2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın benimde 2.kizim olacak insallah

Canım hadi gözünüz Aydın insan nasıl mutlu oluyor dimi doktorundan bebeğimizde ilgili güzel haberler alınca :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cimcimeni Benimki göstermedi naz yaptı anlıcan bağdaş kurup oturuncada ayrı bir tatlı oluyorlar maşallah yavrularımı- sağlıkla kucağımızada almayı nasip etsin Rabbim

Benimde son gittigimde bagdas kurmus oturmus uyuyordu uyandirdi dr ugrasti biraz ama geri kacti :)

Oyy deme yaa. 12. Haftada kız diye tahmin etti doktor. Bi dahaki randevuda kesinleştiririz dedi ama gösterirse. Kuzenimin de sat benden 1 gün önce. Onun da göstermedi
Yaa 12. Haftada kemik yapısına göre tahmin ediyorlar sanırım ama cinsiyeti görse bile anlaşılmazmış en net sonuç bu haftalarımızda öğreniliyor inşallah gösterir doktorda umarım doğru tahminde bulunmuştur :)) çevremdeki herkes kızlar göstermez kesin senin kız diyorlar ama bakalım ben pek inanmıyorum hayırlısı artık 3 hafta nasıl dayanılır bilmem :)

günaydın kızlar bugun öğleden sonra cinsiyetimizi kesin söylicek doktorumuz hayırlısı olsun . geçen sefer yüzde 80 kız dedi

maşallah canım valla ben hamburgerı her aksam yerım bılıyorum saglıksız ama canım cekıyor. mesela dun hamılelıgım boyunca ilk defa cıkolata yedım. salata hep severdım sımdı oglen mutlaka yıyorum.
:) ben sanırım hala tam olarak hareketlerını anlayamıyorum. :)

Demir hapini herhangi bir tahlil yapmaksizin yani demir eksikligi gozlenmiyor olsa da veriyor mu dojtorlar? Her bebek bekleyen kullaniyor mu yani? Benim ki neden ole dedi ki acaba birakma birakma devam folik asite dedi :S soracagim yarin

evet doktora sormak en mantıklısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…