2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bi alt değiştirme ürünü gördüm
Özellikleri iyi gibi

- Cırtlı kapağı sayesinde katlanınca kendiliğinden açılmaz.
- Özel katlanma teknolojisi sayesinde çok kolay katlanır, katlanınca çok az yer kaplar.
- Bebek sağlığına zararlı BPA, Fitalat (Phthalates) ve Azo Boyar madde içermez.
- Alt değiştirme örtüsünün üst yüzeyi özel kumaşı sayesinde ıslak mendille veya nemli ve sabunlu bezle kolayca temizlenir. Suya batırmayınız.

MEB de yönetmeliğe rağmen farklı uygulama olmasa şaşırırdım umarım kimse mağdur olmaz
Insallah canım. Bu arada Kasım ayında çıkacak bir yasa ile doğum izni 18 hafta olacakmış. En azından boşuna gidecek 2 haftada bu şekilde telafi olur. Mazeret izni ve raporlala sene sonu getirilir. Sağlıklı dogumlarimiz olsun.

Hastanede takibim yapılıyo diye aramıyorlar sanırım
Çalıştığımı ve işe yakın hastaneye gittğimi söylemiştim
olurmu hastane aile hekimine bildirir 14. haftayı geçince aile hekimin ceza alıyor takip etmediği için. telefonun falan varmı belki ulaşamamışlardır.

doktor konusunu iyi araştırmak lazım tabi bizim hastanede de öyle doktorlar var

olurmu hastane aile hekimine bildirir 14. haftayı geçince aile hekimin ceza alıyor takip etmediği için. telefonun falan varmı belki ulaşamamışlardır.

Var daha önce gittim gebe olduğumu da belirttim
Başka hastanede takibin yapılıyo madem gerek yok dediler
Tetanoza 20 .haftadan sonra gel dediler bu kadar

Rabbim o insancıklara akil fikir versin inss onca bebek sahibi olmak isteyen aile varken yawrular yanlis insanlara denk geliyor desene (

herkes içinmi memurlar içinmi ben hiç duymadım sen nerden duydun canım

Var daha önce gittim gebe olduğumu da belirttim
Başka hastanede takibin yapılıyo madem gerek yok dediler
Tetanoza 20 .haftadan sonra gel dediler bu kadar
kan falan almadılarmı nası gerek yokmuş yaa sanki herkes sadece sağlık ocağında tedavi görüyo

benim doktorum tetanozu çokta lazım görmedi kızlar ben yaptırmayacağım:)

Kendimi bugünlerde sürekli muhalefet eder gibi hissediyorum ama kızlar şeker yüklemesi yaptırmamanızın sebebi canan karatay değildir umarım? Abartmayın bu kadar hiç mi 2 dilim baklava yemediniz hamileliğinizde? O kadar şekeri nelerden nelerden alıyoruz...

Cnm tam bilmemekle ve görememekle birlikte ben kıza benzettim çünkü paralel bi yapı var bacak arasında bizimki de böleydi 12.haftada doktor %80 kız dedi 16. haftada da cinsiyeti kesinleşti kız diye ztn... yine de benimki sadece tahmin cnm... Hayırlı olsn bebişin...

arkadaşlar ben şimdi şeker tahlilimin sonucunu dr'a mailledim ve konuştum 142 değerin yüksek olduğunu soyledi.3 gun tatlı yemiyorsun ve 3 gun sonra 75 gr lık şeker yüklemesi yaptırmam gerektiğini soyledi.salı gunu dr'a gittiğimde şeker yüklemesini 75 gr lık olarak yaptırıcam.ben güveniyorum dr'uma yaptırıcam o yüzden.

Şeker ölçüm cihazı ?
Evet ama neden o zaman herkese şeker yüklemesi öneriyor doktorlar anlamadım
Tahmin konusundan anlamıyorum kelin merhemi olsa kendi başına sürer
Evet, şeker ölçüm cihazları satılıyor eczanelerden. Benim ilk hamileliğimde şekerim çıkınca doktor her öğün sonrası 1. ve 2. saat ölçümlerimi not etmemi istedi. Bir de gebelikte diyet üzerine master yapmış bir doktora gittim. Liste hala evde. Şekerimi düşürdüm. Beni 2-3 sağlık çalışanı uyardı şimdi yükleme yapmaktan çekiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…