günaydınn :)Herkeslere günaydinn herkese hayirli sabahlar hayirli günler
çok az göbişim varGünaydın arkadaşlar gobisi cikan var miii :)))
Günaydın arkadaşlar gobisi cikan var miii :)))
Günaydın arkadaşlar gobisi cikan var miii :)))
bende de var az biraz, son 10 gündür daha çok belirginleşti ama kilom aynı
Arada öyle mi,ama Şubat'a olur bencemaalesef1513benm sıralamam bu kadar düşük beklemiyorduk kendimi atanmaya hazırlamıştım moralim bozuldu baya. benim yerim belli zaten urfadayız eşimde öğretmen buraya isteyecektim bende. nasip kayarsa belki diyoruz
Ben de inanamıyorum ama artık eskiden sabahları kalktığımki gibi dümdüz deil,bi tümsek var minicik :) çok sevimliiiiii,ama bişey hissetmiyorum o ayrıGünaydın arkadaşlar gobisi cikan var miii :)))
günaydın annelerr
şu an evde olup güzel bi kahvaltı yapmak iserdimm.hiç sağlıklı beslenemiyorum.akşamları döner,mantı gibi şeyler yiyorum vicdanım hiç rahat değill... bugun bide sol tarafımda ağrı var.9 gün kaldı doktor randevusuna.meraktanda çıldırıcammm
Benimdeee :)çok az göbişim var
maşallah canım valla ben hamburgerı her aksam yerım bılıyorum saglıksız ama canım cekıyor. mesela dun hamılelıgım boyunca ilk defa cıkolata yedım. salata hep severdım sımdı oglen mutlaka yıyorum.
:) ben sanırım hala tam olarak hareketlerını anlayamıyorum. :)
kaç haftalıksın, 9 gün sonra< cinsiyetini mi öğreniceksingünaydın annelerr
şu an evde olup güzel bi kahvaltı yapmak iserdimm.hiç sağlıklı beslenemiyorum.akşamları döner,mantı gibi şeyler yiyorum vicdanım hiç rahat değill... bugun bide sol tarafımda ağrı var.9 gün kaldı doktor randevusuna.meraktanda çıldırıcammm
hehh o işte bende o 11 ve doktor ciddi bir kansızlık yok dedi de sorayım dedim..
Sınırın altina dusmemissin anladigim kadariyla ondan oyle demiştir ama dahada dusmemeli kanin 7 ayda 13.5 tu benim sonuc 8. Ayda 12.1 olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?