2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bilemiyorum eskisi gibi evde köyde doğum olayları yok, şimdi ortam steril birde iğne korkun felan varsa ne kendini ne bebeğini strese sokma ama için rahat etmiyorsa yaptır dedi

İğne korkum yok olsa da yaptırırdım sanırım
Tetanoz için hem aile hekimi hem gittiğim diğer doktorlar olmalı dedi

Şeker gibi muallakta kalan bi konu değil
Ama şekeri de yaptırmayı düşünüyorum ben, hem herkese yapılıyor hemde 2 hafta önden gitme sebeplerinden biri şeker olabilir dediler bana

Geçmiş olsun
Umaırm iyi çıkar 75 lik

nerde canım ?

Muhalefet etmeyi ben de severim canım. Tartışmak güzel sonuçta. Ben eczacı ve doktordan duydum o yüzden kafamda soru işareti oluştu

Tetanozu ve şeker yüklemesini yaptırırım kısmetse.

Yarın da 3lü sonucunu alıcam,inş sıkıntı yoktur diye dua ediyorum.

Ben her gittiğimde kalbini çok az dinletiyor Dr,atan kalbi de gösteriyor.geçen de minnak midesini de gösterdi.

Muhalefet etmeyi ben de severim canım. Tartışmak güzel sonuçta. Ben eczacı ve doktordan duydum o yüzden kafamda soru işareti oluştu

Her şeyde olduğu gibi bunda da farklı farklı fikirler var elbette. Dediğim gibi ben konunun fazla abartıldığını düşünüyorum o kadar toksini farklı şeylerden de alıyoruz. Ki ben şuan sıkı diyetteyim çikolata bile ağzıma koymuyorum karaciğer sorunum yüzünden. Ailemde şeker hastalığı çok var testi mutlaka yaptırıcam.

benim doktorumda istemiyor. Zaten o sekerli suyu icmem de mumkun degil midem almaz. Hee illaki olcum yapilmali diye mantikli bi aciklama duyarsam 2 dilim baklava yer giderim daha iyi )

benim doktorumda istemiyor. Zaten o sekerli suyu icmem de mumkun degil midem almaz. Hee illaki olcum yapilmali diye mantikli bi aciklama duyarsam 2 dilim baklava yer giderim daha iyi )

:))))))))keşke oyle olsaydı bende labratuvarda bana suyu hazırlarken baklava yesem olmazmı demişitm:)))olmaz dedilerrrrrr içcen bu suyu dedilerrrr 1 saat bekledim kan verdim doğruuuuuu lavaboya:)))

merak ettigim sey su sıkı diyette olan cikolata bile yemeyen kisiye o agdali su zarar vermez mi ? Zaten seker rahatszlgn varms olcumu bu sekilde yapmalari sartmi ki ?

merak ettigim sey su sıkı diyette olan cikolata bile yemeyen kisiye o agdali su zarar vermez mi ? Zaten seker rahatszlgn varms olcumu bu sekilde yapmalari sartmi ki ?

Limonlu şekerli bi su içilen vücuttan atılma süresi çikolatayla ya da baklavayla aynı değildir diye düşünüyorum artı bunların içindeki ekstra katkı maddeleri yağlar vs vs... net bilgim yok tabi sadece mantık yürütüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…