bilemiyorum eskisi gibi evde köyde doğum olayları yok, şimdi ortam steril birde iğne korkun felan varsa ne kendini ne bebeğini strese sokma ama için rahat etmiyorsa yaptır dedi
arkadaşlar ben şimdi şeker tahlilimin sonucunu dr'a mailledim ve konuştum 142 değerin yüksek olduğunu soyledi.3 gun tatlı yemiyorsun ve 3 gun sonra 75 gr lık şeker yüklemesi yaptırmam gerektiğini soyledi.salı gunu dr'a gittiğimde şeker yüklemesini 75 gr lık olarak yaptırıcam.ben güveniyorum dr'uma yaptırıcam o yüzden.
nerde canım ?Ben bi alt değiştirme ürünü gördüm
Özellikleri iyi gibi
- Cırtlı kapağı sayesinde katlanınca kendiliğinden açılmaz.
- Özel katlanma teknolojisi sayesinde çok kolay katlanır, katlanınca çok az yer kaplar.
- Bebek sağlığına zararlı BPA, Fitalat (Phthalates) ve Azo Boyar madde içermez.
- Alt değiştirme örtüsünün üst yüzeyi özel kumaşı sayesinde ıslak mendille veya nemli ve sabunlu bezle kolayca temizlenir. Suya batırmayınız.
Muhalefet etmeyi ben de severim canım. Tartışmak güzel sonuçta. Ben eczacı ve doktordan duydum o yüzden kafamda soru işareti oluştuKendimi bugünlerde sürekli muhalefet eder gibi hissediyorum ama kızlar şeker yüklemesi yaptırmamanızın sebebi canan karatay değildir umarım? Abartmayın bu kadar hiç mi 2 dilim baklava yemediniz hamileliğinizde? O kadar şekeri nelerden nelerden alıyoruz...
Geçmiş olsun
Umaırm iyi çıkar 75 lik
nerde canım ?
inş. iyi çıkar bide zor yaaaaç karnına o suyu içip 2 saat nasıl beklicem kusmadan onu düşünüyorum kara kara
Özelden attım Burcu
Ben bi kere link paylaştım diye ceza aldım da reklam sayılıyomuş
Muhalefet etmeyi ben de severim canım. Tartışmak güzel sonuçta. Ben eczacı ve doktordan duydum o yüzden kafamda soru işareti oluştu
Kendimi bugünlerde sürekli muhalefet eder gibi hissediyorum ama kızlar şeker yüklemesi yaptırmamanızın sebebi canan karatay değildir umarım? Abartmayın bu kadar hiç mi 2 dilim baklava yemediniz hamileliğinizde? O kadar şekeri nelerden nelerden alıyoruz...
benim doktorumda istemiyor. Zaten o sekerli suyu icmem de mumkun degil midem almaz. Hee illaki olcum yapilmali diye mantikli bi aciklama duyarsam 2 dilim baklava yer giderim daha iyi)
Her şeyde olduğu gibi bunda da farklı farklı fikirler var elbette. Dediğim gibi ben konunun fazla abartıldığını düşünüyorum o kadar toksini farklı şeylerden de alıyoruz. Ki ben şuan sıkı diyetteyim çikolata bile ağzıma koymuyorum karaciğer sorunum yüzünden. Ailemde şeker hastalığı çok var testi mutlaka yaptırıcam.
Gözün aydınkızlar günaydın kontrolden geldim, herşey normal dedi doktor, önce cinsiyetini göstermedi sonra doktor eklentisi yok kız dedi.. :)
saoll tatlımGözün aydın
Saglikla kavus prensesine insallahBiz de yeni geldik doktordan... Bizim de kızımız olacakmışherkesin bebişi sağlıklı, hayırlı bir şekilde zamanında doğar inş..
Bende bugün çok heycanlıyım arkadaş doguma girecek bende zaman geçsin istedim
Bende öyle istedim ama 2.kiz fikrine de alıştım yeterki sağlıklı olsun kuzumSu mubarek gunlerde rabbim herjesin eksigini saglikli sihatli salih bi evlat olarak versin ins beni cani gonulden oglum olsun istiyorum :)
merak ettigim sey su sıkı diyette olan cikolata bile yemeyen kisiye o agdali su zarar vermez mi ? Zaten seker rahatszlgn varms olcumu bu sekilde yapmalari sartmi ki ?
Nette okudum. Herkes için tabiki. Zaten işverenler yüzünden 24 hafta fikrinden vazgectilerherkes içinmi memurlar içinmi ben hiç duymadım sen nerden duydun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?