2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

havalar cok soğudu ben cok üşüyorum kızlar .altıma yün tayt alıcam artık o kadar yani iş yeri buz gibi evde serin. hamile oluncada hastalıklara cabuk yakalanıyosun sanki karnım ağrıyo şimdiden
Yün tayt giyecek kadar mı üşüyorsun.bende bugün çorap giydim.

Günaydın meraklı mart anneleri inşallah ögrenemeyenlerde en kısa zamanda ögrenir cinsiyeti.
Ben ögrendim ama yinede bir dahaki randevuya kadar bişey almamaya çalışıcam

Bende öğrensem bile bişey almayı düşünmüyorum bi süre
Heves ediyo insan ama netleşince almak daha mantıklı

Bende 7.aydan sonra almayı düşünüyorum mobilyalarını ve giyimi
Sabredebilirsem :)

Ben kıyafetlere başlamayı istiyorum ama hepsini birden degil görüp begendikçe almak istiyorum en sonda bir magazaya gidip kalan eksiklerini alırım.beşigide en erken aralıkta alırım en azından evde dursunda birde erken falan dogar belli olmaz

BENDE ZIBIN MIBIN BEYA - SARI BİŞEY ALIRIM BELKİ
AMA GENİŞ ÇAPLI Bİ ELBİSE ALIŞVERİŞİ DÜŞÜNMÜYORUM
HEİDYE DE ÇOK GELİR, SONRA GEREKLİ GÖRDÜKLEİRMİ ALIRIM
AMA MOBİLYALAR 7.AYDA ANCAK

Bisey sorcam anneler kutu sutler varya muzlu cilekli kakaolu onlr faydali midr bn cay kahve icemyrm da kutu sutlerden iciyrm okulda iyi mi yapiyrm sizce ?

havalar cok soğudu ben cok üşüyorum kızlar .altıma yün tayt alıcam artık o kadar yani iş yeri buz gibi evde serin. hamile oluncada hastalıklara cabuk yakalanıyosun sanki karnım ağrıyo şimdiden
ben dün akşam eve yürürken üsüdüm allahtan eve aksam arabayla gıdıcem yagmurda yagıyor zaten

Bi de mobilya konusunda kararsızım
Büyüyen beşik + gardrop istiyorum takım
Ama renk konusunda sadece beyaz mı alsam kulpları belki renklendiririm
Her iki cinse de olur, ilerde de

Slm kızlar tenefusdeyken bi bakayım dedim Ohh herkes burada .benim baş ağrım kaç gündür geçmedi yaa önceden hiç başım ağrımaz di nerdeyse beynim akıcak. Var mı böyle başı agriyan nasıl çözüm buluyorsunuz.

Bi de mobilya konusunda kararsızım
Büyüyen beşik + gardrop istiyorum takım
Ama renk konusunda sadece beyaz mı alsam kulpları belki renklendiririm
Her iki cinse de olur, ilerde de

geçen hafta sonu bebek mobilyası satan bir mağazaya gırdım bembeyaz takımlar o kadar guzeldikii dedigin gibi kulpları renklı pembe veya mavi cok sık bebek odası degıl sankı prens prenses odası heveslenmedım degıl :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…