2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Senle ayni durumdayim hafta başından beri her yedigim cikiyo bende de telas oldu yarina gidicem doktora ins normaldir

Yarina 13+6 oluyorum ins cinsiyetini gosterir ve hayirlisiyla sagliklisiyla kizdir :))
Kızım olursa isminin Nursîma olmasino istiyorum erkek olursada esim huzeyfe istiyor brn onun istegini kabul ediyorum ama o benim buldugum ismi begenmedi sizce nasil bi isim kizlar? Manasi nur yüzlü demek

Canim Nursima ismini bende cok severim cok guzelde anlami var, Huzeyfenin anlami ne acaba oda hosuma gitti. Senle tarihlerimiz ayni bende ptesi gidecem kontrole bakalim bebislerimiz ne alemdeler

Canim Nursima ismini bende cok severim cok guzelde anlami var, Huzeyfenin anlami ne acaba oda hosuma gitti. Senle tarihlerimiz ayni bende ptesi gidecem kontrole bakalim bebislerimiz ne alemdeler
Huzeyfenin manasini unuttum acikcasi ama Peygamber Efendimizin vefat etmeden once munafiklarin ismini kendisine verdigi sahabenin ismi .Efendimizden aldigi bilgiyle munafiklarin hic birisinin cenaze namazini kilmamistir

Benim de sizin le aynı gün 4 gün önden gidiyor ultrasonda 12 haftada kız 13 haftada erkek benzetti Dr pazartesi yada salı gideceğim inş net bişey söyler doktorum

Benim de sizin le aynı gün 4 gün önden gidiyor ultrasonda 12 haftada kız 13 haftada erkek benzetti Dr pazartesi yada salı gideceğim inş net bişey söyler doktorum
Ben gecen hafta gitmistim sancim cok diye doktor gormeye calisirken bizimki arkasini döndü bakalim keyfi gelipte gostercekmi yarin :)

hayırlı olsun:)
zaten doktor net bısey demeden yuzde yuz rahatsa erkektır demek ne kadar dogru zaten...
hepımızın hakkında hayırlısı olsun...

Selam
Doktordan geldim ama cinsiyette öğrenemedim
Burcu sen öğrendin mi ? Bugün gidecektin
Detaylıda yokmuş orda, boşa gittim kısaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…