2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

15.haftada mı yapılıyo şeker yüklemesi
Bana yapılmadı

Ben doktora sordum 12. Haftada bizim baktıgımız genital nub teorisine göre bakıyorlar onlarda. Ama oda %70 olasıkla dogruluk payı varmış

yok canım 22. haftadan sonra yapılıyor ama ailende şeker hastası varsa yada kılolu isen daha erken donemde yapılıyor önlem alınabilinmesi için.benim babam şeker hastası o yüzden istedi dr'um

BENIM babamda da var seker hatta esımın babasında da bende cıkmadı ?

Benim 9,9 çıkmıştı
Maltofer demir hapı verdiler ama çok kullanamadım
Kabızlık ve bulantı sebebiyle

Bu sisede kan ilaclaro vat icilen dr onu verdi bana bende digerlerini icemedigim icin ve kabiz yapmıyor tadida kotu değil. Hicbise kulanmazsan bence pekmez ic derim kansizliga oda iyi gelir

Benimde pek belli değil
Geçen hafta düğündeydim hamile olduğumu duyan şaşırıyodu 4 aylık..
Demek ki çok belli değil bana çokmuş gibi geliyo ama
Benimde az normalde de yemek yersin gobegin az cikarya öyle eger şişkinliğim kabızlık fln yoksa hamileligim anlasilmiyor benimde senin 4 aylik olmus masallah hareketleri hisediyorsundur bize ragmen daha iyi dimi

Aynen bende bi hevesle cok bise almak istemiyorum eminimki cok hediye gelir giyemeden hepsini bebek buyur zaten kalir sonra:) 7. Aydada dedigin gibi mobilya aliriz nasipse ins yeni kokusu fln gider hem mobilyanin dogana kadar bebikler :)

Bu sisede kan ilaclaro vat icilen dr onu verdi bana bende digerlerini icemedigim icin ve kabiz yapmıyor tadida kotu değil. Hicbise kulanmazsan bence pekmez ic derim kansizliga oda iyi gelir
Haklısın
Çekirdekli kuru üzüme başlamıştım geri bıraktım
Tekrar alayım
Sevmiyorum tatlı şeyleri

Benimde az normalde de yemek yersin gobegin az cikarya öyle eger şişkinliğim kabızlık fln yoksa hamileligim anlasilmiyor benimde senin 4 aylik olmus masallah hareketleri hisediyorsundur bize ragmen daha iyi dimi

Evet önce damar atması gibiydi
Şimdi sabah ve akşam daha belirgin tık tık tık yapıyo
Acıkıyo mu nedir : D

Aynen bende bi hevesle cok bise almak istemiyorum eminimki cok hediye gelir giyemeden hepsini bebek buyur zaten kalir sonra:) 7. Aydada dedigin gibi mobilya aliriz nasipse ins yeni kokusu fln gider hem mobilyanin dogana kadar bebikler :)

Halı perde de düşünüyorum
Bi odam boş sayılırdı zaten oraya düşünüyorum
Çok eşya sevmediğimden

Biz , hevesle pesine ikincileride dogururz bakarsın:) bende ay 3 yasina gelince 2. Yi dusunurum heralde diyorum karnimdaki dogmadan:))))))

Ayy ayaklarini yesin ler onun:)) adini buraya yazmistim hatta o sisede kan ilacinin simdi hatirlamiyorum sabah kullanan varmi diye sormustum

Ikinci bebeğim erkek olabilir diye park yatağımiz ve ana Kucağı turuncu ortak renk beşiğimiz beyaz .mama sandalyem pembe mavi almıştım.

Ben doktora sordum 12. Haftada bizim baktıgımız genital nub teorisine göre bakıyorlar onlarda. Ama oda %70 olasıkla dogruluk payı varmış
Bende sordum doktora bende nubu arıyorum suan dedi.hayirlisi artık kızım çok sevindi kızkardeşi olacak diye.Allah ben istiyorum diye mi kız bebek koydu oraya dedi.paketle mi koymuşlar diyo bide.tatli dilim yaradanina kurban olduğum minik kuş. Abla kardes cici cici dolaşırlar insallah

Biz , hevesle pesine ikincileride dogururz bakarsın:) bende ay 3 yasina gelince 2. Yi dusunurum heralde diyorum karnimdaki dogmadan:))))))

Ben aslında hemen düşünmüyorum ama tek çocuk ta zor, kardeşi olması insanın diye düşünüyorum ( :
Oo süper evet ya sade az eşya daha güzel olur

Daha güzelleri sizlerin olsun inşallah
Ikinci bebeğim erkek olabilir diye park yatağımiz ve ana Kucağı turuncu ortak renk beşiğimiz beyaz .mama sandalyem pembe mavi almıştım.

Memnun kaldın mı peki bu durumdan

Siz ne diyorsunuz hanımlar erkek mi kız mı?

Eklentiler

• 20140918_124201-1-1.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 116
Maşşallah kızlar birinciyi doğurmadan ikinci he :) ben doğumu görmeden bir şey diyemiyorum ama bende park yatak anakucagı bebek arabasını kırmızı alıcam unisex olsun die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…