- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
Benim de sizin le aynı gün 4 gün önden gidiyor ultrasonda 12 haftada kız 13 haftada erkek benzetti Dr pazartesi yada salı gideceğim inş net bişey söyler doktorum
Selam
Doktordan geldim ama cinsiyette öğrenemedim
Burcu sen öğrendin mi ? Bugün gidecektin
Detaylıda yokmuş orda, boşa gittim kısaca
sen neden cınsıyet ogrenemedınSelam
Doktordan geldim ama cinsiyette öğrenemedim
Burcu sen öğrendin mi ? Bugün gidecektin
Detaylıda yokmuş orda, boşa gittim kısaca
beklıyordum sızın mesajınızı okumayı:)
hayırlı olsun :)
sen neden cınsıyet ogrenemedın
canım ben sahab gittim gittim doktor baktı kafa olcusu boyun olcusu karın olcusu vs kılosunu cıkardı ama resmını vermedı. kalp atıslarını da dınletmedı. cinsiyeti sordum gorunmuyor dedı sonra kız olabilir dedi sonra bıda baktı kız kız dedı eklentisi yok dedi ama resım vermedı kalp atıslarını da dınleyemedım ya hıc ıcım rahat etmedı :)
MEB de yönetmeliğe rağmen farklı uygulama olmasa şaşırırdım umarım kimse mağdur olmazCanım arkadaşım çok güzel yazmışsın. Ama bu uygulama durum kişiden kişiye farklı yorumlanıyor. Bazı şube müdürleri sizin yazdığınız gibi uyguluyor. Bazıları da aktarıyor. Ben istanbul da çalışıyorum. Burda benim bildiğim gibi uygulanıyor. Ayrıca ben ilk dogumumu sezaryen doğum ile yaptım 39.haftamda alındı bebek. O bir haftayı bile eklettim. Tabi Dr 39. Haftalıkken doğum yaptığım a dair. Umarım senin calistigin yerde insafli olur
Burası devlet hastanesiydi
Bi abla bana dedi ki devlet hastanesi söylemez
Orda da sordum, deidler ki denk gelirse söyleriz epey baktılar ama çok hareketli vs dediler bi tahminde bulunmadılar
Çok geciktim uzak bi yermiş
Direksiyon dersim de kaynadı
Boşa gittim kısaca
Özele giderim ama daha yeni izin aldım biraz ara vermem lazım bu yüzden
Her seferinde kalp atışı iyi değil zaten
Kıpırdıyosa kafi
En azından sen öğrenmişsin
Gözün aydın
Bana da resim vermediler
Her seferinde kalp atışı iyi değil zaten
Kıpırdıyosa kafi
En azından sen öğrenmişsin
Gözün aydın
Bana da resim vermediler
Devlet hastanelerine uyus oluyorum yaaa...genelde cinsiyet soylemiyorlar yasakmışşşş
İlla bebisimizi duymak gormek cinsiyetini ogrenebilmek icin ozelemi gitmek gerekiyor buna sinir oluyorum iste. 10 dk lik muayene suresi var devlette 2 dk da gir cik yapiosun. Ben hem ozele hem devlete gidiyorum. İnsan ozelde gercekten kendini degerli hissedyr hic bisey sormana bile gerek kalmiyor herseyi detayli anlatyr.
Aslnda ozele cok gucum yok fakat sirf goreyim detayli dinleyim diye gidiyorum. Bizi ne hale soktular ://
kızlar facebookta 2015 mart annesi grubuna gelmek isteyenleri bekliyoruz :)
www. facebook . com kısmından sonra /groups/936087886417926/ bunu yapıştırırsanız grubu bulursunuz :) doğumdan sora bebişlerimizin fotosunu burda herkese paylaşamayız orda en azından kapalı grup olursa herkeste birbirini tanımış olur ve daha rahat paylaşabiliriz, facete buna benzer çok grup var
Ben önce özele gittim epey kazıklandım diyebilirim
Devlet en azından egrekeni ister diye devlete geçtim, bi de işyerime en yakın bu
Başka bi özel deneyeceğim ama bu ara çok izin aldım biraz ara vermem lazım
Saçma sapan prosedürler işte, risk misk söyleniyo da cinsiyet mi yasak püf
soylemelerının yasak oldugunu ılk defa duydum.
ben sadece tahlillerim için devlet hastanesine gidiyorum.ya onları bile zor yaptırıyorum o kadar sinirler özelde 3 saatte çıkan sonuç orda 10 günde çıkıyor.ama tahlillerde özelde çok tutuyor muayeneyi özelde yaptırıyorum dr tahlil isterse devlete gidiyorum:)
Bana bi abla demişti
Bi de az önce yorumda yazmış bi arkadaş
Bi mantığı yok aslında cinsiyetin söylenmesinin yasaklanması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?