2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın kontrolden geldim, herşey normal dedi doktor, önce cinsiyetini göstermedi sonra doktor eklentisi yok kız dedi.. :)

Biz de yeni geldik doktordan... Bizim de kızımız olacakmış herkesin bebişi sağlıklı, hayırlı bir şekilde zamanında doğar inş..
Gozunuz aydin kizlar ne güzel ayhhh bende bugün 14+4 oldum Dr bayramdan sonra kesinlestirelim cinsiyeti dedi bende haftaya 15+4 te geliyim diye direttim ya merak tan catlicam

2014 erkek yili bu yilda doganlar bu yilda hamile kalanlarin oglu olacak die bi dedi kodu vardi duyuyorum kiz

Su mubarek gunlerde rabbim herjesin eksigini saglikli sihatli salih bi evlat olarak versin ins beni cani gonulden oglum olsun istiyorum :)

Allah herkesin gönlüne göre versin canım, senin belli oldu mu erkek miymiş?

Bu arada ilk sayfadaki tabloya göre 18 kız 22 erkek görünüyor ama çoğumuzunki yazmıyor tabi orada

kızlar günaydın kontrolden geldim, herşey normal dedi doktor, önce cinsiyetini göstermedi sonra doktor eklentisi yok kız dedi.. :)

Biz de yeni geldik doktordan... Bizim de kızımız olacakmış herkesin bebişi sağlıklı, hayırlı bir şekilde zamanında doğar inş..

Gözünüz aydın kızlar mini mini kızlarınızla çok güzel günler sizi bekliyor hazır olun Allah herkesin gönlüne göre versin... Ben de artık öğreneyim ya çatlıycammm

Allah herkesin gönlüne göre versin canım, senin belli oldu mu erkek miymiş?

Bu arada ilk sayfadaki tabloya göre 18 kız 22 erkek görünüyor ama çoğumuzunki yazmıyor tabi orada
Canim birinde erkege benzio dedi digeri kiza benzio dedi son gittigimde bagdas kurmus oturuyodu dr cinsiyet ne dedim dedi bende kiz dedim o haftakarda %50 yanilma payimiz oluyo kizda erkete birbirine benzio ama suan bagdas kurmus kesin.bisi diyemem dedi bende biraz umutlandim tabi allah bilir ayin 30 da randevum var basta saglik sihhat rabbimin izniyle 2 kizim var haliyle gonul erkek olsun istiyor kismet :)

Canım arkadaşım çok güzel yazmışsın. Ama bu uygulama durum kişiden kişiye farklı yorumlanıyor. Bazı şube müdürleri sizin yazdığınız gibi uyguluyor. Bazıları da aktarıyor. Ben istanbul da çalışıyorum. Burda benim bildiğim gibi uygulanıyor. Ayrıca ben ilk dogumumu sezaryen doğum ile yaptım 39.haftamda alındı bebek. O bir haftayı bile eklettim. Tabi Dr 39. Haftalıkken doğum yaptığım a dair. Umarım senin calistigin yerde insafli olur

hayırlı olsun cnm bu sene kız senesi sanırım kızlar artıyor baya, bana erkeğe benziyo dedi ama bakalım 10ekimde bende öğrenicem inşallahh

bizde erkek olursa efe, kiz olursa ben yaren düsünüyorum ama esim bi yorumda bulunmadi yaren ismi hakkinda :)

güzel anlamli isimler varmi bildiginiz arkadaslar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…