CNM BAHSETTİĞİN HASTANEMİ BAKMADIDoğum yapmak istediğim özel işyerime çok uzak
Bi de ben 3 güne aldım hem 2 li hem 3 lüyü o kadar zorlanmadım
Ama detaylı yokmuş onun için başka bi yere gittim o da Allah'ın dağıymış ve tek riskli olanlara bakarmış beni kabul etmediler
Boşuna yoruldum yarım günüm gitti
inanırım burası türkiye bütün saçmalıklar bizde maalesefya sanırım kız çocuklarına hala çok hoş bakmayan aileler olduğu için özellikle bebek kız ise soylemiyorlar ben öyle duymuştum
ya sanırım kız çocuklarına hala çok hoş bakmayan aileler olduğu için özellikle bebek kız ise soylemiyorlar ben öyle duymuştum
CNM BAHSETTİĞİN HASTANEMİ BAKMADI
boyle bır dusunce tarzı olana allah akıl fıkır versınya sanırım kız çocuklarına hala çok hoş bakmayan aileler olduğu için özellikle bebek kız ise soylemiyorlar ben öyle duymuştum
20 24 .hafta arasinda cekilen ayrintili ultrasonu nerde cektirmeyi dusunuyorsunuz annisler?
Ne kadarmis fiyat sordun mu? Birde cd olayi var acaba veriyorlar mi cd?Ben koşuyolu Medipolde
Tansiyonum 100/60 çıktı ?
İlk kez ölçtüler bu arada : S
Bi de bebeğin suyu iyi dediler
Ne kadarmis fiyat sordun mu? Birde cd olayi var acaba veriyorlar mi cd?
18. haftadasın ve tansiyonu ilk defa mı ölçtüler
Doktora her gittiğimde ölçtüler ayrıca aile hekiminden de sürekli arıyorlar beni oraya da iki kere gittim her seferinde ölçtüler. ilk 3 ay 9/5 çıkıyordu genelde ama son zamanlarda 11/6 falan çıkıyor. onlar yapmasa da sen hatırlat bence canım tansiyon kilo ölçümü yapmaları lazım
evet
Başka hastaneye gitmesem hiç ölçülmeyecekti sanırım :S
Canım ben hastaneye h.sonu gittiğim için izin haklarımı aile hekimi için kullanıyorum yoksa sürekli izin almak sıkıntı oluyor doğru söylüyorsun.Bence iyi canım 11/7-10/6 bunlar iyi bence ne yüksek ne düşük.Kilo hep ölçtüler ama tansiyon ölçmediler
Çalıştığım içinde ayrıca aile hekimine uğramıyorum
100/60 iyi mi
benim her gidişte hem tansiyon hem kilo ölçümü yaptılar, yapmaları da lazım yanibende her yerde yapılan rutin uygulama diye düşünmüşümdür hep şaşırdım yani, her gidişte sen ölçtür istersen canım önemli yani:) ama değerin iyi hatta 11-7 ideal olanı benimki biraz yüksek sınırına yakın çıkıyo
12-8 biliyorum ben de idealini
12.6 falan çıkıyor benim de büyük her doktora gidişte
ama başka zamna denk gelip de ölçtürürsem daha düşük çıkıyor
stresten tansiyon düşer sanıyordum benimki çıkıyor mu ne doktora gidince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?