2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım Allah korusun

teşekkür ederim canımm cevabın için 2 alacağım ama 3 fazlamı olur diye tereddüt etmiyor değilim ne yapsam bilemedim bi yandanda kan ilacının ne zararı olacak olsa olsa kan yapar onada ihtiyacım var diyorum
Bence doktorunu ara ona danış canım hem içinde rahat eder

Bende bugün iki doktora gittim ilk gittigim doktor tam bisry diyemem ama erkek gibi dedi digeride biraz uğraştı erkek dedi zaten geçen hafta devlet hastanesindeki doktorda erkek demişti Allahım sağlıklı versin inşallah herkese benimde kızıma erkek kardeş gelecek
Rabbim herkesin gönlüne göre versin​

Günaydın arkadaslar. dün aksama dogru cok kötü kanama geçirdim birden boşalir gibi. acile gittik plasenta biraz rahim agzini kapatıyormus ondan olabilir dedi igne ve ilac fln verdi yatip dinleneceksin dedi lütfen benim icin dua edin

Cok gecmis olsun canim bol bol dinlen insallah bir daha olmaz ve duzelir moralini bozma hic

Geçmiş olsun tez zamanda hiç Bişey in kalmaz insallah

Günaydın arkadaşlar biz bugün yeni bir doktora gidicez hala kendime iyi bir doktor bulamadım inşallah bu iyi olur 14 haftada üç doktor değiştirdim artık bir doktorum olsun istiyorum . Bakalım yeni doktorum cinsiyetini söyleyecek mi.insallah güzel haberlerle geliriz.

Cok gecmis olsun yat dinlen canim ayak altina yastik falan koy ani hareket etme

çok geçmiş olsun canım Rabbim yardımcımız olsun. Bende aynı sekilde oldum ptesi gecesi iğne ve ilaca başladım, son iki iğnem kaldı ptesi kontrole gidecem. İnşallah sende en kısa sürede atlatırsın. Kendini yorma canım iyice dinlen

Cok gecmis olsun canim hamileligimin basindan beri kanama gecirdigim icin anliyorum seni moralini bozma yat dinlen bebisinle konus sakinlestir onu Allahin izniyle gececek tekrar gecmis olsun

Çok güzel bende kızıma bir erkek KARDEŞ istedim kesin değil ama doktor kıza benzetti bayramdan sonra gideceğim bende o zaman kesinleşir inşallah.
Erken haftalarda benim dr.um tahmin bile yapmadı seninkide degişebilir allah gönlüne göre versin

Geçmiş olsun cnm.

Günaydın kızlar. ..herkese mutlu bir haftasonu diliyorum.tabi bu karanlık ve yagmurlu havada ne kadar mutlu olabilirsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…