Senle ayni durumdayim hafta başından beri her yedigim cikiyo bende de telas oldu yarina gidicem doktora ins normaldirgünaydın kızlar 6 ve 11 haftalar arasında mide bulantısından yataklara düşmüş 4 kilo vermiş 2 kere serumla beslenmiştim sonra bulantılarım çok çok azalmıştı 2 haftadır rahattım homini gırtlak yedim ama şimdi bulantılar yine başladı eskisi kadar yoğun olmasada bir haftadır rahatsız ediyo özellikle geceleri daha çok bulanıo sizdede bu durumu yaşayan varmı bebişe bişey olmamıştır dimi dr randevum haftaya cumaya..
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün.kızlar günaydın kontrolden geldim, herşey normal dedi doktor, önce cinsiyetini göstermedi sonra doktor eklentisi yok kız dedi.. :)
Yarina 13+6 oluyorum ins cinsiyetini gosterir ve hayirlisiyla sagliklisiyla kizdir :))
Kızım olursa isminin Nursîma olmasino istiyorum erkek olursada esim huzeyfe istiyor brn onun istegini kabul ediyorum ama o benim buldugum ismi begenmedi sizce nasil bi isim kizlar? Manasi nur yüzlü demek
Huzeyfenin manasini unuttum acikcasiCanim Nursima ismini bende cok severim cok guzelde anlami var, Huzeyfenin anlami ne acaba oda hosuma gitti. Senle tarihlerimiz ayni bende ptesi gidecem kontrole bakalim bebislerimiz ne alemdeler
nedenamin canım hepimizinkini inş ultrason fotosunu ve kalp atıslarını duyamadık ama
Benim de sizin le aynı gün 4 gün önden gidiyor ultrasonda 12 haftada kız 13 haftada erkek benzetti Dr pazartesi yada salı gideceğim inş net bişey söyler doktorumCanim Nursima ismini bende cok severim cok guzelde anlami var, Huzeyfenin anlami ne acaba oda hosuma gitti. Senle tarihlerimiz ayni bende ptesi gidecem kontrole bakalim bebislerimiz ne alemdeler
devlette muayne oluyorum bu seferkı gıttıgım doktor farklıydı dınletmedı kafa boy karın olcusunu falan cıkardı kılosuna baktı falan belki dayanamazsam evımın altında dogum uzmanı var onu gıdıp bakıcam :)
Ben gecen hafta gitmistim sancim cok diye doktor gormeye calisirken bizimki arkasini döndü bakalim keyfi gelipte gostercekmi yarin :)Benim de sizin le aynı gün 4 gün önden gidiyor ultrasonda 12 haftada kız 13 haftada erkek benzetti Dr pazartesi yada salı gideceğim inş net bişey söyler doktorum
Acik acik gostermedi mi canim?kızlar 18 haftadan sonra cinsiyet değişir mi
once goremıyorum dedı sonra kız dedı en sonunda da kız kız eklentisi yok dedi :)Acik acik gostermedi mi canim?
Erkek olsaydi belli ederdi simdiye kadar kendini bence kız :) darisi başımaonce goremıyorum dedı sonra kız dedı en sonunda da kız kız eklentisi yok dedi :)
kızlar 18 haftadan sonra cinsiyet değişir mi
hayırlı olsun:)Bu bünye den bünyeye hamilelikten hamileliği değişiyor. Ilk kızımla daha çok zorlandım bu aylarda 10 kiloya kadar kilo almıştım. Şimdi ne bu kadar kilom car ne de bulantim doktor yine kız diyor.bende kesin erkek diyodun.
beklıyordum sızın mesajınızı okumayı:)kızlar günaydın kontrolden geldim, herşey normal dedi doktor, önce cinsiyetini göstermedi sonra doktor eklentisi yok kız dedi.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?