2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bisey sorcam anneler kutu sutler varya muzlu cilekli kakaolu onlr faydali midr bn cay kahve icemyrm da kutu sutlerden iciyrm okulda iyi mi yapiyrm sizce ?
ben normalde hiç süt içemiyorum ilk zamanlar çileklilerden aldım oda beni mahvetti gazdan iç organlarım ağrıyo o derece rahatsız oluyorum. şimdide yoğurt ve yumurta yiyiorum bolbol sütü telafi ederim belki

Cinsiyeti tam ögrenince alırsın sende degişir diye mi şüpheye düşüyorsun .

Ne güzel :)
bi de kulp kolay değişilir
Diğer yerler renkli olunca değişmek çok zor

Cinsiyeti tam ögrenince alırsın sende degişir diye mi şüpheye düşüyorsun .

Hem öyle hemde ne bileyim ilerde de ya ikinci bebek ya da başka birine verirsem mesela, her iki cinse de uyumlu olması işe yarar diyorum ama doğmamış çocuğa don biçtiğim yetmiyo ikinci bi bebeğe de biçiyorum ben galiba

Bisey sorcam anneler kutu sutler varya muzlu cilekli kakaolu onlr faydali midr bn cay kahve icemyrm da kutu sutlerden iciyrm okulda iyi mi yapiyrm
sizce ?
Günlük sütler daha faydalı diye biliyorum .sade içebiliyorsan sade iç içemiyorsanda yinede faydası vardır

Ikinciyi düşünerek hareket etme cnm heleki kıyafette bebek arabası beşik mama sandalyesi vs de rengi düşünebilirsin. 3 5 zıbın çorap vs çok tutmaz ve modasıda değişiyor.
Ben kızıma turuncu krem beşik almıştım 2.de kullanır diye ama onu verdim birine şimdi yeni alıcam.ozaman kızıma pembe beyaz bir oda hazırlamadıgım için çok üzülmüştüm.şimdi ama kızımın odası beyaz mobilyalı duvarlar pembe

En cicili pembe ya da mavili odalar oluyo zaten
Haklısın
Cibinlik seviyorum ben bi de

canım bir süre önce bende aynı dertten muzdariptim ama benimkinin nedeni tansiyonmuş, yediklerime dikkat edince bir süre sonra kesildi :) sende bir ölçtür istersen belki ondandır gerçi kan basıncının daha da artması sebebiyle ağrı olması normal diyolar

Merhaba kızlar herkes iyidir umarım... Cinsiyet konusunda çok heyecanlıyım gelsin artık randevu günümmm. Bayramın hemen öncesi öğreneceğim için herkese bayram sürprizi olarak söyliycem

Allah iyiliğini vermesin ya :) Ben de bebek arabası mama sandalyesi konusunda ikinciyi düşünmüştüm hep ama bebek arabasını şimdiden bozduk Onların hep kırılıp dökülme ihtimali var yaramaz bebişlere güven olmaz.

Ayıptır söylemesi muhasebeciyim :) bi de çevremdekiler tutumlu olduğumu söyler
Ondan mı acaba
Aman aslında ahngi eşya yıllarca gidiyo ki artık herşeyi dandikleştirdiler

canım bu arada bebegın cınsıyetı ıcın bır tahmını varmı doktorun

Yok maalesef göstermedi ama çok ta merakım yok diye
Sonraki randevumu bekliyorum öyle

Benimde öyle canım migrenim vardı ama başım ancak migren atağında ağrırdı şimdi hergün başım ağrıyor anlamadım gitti. Hamileleiğin henüz güzel yanını keşfedemedim

Sizinkiler yine iyi benim doktor randevum Ekim 10 gerçi doktorum kıza benziyor dedi ama sonrada göstermiyor canım diğer gelişine bakalım dedi. Çok var daha çok

iyi oldu canim soyledigin

Merhaba güzel anneler nasılsınız:)
az once hastaneden geldim şeker yüklemesinden.iğrenççç bişey:))çok şekerli bi plastik bardak su içtim 1 saat onu zor tuttum içimde kan verdim hemen lavaboya:)içim dışıma çıktı bugun yanibu arada sonbahar hayırlı uğurlu olsun havalar soğudu dun yağmura yakalandım eve gidene kadar sucuk oldum umarım hasta olmamCinsiyet konusunda bende çok heyecanlıyım 30 eylulde randevum sadece iki hafta kaldı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…