Insallah iyi cikar canim 75lik ama 3 gun kesin kes sekeri makarna pirinc de yemeinş. iyi çıkar bide zor yaaaaç karnına o suyu içip 2 saat nasıl beklicem kusmadan onu düşünüyorum kara kara
Ben de sordum. Doktoruma anlattım. Hayatımda ilk defa olmayacağım bu aşıyı. Daha önce defalarca oldum diye de belirttim. Gerek yok o zaman dedi tetanoz aşısı için. Şart değil, olmak zorunda değilsin dedi.benim doktorum tetanozu çokta lazım görmedi kızlar ben yaptırmayacağım:)
Çok sevindim ya. İnşallahInsallah canım. Bu arada Kasım ayında çıkacak bir yasa ile doğum izni 18 hafta olacakmış. En azından boşuna gidecek 2 haftada bu şekilde telafi olur. Mazeret izni ve raporlala sene sonu getirilir. Sağlıklı dogumlarimiz olsun.
Darısı benim de başıma. ...Evet yaa ben de hep kız duydum... İnş. tatliş tatliş kızlarımız olur hayırlısıyla..
Valla bilmiyorum arkadaşım belki önceden kalan bi ödememiz varsa toplamıdır belki. Ankaradayım ben dün aldım 6.5 tl ödedim decaviteNasıl ya ben receteyle 15tl ye almıştım nerdesiniz siz? Sadece istanbulda mi bole bişi var acep
Canım kan ilacı ferrum fort kullanıyorum bende benimde gunde 2 tane.en son doktor kontrolünde değerlerim yine düşük çıktı doktor yine 2 tane al dedi.ben bitince sağlık ocağına yazdirdim eczaci piyasada ferrum olmadigi icin ayni degerde baska bir ilaç verdi bir kac kez migde ağrısı yasadim acaba ilactanmi diye bir kez alıyorum birjac gündür ama normalde 2 almam gerekiyorselam kızlar size birşey danışmam gerekiyor ...saç dökülmesi problemi var bende ne yazıkki son bi senede baya artmıştı dermatoloğa gittim bugün kansızlıktan olduğunu kan değerlerimin baya düşük olduğunu söyledi kan ilacını o yüzden artırmam gerekiyormuş, dr. günde 2 adet ancak 3 adet alırsan daha iyi olur dedi 1 adet alıyordum zaten sizler günde kaç adet kullanıyorsunuz? 3 adet kullansam sorun olurmu acaba nihayetinde jinekolog değil dermatolog söyledi bunu...hamilelik söz konusu olduğunu söyledim ancak 2 adet sorun olmaz için rahat etsin istiyorsan doktoruna danış 3 adet için dedi, doktora gitmeme 3 hafta var daha, kan ilacını fazla almanın bi zararı olmaz değilmi sizce?
teşekkür ederim canımm cevabın için 2 alacağım ama 3 fazlamı olur diye tereddüt etmiyor değilim ne yapsam bilemedimCanım kan ilacı ferrum fort kullanıyorum bende benimde gunde 2 tane.en son doktor kontrolünde değerlerim yine düşük çıktı doktor yine 2 tane al dedi.ben bitince sağlık ocağına yazdirdim eczaci piyasada ferrum olmadigi icin ayni degerde baska bir ilaç verdi bir kac kez migde ağrısı yasadim acaba ilactanmi diye bir kez alıyorum birjac gündür ama normalde 2 almam gerekiyor
hayırlı olsun canım maşallah, benim kocada tutturmuş bunun arkasından bi deneme daha yapalım belki farklı olur o diye içimden erkek geçiyor deyip duruyodu kız çıkınca budakızlar selam. bizde öğrendik cinsiyeti oğluş geliyor :) zaten hep erkek hissediyordum ama kız istiyordum :) doktor erkek dedi hiç şaşırmadım ama alışamadım biraz başlarda. tabi sağlıklı olsun da geri kalanı önemli diil. ama kız annelerine de özenmiyor değilim. bu özenmeyle çok durmam arkasına bi kız denemesi yaparım diyorum :) onun dışında kızlar ben şu anda 17. haftadayım 4 kilo aldım. hiç kısmıyorum yemekten çok mu almışım?? sizler kaç kilo aldınız ? aslında gönül 1-2 kiloyla kapatmak istiyordu bu 6 ayı ama ne görsem büyük bir iştahl yedim yani :) isim konusundada kız olsaydı hazırdı aslında erkek ismi pek düşünmemiştim onu araştırıcam artık oğluma tosunuma :)
Oyy bu cok sirin cok guzel allah bagislasin canim :)Kız bebekler çoğalıyor gittikçe :) bizde gittik doktora bugün kızım kocaman olmuş 16 cm 148 gr. .. yan duruyor burdaki fotosunda ..
Eki Görüntüle 1254018
Eskiden anket kısmı vardı şimdi bulamıyorum forum yenilendikten sonraBizim konuda da yukarda secenek olsa herkes bebegin cinsoyetini isaretlese kac erkek kac kiz bebisimiz olacak bilsek ne iyi olur
Çok güzel bende kızıma bir erkek KARDEŞ istedim kesin değil ama doktor kıza benzetti bayramdan sonra gideceğim bende o zaman kesinleşir inşallah.Slm kızlar.bugün kızımı kendime dogru çekince karnıma çarptı biraz acıdı.yarım saat kadar sonra kan geldi k.dogum acile gittik dr gayet sağlıklı gebelik kanama yok dedi hiç ilaç igne vermedi dinleniyorum şimdi yarında devam ederse kendi dr.uma gidecegim.bu dr da erkek bebek dedi ben sormadım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?