2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar acaba sağlıkta fiyatlar değişti mi benim haberim mi yok acaba diğer gidişimde detaylı ultrasonu soracağım ama ikili test için 20 lira verdim kan tahlillerimiz içinde 5 lira verdim bunlar yeni olanlar.
ben önceki gittiklerimde 38 lira veriyordum muayene için geçen cuma gittiğimde 52 olmuştu fiyat zam gelmiş bu fırsatı hiçbiri kaçırmaz heralde

Benim de abur cuburum yok Allahtan bazen canim doritosun cipslerinsen cekiyor okadar :) ama salata malzemeleri her zaman vazgecilmezimdi artık daha duskun oldum.hamilekikten once mc chicken hastasiydim fenaa hamileligimde 1 kere yedim canım cok istedi diye yemiyorum ondan beridirde saglikli değil diye

az önce bebik dürttü beni :)))))))

Araştırabilirsin Hastaneyi ve dr'u ...

Aynen. :) şimdi kime gidiyorsunuz?
Canim ben hamile kalmayi planlamadan ozel saglik sigortasi yaptirmistim hamilelikte yararlanmak icin simdi yeditepe Üniversitesi hastanesine gidiyorum oyuzden

demir icin bir sey diyemem ama hamıle kalmadan oncede b12 eksıklıgım vardı yanlız ılacı tahlıllerden sonramı oncemı yazdı canım ınan hatırlamıyorum.

Ben dr et yemedigimi soledim b12 testi yapalim ozaman dedi ve b12 im iyi cikti sonuc diye vermedi ilac mesela

Gunaydinlar. Yönetmelikte doguma 3 ay kala diyor O da 28.hafta ediyor malesef. Size jest yapiyorlar sanirim :)

evet bende bugün sordum yalnış biliyormuşum 24 hafta bitince nöbet tutulmuyormuş kızlar yönetmelikte geçen doğuma üç ay kala da bunu kast ediyor aslında doktor hesabına göre üç ay kala dr. rapor veriyormuş 24 haftalıktır nöbet tutması uygun değildir şekinde nöbetten muaf oluyormuşuz...

herkese iyi geceler...bizde bugün dr.kontrolündeydik 4 boyutluda baktı drumuz artık kesin kız dedi 2. kızımız geliyor inşallah...Bu ara tüm bebişler bağdaş kuruyor galiba benimki de bağdaş kurmuştu, sonra sırtını döndü bize sonra tekrar yüzünü kıpır kıpırdı sıpa... ben renkli halinden kime benziyo tahlili bile yaptım bana benzemiyor sanki yüz yapısı gözler babaya benziyor kocaman kocaman gözleri vardı 125 gr. dedi drumuz 1 haftada öndeymişiz çok şükür çok sağlıklı herşey çok iyi hep böyle gider inş. ben şimdiden merakla bekliyorum kızımı sağlıkla gelsin sıpam

hayırlı olsun kızınız... ayrıntılı ultrasona ne zaman ve niçin giriliyor?

Oyy deme yaa. 12. Haftada kız diye tahmin etti doktor. Bi dahaki randevuda kesinleştiririz dedi ama gösterirse. Kuzenimin de sat benden 1 gün önce. Onun da göstermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…