arkadaşım yönetmelikte böyle geçiyor kulaktan dolma söylemiyorum keşke aktarılsa
öğretmenlerin 657 sayılı Kanunun104 üncü maddesinin 1'inci fıkrası hükmü uyarınca doğum öncesi 8 haftalık mazeret izninin 5 haftasını doğum sunrası kullanıla bilmesi için a) Tabip onayı, b) Memurun isteği, c) İşyerinde çalışması gerekmektedir. Öğretmenler mezkur Kanunun 103 üncü maddesi 2'nci fıkrasında yer alan "Öğretmenler yaz tatili ile dinlenme tatillerinde izinli sayılırlar"hükmü uyarınca yıllık izinli sayılmaktadırlar.
Bu çerçevede,
1- Yıllık izniniz olarak değerlendirilen ara tatile rastlayan doğum öncesi mazeret izin süresini doğum sonrasına aktaramazsınız. Bu konuya ilişkin daha önce vermiş olduğumuz görüş bu durum için.
seninde gözün aydın canım, hayırlı olsun :)
Biz de yeni geldik doktordan... Bizim de kızımız olacakmışherkesin bebişi sağlıklı, hayırlı bir şekilde zamanında doğar inş..
kızlar günaydın kontrolden geldim, herşey normal dedi doktor, önce cinsiyetini göstermedi sonra doktor eklentisi yok kız dedi.. :)
kızlar günaydın kontrolden geldim, herşey normal dedi doktor, önce cinsiyetini göstermedi sonra doktor eklentisi yok kız dedi.. :)
Gozunuz aydin kizlar ne güzel ayhhh bende bugün 14+4 oldum Dr bayramdan sonra kesinlestirelim cinsiyeti dedi bende haftaya 15+4 te geliyim diye direttim ya merak tan catlicamBiz de yeni geldik doktordan... Bizim de kızımız olacakmışherkesin bebişi sağlıklı, hayırlı bir şekilde zamanında doğar inş..
2014 erkek yili bu yilda doganlar bu yilda hamile kalanlarin oglu olacak die bi dedi kodu vardi duyuyorum kiz
Su mubarek gunlerde rabbim herjesin eksigini saglikli sihatli salih bi evlat olarak versin ins beni cani gonulden oglum olsun istiyorum :)2015'te doğanlar da kız olcak demek ki, 2015'i de kız yılı ilan ediyorum o zaman
Su mubarek gunlerde rabbim herjesin eksigini saglikli sihatli salih bi evlat olarak versin ins beni cani gonulden oglum olsun istiyorum :)
Biz de yeni geldik doktordan... Bizim de kızımız olacakmışherkesin bebişi sağlıklı, hayırlı bir şekilde zamanında doğar inş..
Canim birinde erkege benzio dedi digeri kiza benzio dedi son gittigimde bagdas kurmus oturuyodu dr cinsiyet ne dedim dedi bende kiz dedim o haftakarda %50 yanilma payimiz oluyo kizda erkete birbirine benzio ama suan bagdas kurmus kesin.bisi diyemem dedi bende biraz umutlandim tabi allah bilir ayin 30 da randevum var basta saglik sihhat rabbimin izniyle 2 kizim var haliyle gonul erkek olsun istiyor kismet :)Allah herkesin gönlüne göre versin canım, senin belli oldu mu erkek miymiş?
Bu arada ilk sayfadaki tabloya göre 18 kız 22 erkek görünüyor ama çoğumuzunki yazmıyor tabi orada
Canım arkadaşım çok güzel yazmışsın. Ama bu uygulama durum kişiden kişiye farklı yorumlanıyor. Bazı şube müdürleri sizin yazdığınız gibi uyguluyor. Bazıları da aktarıyor. Ben istanbul da çalışıyorum. Burda benim bildiğim gibi uygulanıyor. Ayrıca ben ilk dogumumu sezaryen doğum ile yaptım 39.haftamda alındı bebek. O bir haftayı bile eklettim. Tabi Dr 39. Haftalıkken doğum yaptığım a dair. Umarım senin calistigin yerde insafli olurarkadaşım yönetmelikte böyle geçiyor kulaktan dolma söylemiyorum keşke aktarılsa
öğretmenlerin 657 sayılı Kanunun104 üncü maddesinin 1'inci fıkrası hükmü uyarınca doğum öncesi 8 haftalık mazeret izninin 5 haftasını doğum sunrası kullanıla bilmesi için a) Tabip onayı, b) Memurun isteği, c) İşyerinde çalışması gerekmektedir. Öğretmenler mezkur Kanunun 103 üncü maddesi 2'nci fıkrasında yer alan "Öğretmenler yaz tatili ile dinlenme tatillerinde izinli sayılırlar"hükmü uyarınca yıllık izinli sayılmaktadırlar.
Bu çerçevede,
1- Yıllık izniniz olarak değerlendirilen ara tatile rastlayan doğum öncesi mazeret izin süresini doğum sonrasına aktaramazsınız. Bu konuya ilişkin daha önce vermiş olduğumuz görüş bu durum için de geçerlidir.
Gözünüz aydın kızlar mini mini kızlarınızla çok güzel günler sizi bekliyor hazır olunAllah herkesin gönlüne göre versin... Ben de artık öğreneyim ya çatlıycammm
hayırlı olsun cnm bu sene kız senesi sanırım kızlar artıyor baya, bana erkeğe benziyo dedi ama bakalım 10ekimde bende öğrenicem inşallahhkızlar günaydın kontrolden geldim, herşey normal dedi doktor, önce cinsiyetini göstermedi sonra doktor eklentisi yok kız dedi.. :)
kız erkek farketmez saglıklı olsunlardahayırlı olsun cnm bu sene kız senesi sanırım kızlar artıyor baya, bana erkeğe benziyo dedi ama bakalım 10ekimde bende öğrenicem inşallahh
sağlıcakla kucağına al kızını inşallah canımmBiz de yeni geldik doktordan... Bizim de kızımız olacakmışherkesin bebişi sağlıklı, hayırlı bir şekilde zamanında doğar inş..
Tşkr ederim canım...hepimiz inş...sağlıcakla kucağına al kızını inşallah canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?