2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

2 hafta da önden gidiyo dediler
İyi bişey mi deidm
Şeker yoksa iyi bişey dedi
Şekerim yoktu ilk tahlillerde
3 hafta sonra da şeker yüklemesi yaptır dedi

2 hafta da önden gidiyo dediler
İyi bişey mi deidm
Şeker yoksa iyi bişey dedi
Şekerim yoktu ilk tahlillerde
3 hafta sonra da şeker yüklemesi yaptır dedi
Önden gidince şeker olma ihtimali mi varmış ben şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyordum ama benimkide 2 hafta önden gidiyor. Sen yaptırcan mı canım

Önden gidince şeker olma ihtimali mi varmış ben şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyordum ama benimkide 2 hafta önden gidiyor. Sen yaptırcan mı canım

Öyle dedi doktor, eğer şeker yoksa önden gitmesi iyi olabilir dedi
İlk tahlillerinde şeker nasıldı dedi, normaldi dedim
Şeker yüklemesi de yaptır dedi
Yaptırırım o yüzden

Kızlar ben şeker testi yaptırmayıp şeker ölçüm cihazı ile kendim kontrol etmeyi düşünüyorum. Yine doktora danışırım ama yaptırmayın diyen sağlıkçıların sayısı artıyor. Bu arada şu resmime de bi bakar mısınız kız mı erkek mi sizce? :) Daha önce de yazmıştım buna cevap verilmemişt

Eklentiler

• 20140919_112516.webp
    98,2 KB · Görüntüleme: 109

Pek belli degil sanki tam alt kismi karanlik çıkmış

Şeker ölçüm cihazı ?
Evet ama neden o zaman herkese şeker yüklemesi öneriyor doktorlar anlamadım
Tahmin konusundan anlamıyorum kelin merhemi olsa kendi başına sürer

valla ben tahlillerim için devlete gidiyorum ikili testim de kan ve idrar tahlilim de 1 günde çıktı hastaneden hasteney değişiyor demekki

ben şeker yüklemesini geçen hafta yaptırmıştım.sonucum sınır 140 olması gerekirken 142 çıkmış bu salı dr'a gittiğimde gostericem bakalım ne dicek.

Benim ozeldeki doktorumda seker yuklemesi yaptrtmyr bende sanirim sadece aclik tokluk olcumu yaptrcam.umarim bu dusuncemiz yanlis degildir.
Buarada keske anlayablseydm fotografa bakipta once kendimnkini cozmus olurdum

düşürmeye çalışan manyaklar var tatlım neler duydum bi bilsen cahil mi yok

canım bilemedim bende resimde belli olmamış gibi

ben devlete gidiyorum özel muamelesi görüyorum cinsiyeti söylemek falanda yasak değil gayet ilgililer. ve hiç bi işlem için beklemiyorum gayet memnunum yani hatta bi kaç arkadaşım özelden devlete geçti benden sonra

hangi devlet hastanesi bu. ben ikili testi bile 1 haftada aldım. özeldekiler 10 günden önce alamadılar...

Hiv ve rubella ıgm ıgg testleri istemişti dr'um kanuni sultan süleyman hastanesinde kan verdim 10 gunde aldım sonuçları.

Ben cok cins doktorlara denk geldim sanrm yada ozeldeki doktorum aşırı ilgili.. Devlette tek sknti yasamadgm konu tahlillermi yaptrp 1-2 saat icinde sonuclari alabilmem. Ben zaten ikisinede gidiyorum. Dogumumu nerde yaptracagma karar vermedgm icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…