hehh o işte bende o 11 ve doktor ciddi bir kansızlık yok dedi de sorayım dedim..
Gözün aydın benimde 2.kizim olacak insallahherkese iyi geceler...bizde bugün dr.kontrolündeydik 4 boyutluda baktı drumuz artık kesin kız dedi 2. kızımız geliyor inşallah...Bu ara tüm bebişler bağdaş kuruyor galiba benimki de bağdaş kurmuştu, sonra sırtını döndü bize sonra tekrar yüzünü kıpır kıpırdı sıpa... ben renkli halinden kime benziyo tahlili bile yaptım bana benzemiyor sanki yüz yapısı gözler babaya benziyor kocaman kocaman gözleri vardı 125 gr. dedi drumuz 1 haftada öndeymişiz çok şükür çok sağlıklı herşey çok iyi hep böyle gider inş. ben şimdiden merakla bekliyorum kızımı sağlıkla gelsin sıpam
Canım hadi gözünüz Aydın insan nasıl mutlu oluyor dimi doktorundan bebeğimizde ilgili güzel haberler alınca :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cimcimeniherkese iyi geceler...bizde bugün dr.kontrolündeydik 4 boyutluda baktı drumuz artık kesin kız dedi 2. kızımız geliyor inşallah...Bu ara tüm bebişler bağdaş kuruyor galiba benimki de bağdaş kurmuştu, sonra sırtını döndü bize sonra tekrar yüzünü kıpır kıpırdı sıpa... ben renkli halinden kime benziyo tahlili bile yaptım bana benzemiyor sanki yüz yapısı gözler babaya benziyor kocaman kocaman gözleri vardı 125 gr. dedi drumuz 1 haftada öndeymişiz çok şükür çok sağlıklı herşey çok iyi hep böyle gider inş. ben şimdiden merakla bekliyorum kızımı sağlıkla gelsin sıpam
Benimde son gittigimde bagdas kurmus oturmus uyuyordu uyandirdi dr ugrasti biraz ama geri kacti :)herkese iyi geceler...bizde bugün dr.kontrolündeydik 4 boyutluda baktı drumuz artık kesin kız dedi 2. kızımız geliyor inşallah...Bu ara tüm bebişler bağdaş kuruyor galiba benimki de bağdaş kurmuştu, sonra sırtını döndü bize sonra tekrar yüzünü kıpır kıpırdı sıpa... ben renkli halinden kime benziyo tahlili bile yaptım bana benzemiyor sanki yüz yapısı gözler babaya benziyor kocaman kocaman gözleri vardı 125 gr. dedi drumuz 1 haftada öndeymişiz çok şükür çok sağlıklı herşey çok iyi hep böyle gider inş. ben şimdiden merakla bekliyorum kızımı sağlıkla gelsin sıpam
Yaa 12. Haftada kemik yapısına göre tahmin ediyorlar sanırım ama cinsiyeti görse bile anlaşılmazmış en net sonuç bu haftalarımızda öğreniliyor inşallah gösterir doktorda umarım doğru tahminde bulunmuştur :)) çevremdeki herkes kızlar göstermez kesin senin kız diyorlar ama bakalım ben pek inanmıyorum hayırlısı artık 3 hafta nasıl dayanılır bilmem :)Oyy deme yaa. 12. Haftada kız diye tahmin etti doktor. Bi dahaki randevuda kesinleştiririz dedi ama gösterirse. Kuzenimin de sat benden 1 gün önce. Onun da göstermedi
Benim de abur cuburum yok Allahtan bazen canim doritosun cipslerinsen cekiyor okadar :) ama salata malzemeleri her zaman vazgecilmezimdi artık daha duskun oldum.hamilekikten once mc chicken hastasiydim fenaa hamileligimde 1 kere yedim canım cok istedi diye yemiyorum ondan beridirde saglikli değil diye
az önce bebik dürttü beni :)))))))
Demir hapini herhangi bir tahlil yapmaksizin yani demir eksikligi gozlenmiyor olsa da veriyor mu dojtorlar? Her bebek bekleyen kullaniyor mu yani? Benim ki neden ole dedi ki acaba birakma birakma devam folik asite dedi :S soracagim yarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?