 canım benim :)seninki kaç haftalık canım
süt ilk zamanlar iciyordum ama su anda agzıma surmuyorum havuc gecen bende aldım bi güzel soydum yedım dun aksam da mor lahana onu bi guzel limonladım yagladım koydum dolaba bırde her oglen mutlaka yesıl salata yıyıorum yemekde allahtan abur cubur gun ıcınde yemıyorum ama hamburger asla hayır dıyemedıgım sey hafta da bır kere yıyorumoda hafta sonları :d
Canim ben hamile kalmayi planlamadan ozel saglik sigortasi yaptirmistim hamilelikte yararlanmak icin simdi yeditepe Üniversitesi hastanesine gidiyorum oyuzdenAraştırabilirsin Hastaneyi ve dr'u ...
Aynen. :) şimdi kime gidiyorsunuz?
demir icin bir sey diyemem ama hamıle kalmadan oncede b12 eksıklıgım vardı yanlız ılacı tahlıllerden sonramı oncemı yazdı canım ınan hatırlamıyorum.
cinsiyeti belli olur yakında15+3 canım benim :)
hgb kaç çıkıyor sizdeBen dr et yemedigimi soledim b12 testi yapalim ozaman dedi ve b12 im iyi cikti sonuc diye vermedi ilac mesela
hgb kaç çıkıyor sizde
yok o değil hemoglobin kansız olup olmadığımızı öğrenmek için.. ben ikili test yaptırdım ama 10 gün sonra alırsınız sonucu dediler, çok geç değil miSu cinsiyet tahmini yapilan deger dimi 44.4 cikmisti
Gunaydinlar. Yönetmelikte doguma 3 ay kala diyorO da 28.hafta ediyor malesef. Size jest yapiyorlar sanirim :)
Kızlar nöbet olayı 24. Hafta dolana kadar zorunlu tabii nöbet tutması sakıncalı diye rapor alırsanız vermezler. Benim idare yazmamis ama haftaya bekliyorum. Çünkü görevlendirilen öğretmen arkadaşlar oldu. Onlardan birinin yerine yazarlar
hayırlı olsun kızınız... ayrıntılı ultrasona ne zaman ve niçin giriliyor?herkese iyi geceler...bizde bugün dr.kontrolündeydik 4 boyutluda baktı drumuz artık kesin kız dedi 2. kızımız geliyor inşallah...Bu ara tüm bebişler bağdaş kuruyor galiba benimki de bağdaş kurmuştu, sonra sırtını döndü bize sonra tekrar yüzünü kıpır kıpırdı sıpa... ben renkli halinden kime benziyo tahlili bile yaptım bana benzemiyor sanki yüz yapısı gözler babaya benziyor kocaman kocaman gözleri vardı 125 gr. dedi drumuz 1 haftada öndeymişiz çok şükür çok sağlıklı herşey çok iyi hep böyle gider inş. ben şimdiden merakla bekliyorum kızımı sağlıkla gelsin sıpam
Hee hgb yazmissiniz pardon bakayim hemen :)yok o değil hemoglobin kansız olup olmadığımızı öğrenmek için.. ben ikili test yaptırdım ama 10 gün sonra alırsınız sonucu dediler, çok geç değil mi
yok o değil hemoglobin kansız olup olmadığımızı öğrenmek için.. ben ikili test yaptırdım ama 10 gün sonra alırsınız sonucu dediler, çok geç değil mi
benim sorduğum rutin kan tahlili hemogram, bu sonuçlar bana yabancı ben daha almadım ikilinin sonucunuBen göremedim oni sonucu ekliyorun ama Eki Görüntüle 1245983
benim sorduğum rutin kan tahlili hemogram, bu sonuçlar bana yabancı ben daha almadım ikilinin sonucunu
benim sorduğum rutin kan tahlili hemogram, bu sonuçlar bana yabancı ben daha almadım ikilinin sonucunu
hehh o işte bende o 11 ve doktor ciddi bir kansızlık yok dedi de sorayım dedim..12.1 çıkmış oda 23.08 tarihinde yapilmis test
Hoşgeldin canım benimde tahmini 8 Mart aynı gün gözüküyoruz Allah tamamına erdirir inşallah hayırlısıyla alalım kucaklarımıza :) bende dün gittim ama benimki göstermemek için direndi ve istediği oldu öğrenemedik :) senin gösterir umarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?