Rabbim o insancıklara akil fikir versin inss onca bebek sahibi olmak isteyen aile varken yawrular yanlis insanlara denk geliyor desenedüşürmeye çalışan manyaklar var tatlım neler duydum bi bilsen cahil mi yok
aile hekimin takip etmiyormu. tansiyon vs bakıyolar herşeye ama...
Insallah canım. Bu arada Kasım ayında çıkacak bir yasa ile doğum izni 18 hafta olacakmış. En azından boşuna gidecek 2 haftada bu şekilde telafi olur. Mazeret izni ve raporlala sene sonu getirilir. Sağlıklı dogumlarimiz olsun.MEB de yönetmeliğe rağmen farklı uygulama olmasa şaşırırdım umarım kimse mağdur olmaz
olurmu hastane aile hekimine bildirir 14. haftayı geçince aile hekimin ceza alıyor takip etmediği için. telefonun falan varmı belki ulaşamamışlardır.Hastanede takibim yapılıyo diye aramıyorlar sanırım
Çalıştığımı ve işe yakın hastaneye gittğimi söylemiştim
tetanoz aşısıda sağlık ocağında yapılıyor arayıp söylüyorlarHastanede takibim yapılıyo diye aramıyorlar sanırım
Çalıştığımı ve işe yakın hastaneye gittğimi söylemiştim
doktor konusunu iyi araştırmak lazım tabi bizim hastanede de öyle doktorlar varBen cok cins doktorlara denk geldim sanrm yada ozeldeki doktorum aşırı ilgili.. Devlette tek sknti yasamadgm konu tahlillermi yaptrp 1-2 saat icinde sonuclari alabilmem. Ben zaten ikisinede gidiyorum. Dogumumu nerde yaptracagma karar vermedgm icin
olurmu hastane aile hekimine bildirir 14. haftayı geçince aile hekimin ceza alıyor takip etmediği için. telefonun falan varmı belki ulaşamamışlardır.
Rabbim o insancıklara akil fikir versin inss onca bebek sahibi olmak isteyen aile varken yawrular yanlis insanlara denk geliyor desene(
Insallah canım. Bu arada Kasım ayında çıkacak bir yasa ile doğum izni 18 hafta olacakmış. En azından boşuna gidecek 2 haftada bu şekilde telafi olur. Mazeret izni ve raporlala sene sonu getirilir. Sağlıklı dogumlarimiz olsun.
kan falan almadılarmı nası gerek yokmuş yaa sanki herkes sadece sağlık ocağında tedavi görüyoVar daha önce gittim gebe olduğumu da belirttim
Başka hastanede takibin yapılıyo madem gerek yok dediler
Tetanoza 20 .haftadan sonra gel dediler bu kadar
Var daha önce gittim gebe olduğumu da belirttim
Başka hastanede takibin yapılıyo madem gerek yok dediler
Tetanoza 20 .haftadan sonra gel dediler bu kadar
benim doktorum tetanozu çokta lazım görmedi kızlar ben yaptırmayacağım:)
kan falan almadılarmı nası gerek yokmuş yaa sanki herkes sadece sağlık ocağında tedavi görüyo
Normal dogumda da onemli makas cunlu orayada degicek dikissz olursa amenna ama onunda garantisi yokSezeryan olursa önemliymiş tetanoz
Sezeryan olursa önemliymiş tetanoz
Kızlar ben şeker testi yaptırmayıp şeker ölçüm cihazı ile kendim kontrol etmeyi düşünüyorum. Yine doktora danışırım ama yaptırmayın diyen sağlıkçıların sayısı artıyor. Bu arada şu resmime de bi bakar mısınız kız mı erkek mi sizce? :) Daha önce de yazmıştım buna cevap verilmemişt
Evet, şeker ölçüm cihazları satılıyor eczanelerden. Benim ilk hamileliğimde şekerim çıkınca doktor her öğün sonrası 1. ve 2. saat ölçümlerimi not etmemi istedi. Bir de gebelikte diyet üzerine master yapmış bir doktora gittim. Liste hala evde. Şekerimi düşürdüm. Beni 2-3 sağlık çalışanı uyardı şimdi yükleme yapmaktan çekiniyorumŞeker ölçüm cihazı ?
Evet ama neden o zaman herkese şeker yüklemesi öneriyor doktorlar anlamadım
Tahmin konusundan anlamıyorum kelin merhemi olsa kendi başına sürer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?