Yün tayt giyecek kadar mı üşüyorsun.bende bugün çorap giydim.havalar cok soğudu ben cok üşüyorum kızlar .altıma yün tayt alıcam artık o kadar yani iş yeri buz gibi evde serin. hamile oluncada hastalıklara cabuk yakalanıyosun sanki karnım ağrıyo şimdiden
selam kızlar ikili tarama testimiz temiz çıktı.içim rahatladı şimdi de cinsiyet merakım başladı. bu ikili taramadaki hangi degere bakıyorlar dı cinsiyet tahmini için
evet üşüyorum yaaaa bide hasta olmaktan cok korkuyorum bi grip oldum burnum hala geçmediYün tayt giyecek kadar mı üşüyorsun.bende bugün çorap giydim.
Benimdeee :)
Günaydın meraklı mart anneleri inşallah ögrenemeyenlerde en kısa zamanda ögrenir cinsiyeti.
Ben ögrendim ama yinede bir dahaki randevuya kadar bişey almamaya çalışıcam
ben aralık yada ocak ayında herşeyini alıcam bi seferde gidip bitiricem alışverişi :)Bende öğrensem bile bişey almayı düşünmüyorum bi süre
Heves ediyo insan ama netleşince almak daha mantıklı
ben aralık yada ocak ayında herşeyini alıcam bi seferde gidip bitiricem alışverişi :)
yok bana 13.hafta %90 erkek demişti.1 ay sonraya randevu vermiştikaç haftalıksın, 9 gün sonra< cinsiyetini mi öğreniceksin
18.hafta bitince 4 bitiyor .kızlarr 4. ay kaçıncı hafta bitiriyoruz.ben şuan 16+3 teyimmm..
Bende 7.aydan sonra almayı düşünüyorum mobilyalarını ve giyimi
Sabredebilirsem :)
o zaman erkektir pek yanılma olmuyor, bana da 13 haftalıkken yüzde doksan kız demişti :)yok bana 13.hafta %90 erkek demişti.1 ay sonraya randevu vermişti
Ben kıyafetlere başlamayı istiyorum ama hepsini birden degil görüp begendikçe almak istiyorum en sonda bir magazaya gidip kalan eksiklerini alırım.beşigide en erken aralıkta alırım en azından evde dursunda birde erken falan dogar belli olmaz
ben dün akşam eve yürürken üsüdüm allahtan eve aksam arabayla gıdıcem yagmurda yagıyor zatenhavalar cok soğudu ben cok üşüyorum kızlar .altıma yün tayt alıcam artık o kadar yani iş yeri buz gibi evde serin. hamile oluncada hastalıklara cabuk yakalanıyosun sanki karnım ağrıyo şimdiden
Bi de mobilya konusunda kararsızım
Büyüyen beşik + gardrop istiyorum takım
Ama renk konusunda sadece beyaz mı alsam kulpları belki renklendiririm
Her iki cinse de olur, ilerde de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?