2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar.. ne güzel cinsiyetleri öğrenmeye başlamışsınız.. ben 1.5hafta sonra öğrencem.. meraktan ölcem yaa.. alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorum.. bende öğrenseydim cinsiyeti hayırlısıyla...

benim gobis var ama bebis 1 buçuk hafta onden şuan 2 kati büyük p.tesi 125 gramdi :)) bilmiorum alakası var mi salladim :))))

maalesef 1513benm sıralamam bu kadar düşük beklemiyorduk kendimi atanmaya hazırlamıştım moralim bozuldu baya. benim yerim belli zaten urfadayız eşimde öğretmen buraya isteyecektim bende. nasip kayarsa belki diyoruz
Arada öyle mi,ama Şubat'a olur bence bende günlerdir kafa patlatıyorum,giremedim hiç buralara.
Belki Urfa olur benimde yanına gelirim

günaydın annelerr

şu an evde olup güzel bi kahvaltı yapmak iserdimm.hiç sağlıklı beslenemiyorum.akşamları döner,mantı gibi şeyler yiyorum vicdanım hiç rahat değill... bugun bide sol tarafımda ağrı var.9 gün kaldı doktor randevusuna.meraktanda çıldırıcammm

Bazı hamıleler evde yemek kokusuna dayanamıyorlar.. Allah yardımcıları olsun

Herzaman olmuo zaten canım arada bir hosediom iste nadir .bide kimi erken hiseder kimi gec hisedermis cinsiyetinde rolu varmis bundurumda buyukler ole diyor

havalar cok soğudu ben cok üşüyorum kızlar .altıma yün tayt alıcam artık o kadar yani iş yeri buz gibi evde serin. hamile oluncada hastalıklara cabuk yakalanıyosun sanki karnım ağrıyo şimdiden

kaç haftalıksın, 9 gün sonra< cinsiyetini mi öğreniceksin

hehh o işte bende o 11 ve doktor ciddi bir kansızlık yok dedi de sorayım dedim..

Sınırın altina dusmemissin anladigim kadariyla ondan oyle demiştir ama dahada dusmemeli kanin 7 ayda 13.5 tu benim sonuc 8. Ayda 12.1 olmus

Benim 9,9 çıkmıştı
Maltofer demir hapı verdiler ama çok kullanamadım
Kabızlık ve bulantı sebebiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…