2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

CNM BAHSETTİĞİN HASTANEMİ BAKMADI

ya sanırım kız çocuklarına hala çok hoş bakmayan aileler olduğu için özellikle bebek kız ise soylemiyorlar ben öyle duymuştum

Yani ne bilim hiç öyle bi tipim de yok :)
Soyumu sürdürsün gibi erkek bebek arayışında da değilim ama 4 ayı geçince herkes soruyo ve belli dğeil deyince aaaa uuu yapıyolar diye ve de pembe mi mavi mi bişeyler bakıyım diye merak ettim

CNM BAHSETTİĞİN HASTANEMİ BAKMADI

Evet maalesef
Ve ben doktora riskli değil diye bakmıyorsunuz ama ben özelde yaptırsam mı dedim
Usg de herşey görünmüyo detyalı da görünüyo istersen yaptır ama yok asla aldırmam diyosan gerek yok dedi

Ben sanki burda duydum detaylıda görünen müdahele edilen hastalıklar var diye ilaçla ?

Çoğunluk kız galiba.doktor 10 haftalıkken kıza benzetmişti o zaman benimki de kızdır.allah sağlık versin.

Tansiyonum 100/60 çıktı ?
İlk kez ölçtüler bu arada : S

Bi de bebeğin suyu iyi dediler

Ben de ozele sadece ultrason icin gidiyorum.ozelden tahlil istdiklerinde de ayni gun saat uyarsa devlete gidiyoruz. Ozel doktorlari buna alisti kaziklanma durumu yok yani :)
Cinsiyetide 16.haftadan once soylemenin yasak oldgnu duymustum. Bizimde yorumumuz ayni sizler gibi olmistu kiz erkek ayrimi yapan aileler olablr diye ama olsa ne olcak ki aldirma da aldiramazlar cok sacma sebep bu tarz biseyse. ://

Doktora her gittiğimde ölçtüler ayrıca aile hekiminden de sürekli arıyorlar beni oraya da iki kere gittim her seferinde ölçtüler. ilk 3 ay 9/5 çıkıyordu genelde ama son zamanlarda 11/6 falan çıkıyor. onlar yapmasa da sen hatırlat bence canım tansiyon kilo ölçümü yapmaları lazım

Kilo hep ölçtüler ama tansiyon ölçmediler
Çalıştığım içinde ayrıca aile hekimine uğramıyorum
100/60 iyi mi

evet
Başka hastaneye gitmesem hiç ölçülmeyecekti sanırım :S

benim her gidişte hem tansiyon hem kilo ölçümü yaptılar, yapmaları da lazım yani bende her yerde yapılan rutin uygulama diye düşünmüşümdür hep şaşırdım yani, her gidişte sen ölçtür istersen canım önemli yani:) ama değerin iyi hatta biraz düşük 11-7 ideal olanı benimki biraz yüksek sınırına yakın çıkıyo

Son düzenleme:
Kilo hep ölçtüler ama tansiyon ölçmediler
Çalıştığım içinde ayrıca aile hekimine uğramıyorum
100/60 iyi mi
Canım ben hastaneye h.sonu gittiğim için izin haklarımı aile hekimi için kullanıyorum yoksa sürekli izin almak sıkıntı oluyor doğru söylüyorsun.Bence iyi canım 11/7-10/6 bunlar iyi bence ne yüksek ne düşük.

12-8 biliyorum ben de idealini
12.6 falan çıkıyor benim de büyük her doktora gidişte
ama başka zamna denk gelip de ölçtürürsem daha düşük çıkıyor
stresten tansiyon düşer sanıyordum benimki çıkıyor mu ne doktora gidince

benimde ne zaman doktora gitsem yüksek çıkıyor, stresten mi heyecandan mı anlamadım sonra bir kaç defa haftayı bulan tansiyon takibi yaptırdım, ne bileyim sanki hemşireler öyle demişti yada benim aklımda öyle kalmış yanıltmış olmayım kimseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…