Merhaba güzel anneler nasılsınız:)
az once hastaneden geldim şeker yüklemesinden.iğrenççç bişey:))çok şekerli bi plastik bardak su içtim 1 saat onu zor tuttum içimde kan verdim hemen lavaboya:)içim dışıma çıktı bugun yanibu arada sonbahar hayırlı uğurlu olsun havalar soğudu dun yağmura yakalandım eve gidene kadar sucuk oldum umarım hasta olmam Cinsiyet konusunda bende çok heyecanlıyım 30 eylulde randevum sadece iki hafta kaldı:)))
15.haftada mı yapılıyo şeker yüklemesi
Bana yapılmadı
yok canım 22. haftadan sonra yapılıyor ama ailende şeker hastası varsa yada kılolu isen daha erken donemde yapılıyor önlem alınabilinmesi için.benim babam şeker hastası o yüzden istedi dr'um
BENIM babamda da var seker hatta esımın babasında da bende cıkmadı ?
Benim 9,9 çıkmıştı
Maltofer demir hapı verdiler ama çok kullanamadım
Kabızlık ve bulantı sebebiyle
ikili test yaparken bir sürü yanında testler yaptılar ozaman olmadıgını soylemıslerdı acaba tekrar yaparlarmı bılemıyorum kiine güzel sende çıkmamış. inşallah bendede çıkmaz çunku şeker genetik
Benimde az normalde de yemek yersin gobegin az cikarya öyle eger şişkinliğim kabızlık fln yoksa hamileligim anlasilmiyor benimdeBenimde pek belli değil
Geçen hafta düğündeydim hamile olduğumu duyan şaşırıyodu 4 aylık..
Demek ki çok belli değil bana çokmuş gibi geliyo ama
ikili test yaparken bir sürü yanında testler yaptılar ozaman olmadıgını soylemıslerdı acaba tekrar yaparlarmı bılemıyorum kii
BENDE ZIBIN MIBIN BEYA - SARI BİŞEY ALIRIM BELKİ
AMA GENİŞ ÇAPLI Bİ ELBİSE ALIŞVERİŞİ DÜŞÜNMÜYORUM
HEİDYE DE ÇOK GELİR, SONRA GEREKLİ GÖRDÜKLEİRMİ ALIRIM
AMA MOBİLYALAR 7.AYDA ANCAK
HaklısınBu sisede kan ilaclaro vat icilen dr onu verdi bana bende digerlerini icemedigim icin ve kabiz yapmıyor tadida kotu değil. Hicbise kulanmazsan bence pekmez ic derim kansizliga oda iyi gelir
Benimde az normalde de yemek yersin gobegin az cikarya öyle eger şişkinliğim kabızlık fln yoksa hamileligim anlasilmiyor benimdesenin 4 aylik olmus masallah hareketleri hisediyorsundur bize ragmen daha iyi dimi
Aynen bende bi hevesle cok bise almak istemiyorum eminimki cok hediye gelir giyemeden hepsini bebek buyur zaten kalir sonra:) 7. Aydada dedigin gibi mobilya aliriz nasipse ins yeni kokusu fln gider hem mobilyanin dogana kadar bebikler :)
Hem öyle hemde ne bileyim ilerde de ya ikinci bebek ya da başka birine verirsem mesela, her iki cinse de uyumlu olması işe yarar diyorum ama doğmamış çocuğa don biçtiğim yetmiyo ikinci bi bebeğe de biçiyorum ben galiba
Haklısın
Çekirdekli kuru üzüme başlamıştım geri bıraktım
Tekrar alayım
Sevmiyorum tatlı şeyleri
Evet önce damar atması gibiydi
Şimdi sabah ve akşam daha belirgin tık tık tık yapıyo
Acıkıyo mu nedir : D
Ikinci bebeğim erkek olabilir diye park yatağımiz ve ana Kucağı turuncu ortak renk beşiğimiz beyaz .mama sandalyem pembe mavi almıştım.Hem öyle hemde ne bileyim ilerde de ya ikinci bebek ya da başka birine verirsem mesela, her iki cinse de uyumlu olması işe yarar diyorum ama doğmamış çocuğa don biçtiğim yetmiyo ikinci bi bebeğe de biçiyorum ben galiba
Halı perde de düşünüyorum
Bi odam boş sayılırdı zaten oraya düşünüyorum
Çok eşya sevmediğimden
Bende sordum doktora bende nubu arıyorum suan dedi.hayirlisi artık kızım çok sevindi kızkardeşi olacak diye.Allah ben istiyorum diye mi kız bebek koydu oraya dedi.paketle mi koymuşlar diyo bide.tatli dilim yaradanina kurban olduğum minik kuş. Abla kardes cici cici dolaşırlar insallahBen doktora sordum 12. Haftada bizim baktıgımız genital nub teorisine göre bakıyorlar onlarda. Ama oda %70 olasıkla dogruluk payı varmış
Biz , hevesle pesine ikincileride dogururz bakarsın:) bende ay 3 yasina gelince 2. Yi dusunurum heralde diyorum karnimdaki dogmadan:))))))
Oo süper evet ya sade az eşya daha güzel olur
Ikinci bebeğim erkek olabilir diye park yatağımiz ve ana Kucağı turuncu ortak renk beşiğimiz beyaz .mama sandalyem pembe mavi almıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?