2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de sizin le aynı gün 4 gün önden gidiyor ultrasonda 12 haftada kız 13 haftada erkek benzetti Dr pazartesi yada salı gideceğim inş net bişey söyler doktorum

Insallah canim. Benimde gecen hafta net degil dedi bir ay sonra gelince bakariz dedi nasil sabredecem diye dusunuyodum, gecen gece kanamam oldu cok sukur rahim icinde degilnis ama yinede igne verdi doktor ptesi kontrole cagirdi o zaman insallah bende ogrenirim

Selam
Doktordan geldim ama cinsiyette öğrenemedim
Burcu sen öğrendin mi ? Bugün gidecektin
Detaylıda yokmuş orda, boşa gittim kısaca

canım ben sahab gittim gittim doktor baktı kafa olcusu boyun olcusu karın olcusu vs kılosunu cıkardı ama resmını vermedı. kalp atıslarını da dınletmedı. cinsiyeti sordum gorunmuyor dedı sonra kız olabilir dedi sonra bıda baktı kız kız dedı eklentisi yok dedi ama resım vermedı kalp atıslarını da dınleyemedım ya hıc ıcım rahat etmedı :)

sen neden cınsıyet ogrenemedın

Burası devlet hastanesiydi
Bi abla bana dedi ki devlet hastanesi söylemez
Orda da sordum, deidler ki denk gelirse söyleriz epey baktılar ama çok hareketli vs dediler bi tahminde bulunmadılar

Çok geciktim uzak bi yermiş
Direksiyon dersim de kaynadı
Boşa gittim kısaca
Özele giderim ama daha yeni izin aldım biraz ara vermem lazım bu yüzden

Her seferinde kalp atışı iyi değil zaten
Kıpırdıyosa kafi
En azından sen öğrenmişsin
Gözün aydın
Bana da resim vermediler

MEB de yönetmeliğe rağmen farklı uygulama olmasa şaşırırdım umarım kimse mağdur olmaz

kızlar facebookta 2015 mart annesi grubuna gelmek isteyenleri bekliyoruz :)
www. facebook . com kısmından sonra /groups/936087886417926/ bunu yapıştırırsanız grubu bulursunuz :) doğumdan sora bebişlerimizin fotosunu burda herkese paylaşamayız orda en azından kapalı grup olursa herkeste birbirini tanımış olur ve daha rahat paylaşabiliriz, facete buna benzer çok grup var

İlla bebisimizi duymak gormek cinsiyetini ogrenebilmek icin ozelemi gitmek gerekiyor buna sinir oluyorum iste. 10 dk lik muayene suresi var devlette 2 dk da gir cik yapiosun. Ben hem ozele hem devlete gidiyorum. İnsan ozelde gercekten kendini degerli hissedyr hic bisey sormana bile gerek kalmiyor herseyi detayli anlatyr.
Aslnda ozele cok gucum yok fakat sirf goreyim detayli dinleyim diye gidiyorum. Bizi ne hale soktular ://

Her seferinde kalp atışı iyi değil zaten
Kıpırdıyosa kafi
En azından sen öğrenmişsin
Gözün aydın
Bana da resim vermediler

işte bende resim falan vermeyınce bıde dedıgın gıbı devlet hastanesı ya pek de ustune gıdemıosun alt katımız da dogum uzmanı var evımızın belkii oraya gıderım cok da dayanamazsam :) ama ayın 24 nde renklı dopplere gırıcem.

Ben önce özele gittim epey kazıklandım diyebilirim
Devlet en azından egrekeni ister diye devlete geçtim, bi de işyerime en yakın bu
Başka bi özel deneyeceğim ama bu ara çok izin aldım biraz ara vermem lazım
Saçma sapan prosedürler işte, risk misk söyleniyo da cinsiyet mi yasak püf

ben buldum gruba katılmak için istek yolladım

soylemelerının yasak oldugunu ılk defa duydum.

ben sadece tahlillerim için devlet hastanesine gidiyorum.ya onları bile zor yaptırıyorum o kadar sinirler özelde 3 saatte çıkan sonuç orda 10 günde çıkıyor.ama tahlillerde özelde çok tutuyor muayeneyi özelde yaptırıyorum dr tahlil isterse devlete gidiyorum:)

Doğum yapmak istediğim özel işyerime çok uzak
Bi de ben 3 güne aldım hem 2 li hem 3 lüyü o kadar zorlanmadım
Ama detaylı yokmuş onun için başka bi yere gittim o da Allah'ın dağıymış ve tek riskli olanlara bakarmış beni kabul etmediler
Boşuna yoruldum yarım günüm gitti

Bana bi abla demişti
Bi de az önce yorumda yazmış bi arkadaş
Bi mantığı yok aslında cinsiyetin söylenmesinin yasaklanması

ya sanırım kız çocuklarına hala çok hoş bakmayan aileler olduğu için özellikle bebek kız ise soylemiyorlar ben öyle duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…