Önden gidince şeker olma ihtimali mi varmış ben şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyordum ama benimkide 2 hafta önden gidiyor. Sen yaptırcan mı canım2 hafta da önden gidiyo dediler
İyi bişey mi deidm
Şeker yoksa iyi bişey dedi
Şekerim yoktu ilk tahlillerde
3 hafta sonra da şeker yüklemesi yaptır dedi
Önden gidince şeker olma ihtimali mi varmış ben şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyordum ama benimkide 2 hafta önden gidiyor. Sen yaptırcan mı canım
hmm :) tamam o zaman sorun olmasındadevlette muayne oluyorum bu seferkı gıttıgım doktor farklıydı dınletmedı kafa boy karın olcusunu falan cıkardı kılosuna baktı falan belki dayanamazsam evımın altında dogum uzmanı var onu gıdıp bakıcam :)
Kızlar ben şeker testi yaptırmayıp şeker ölçüm cihazı ile kendim kontrol etmeyi düşünüyorum. Yine doktora danışırım ama yaptırmayın diyen sağlıkçıların sayısı artıyor. Bu arada şu resmime de bi bakar mısınız kız mı erkek mi sizce? :) Daha önce de yazmıştım buna cevap verilmemişt
Kızlar ben şeker testi yaptırmayıp şeker ölçüm cihazı ile kendim kontrol etmeyi düşünüyorum. Yine doktora danışırım ama yaptırmayın diyen sağlıkçıların sayısı artıyor. Bu arada şu resmime de bi bakar mısınız kız mı erkek mi sizce? :) Daha önce de yazmıştım buna cevap verilmemişt
Her şeyi söylüyolar bi bu mu yasak ne saçma
ben sadece tahlillerim için devlet hastanesine gidiyorum.ya onları bile zor yaptırıyorum o kadar sinirler özelde 3 saatte çıkan sonuç orda 10 günde çıkıyor.ama tahlillerde özelde çok tutuyor muayeneyi özelde yaptırıyorum dr tahlil isterse devlete gidiyorum:)
Ben de ozele sadece ultrason icin gidiyorum.ozelden tahlil istdiklerinde de ayni gun saat uyarsa devlete gidiyoruz. Ozel doktorlari buna alisti kaziklanma durumu yok yani :)
Cinsiyetide 16.haftadan once soylemenin yasak oldgnu duymustum. Bizimde yorumumuz ayni sizler gibi olmistu kiz erkek ayrimi yapan aileler olablr diye ama olsa ne olcak ki aldirma da aldiramazlar cok sacma sebep bu tarz biseyse. ://
ben şeker yüklemesini geçen hafta yaptırmıştım.sonucum sınır 140 olması gerekirken 142 çıkmış bu salı dr'a gittiğimde gostericem bakalım ne dicek.
ben devlete gidiyorum özel muamelesi görüyorum cinsiyeti söylemek falanda yasak değil gayet ilgililer. ve hiç bi işlem için beklemiyorum gayet memnunum yani hatta bi kaç arkadaşım özelden devlete geçti benden sonraİlla bebisimizi duymak gormek cinsiyetini ogrenebilmek icin ozelemi gitmek gerekiyor buna sinir oluyorum iste. 10 dk lik muayene suresi var devlette 2 dk da gir cik yapiosun. Ben hem ozele hem devlete gidiyorum. İnsan ozelde gercekten kendini degerli hissedyr hic bisey sormana bile gerek kalmiyor herseyi detayli anlatyr.
Aslnda ozele cok gucum yok fakat sirf goreyim detayli dinleyim diye gidiyorum. Bizi ne hale soktular ://
hangi devlet hastanesi bu. ben ikili testi bile 1 haftada aldım. özeldekiler 10 günden önce alamadılar...ben sadece tahlillerim için devlet hastanesine gidiyorum.ya onları bile zor yaptırıyorum o kadar sinirler özelde 3 saatte çıkan sonuç orda 10 günde çıkıyor.ama tahlillerde özelde çok tutuyor muayeneyi özelde yaptırıyorum dr tahlil isterse devlete gidiyorum:)
aile hekimin takip etmiyormu. tansiyon vs bakıyolar herşeye ama...evet
Başka hastaneye gitmesem hiç ölçülmeyecekti sanırım :S
hmm :) tamam o zaman sorun olmasında
ben devlete gidiyorum özel muamelesi görüyorum cinsiyeti söylemek falanda yasak değil gayet ilgililer. ve hiç bi işlem için beklemiyorum gayet memnunum yani hatta bi kaç arkadaşım özelden devlete geçti benden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?