Slm kızlar.bugün kızımı kendime dogru çekince karnıma çarptı biraz acıdı.yarım saat kadar sonra kan geldi k.dogum acile gittik dr gayet sağlıklı gebelik kanama yok dedi hiç ilaç igne vermedi dinleniyorum şimdi yarında devam ederse kendi dr.uma gidecegim.bu dr da erkek bebek dedi ben sormadım bile
Bence doktorunu ara ona danış canım hem içinde rahat ederteşekkür ederim canımm cevabın için 2 alacağım ama 3 fazlamı olur diye tereddüt etmiyor değilim ne yapsam bilemedimbi yandanda kan ilacının ne zararı olacak olsa olsa kan yapar onada ihtiyacım var diyorum
Cok gecmis olsun canim bol bol dinlen insallah bir daha olmaz ve duzelir moralini bozma hicGünaydın arkadaslar. dün aksama dogru cok kötü kanama geçirdim birden boşalir gibi. acile gittik plasenta biraz rahim agzini kapatıyormus ondan olabilir dedi igne ve ilac fln verdi yatip dinleneceksin dedi lütfen benim icin dua edin
Geçmiş olsun tez zamanda hiç Bişey in kalmaz insallahGünaydın arkadaslar. dün aksama dogru cok kötü kanama geçirdim birden boşalir gibi. acile gittik plasenta biraz rahim agzini kapatıyormus ondan olabilir dedi igne ve ilac fln verdi yatip dinleneceksin dedi lütfen benim icin dua edin
Cok gecmis olsun yat dinlen canim ayak altina yastik falan koy ani hareket etmeGünaydın arkadaslar. dün aksama dogru cok kötü kanama geçirdim birden boşalir gibi. acile gittik plasenta biraz rahim agzini kapatıyormus ondan olabilir dedi igne ve ilac fln verdi yatip dinleneceksin dedi lütfen benim icin dua edin
Günaydın arkadaslar. dün aksama dogru cok kötü kanama geçirdim birden boşalir gibi. acile gittik plasenta biraz rahim agzini kapatıyormus ondan olabilir dedi igne ve ilac fln verdi yatip dinleneceksin dedi lütfen benim icin dua edin
Cok gecmis olsun canim hamileligimin basindan beri kanama gecirdigim icin anliyorum seni moralini bozma yat dinlen bebisinle konus sakinlestir onu Allahin izniyle gececek tekrar gecmis olsunGünaydın arkadaslar. dün aksama dogru cok kötü kanama geçirdim birden boşalir gibi. acile gittik a biraz rahim agzini kapatıyormus ondan olabilir dedi igne ve ilac fln verdi yatip dinleneceksin dedi lütfen benim icin dua edin
geçmiş olsun canım.cok sağolun arkadaslar allah hepimizin yardımcısı olsun insallah.
Erken haftalarda benim dr.um tahmin bile yapmadı seninkide degişebilir allah gönlüne göre versinÇok güzel bende kızıma bir erkek KARDEŞ istedim kesin değil ama doktor kıza benzetti bayramdan sonra gideceğim bende o zaman kesinleşir inşallah.
Geçmiş olsun cnm.Günaydın arkadaslar. dün aksama dogru cok kötü kanama geçirdim birden boşalir gibi. acile gittik plasenta biraz rahim agzini kapatıyormus ondan olabilir dedi igne ve ilac fln verdi yatip dinleneceksin dedi lütfen benim icin dua edin
Günaydın kızlar. ..herkese mutlu bir haftasonu diliyorum.tabi bu karanlık ve yagmurlu havada ne kadar mutlu olabilirsek
C.tesilerinizde tatil olsa ne güzel olur degilmi 1 gün tatil az gerçekten işmi yapacaksın gezecekmisin 1 günde ....günaydın evde yatmak varken bugun geldık calısmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?