- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
ben normalde hiç süt içemiyorum ilk zamanlar çileklilerden aldım oda beni mahvetti gazdan iç organlarım ağrıyo o derece rahatsız oluyorum. şimdide yoğurt ve yumurta yiyiorum bolbol sütü telafi ederim belkiBisey sorcam anneler kutu sutler varya muzlu cilekli kakaolu onlr faydali midr bn cay kahve icemyrm da kutu sutlerden iciyrm okulda iyi mi yapiyrm sizce ?
Cinsiyeti tam ögrenince alırsın sende degişir diye mi şüpheye düşüyorsun .BENDE ZIBIN MIBIN BEYA - SARI BİŞEY ALIRIM BELKİ
AMA GENİŞ ÇAPLI Bİ ELBİSE ALIŞVERİŞİ DÜŞÜNMÜYORUM
HEİDYE DE ÇOK GELİR, SONRA GEREKLİ GÖRDÜKLEİRMİ ALIRIM
AMA MOBİLYALAR 7.AYDA ANCAK
geçen hafta sonu bebek mobilyası satan bir mağazaya gırdım bembeyaz takımlar o kadar guzeldikii dedigin gibi kulpları renklı pembe veya mavi cok sık bebek odası degıl sankı prens prenses odası heveslenmedım degıl :)
Cinsiyeti tam ögrenince alırsın sende degişir diye mi şüpheye düşüyorsun .
Günlük sütler daha faydalı diye biliyorum .sade içebiliyorsan sade iç içemiyorsanda yinede faydası vardırBisey sorcam anneler kutu sutler varya muzlu cilekli kakaolu onlr faydali midr bn cay kahve icemyrm da kutu sutlerden iciyrm okulda iyi mi yapiyrm
sizce ?
Sade pek hoşuma gitmio ama denerm bn de faydali olur diye düşünüyorum :)Günlük sütler daha faydalı diye biliyorum .sade içebiliyorsan sade iç içemiyorsanda yinede faydası vardır
Ikinciyi düşünerek hareket etme cnm heleki kıyafette bebek arabası beşik mama sandalyesi vs de rengi düşünebilirsin. 3 5 zıbın çorap vs çok tutmaz ve modasıda değişiyor.Hem öyle hemde ne bileyim ilerde de ya ikinci bebek ya da başka birine verirsem mesela, her iki cinse de uyumlu olması işe yarar diyorum ama doğmamış çocuğa don biçtiğim yetmiyo ikinci bi bebeğe de biçiyorum ben galiba
Ikinciyi düşünerek hareket etme cnm heleki kıyafette bebek arabası beşik mama sandalyesi vs de rengi düşünebilirsin. 3 5 zıbın çorap vs çok tutmaz ve modasıda değişiyor.
Ben kızıma turuncu krem beşik almıştım 2.de kullanır diye ama onu verdim birine şimdi yeni alıcam.ozaman kızıma pembe beyaz bir oda hazırlamadıgım için çok üzülmüştüm.şimdi ama kızımın odası beyaz mobilyalı duvarlar pembe
Slm kızlar tenefusdeyken bi bakayım dedim Ohh herkes burada .benim baş ağrım kaç gündür geçmedi yaa önceden hiç başım ağrımaz di nerdeyse beynim akıcak. Var mı böyle başı agriyan nasıl çözüm buluyorsunuz.
Ne güzel :)
bi de kulp kolay değişilir
Diğer yerler renkli olunca değişmek çok zor
uzun vadede kullanılcak seyler ben oyle hayvanlı desenlı cıcılı bıcılı seylerı sevmıyorum sade seyler daha hosuma gıdıyor
Hem öyle hemde ne bileyim ilerde de ya ikinci bebek ya da başka birine verirsem mesela, her iki cinse de uyumlu olması işe yarar diyorum ama doğmamış çocuğa don biçtiğim yetmiyo ikinci bi bebeğe de biçiyorum ben galiba
canım bu arada bebegın cınsıyetı ıcın bır tahmını varmı doktorunBen en çok denizci takımını beğenmiştim mobilyada
Hem sade hem şık
Allah iyiliğini vermesin ya :) Ben de bebek arabası mama sandalyesi konusunda ikinciyi düşünmüştüm hep ama bebek arabasını şimdiden bozdukOnların hep kırılıp dökülme ihtimali var yaramaz bebişlere güven olmaz.
canım bu arada bebegın cınsıyetı ıcın bır tahmını varmı doktorun
Slm kızlar tenefusdeyken bi bakayım dedim Ohh herkes burada .benim baş ağrım kaç gündür geçmedi yaa önceden hiç başım ağrımaz di nerdeyse beynim akıcak. Var mı böyle başı agriyan nasıl çözüm buluyorsunuz.
iyi oldu canim soylediginevet bende bugün sordum yalnış biliyormuşum 24 hafta bitince nöbet tutulmuyormuş kızlar yönetmelikte geçen doğuma üç ay kala da bunu kast ediyor aslında doktor hesabına göre üç ay kala dr. rapor veriyormuş 24 haftalıktır nöbet tutması uygun değildir şekinde nöbetten muaf oluyormuşuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?