Allah analı babalı büyütsün doktorun daha önce bir tahminde bulunmuşmuydu.Kızlar bugun öğrendim kuzum erkekmiş paşam geliyo sabahtan sıpa göstermedi zaten zor geçirmiştim bir haftayı saolsun doktorum öğleden sonra bidaha baktı ki erkek
Çok güzel bir kız bir erkek Allah analı babalı büyütsün canım.Bende bugün iki doktora gittim ilk gittigim doktor tam bisry diyemem ama erkek gibi dedi digeride biraz uğraştı erkek dedi zaten geçen hafta devlet hastanesindeki doktorda erkek demişti Allahım sağlıklı versin inşallah herkese benimde kızıma erkek kardeş gelecek
Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Çok geçmiş olsun korkma kızkardeşimde de olmuştu.Günaydın arkadaslar. dün aksama dogru cok kötü kanama geçirdim birden boşalir gibi. acile gittik plasenta biraz rahim agzini kapatıyormus ondan olabilir dedi igne ve ilac fln verdi yatip dinleneceksin dedi lütfen benim icin dua edin
ben normalde gelmıyorum hamılelıgımden berı bugun bıraz ısım var o yuzden geldım ınsallah ısım bıterse oglene cıkıcamC.tesilerinizde tatil olsa ne güzel olur degilmi 1 gün tatil az gerçekten işmi yapacaksın gezecekmisin 1 günde ....
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine.Günaydın arkadaslar. dün aksama dogru cok kötü kanama geçirdim birden boşalir gibi. acile gittik plasenta biraz rahim agzini kapatıyormus ondan olabilir dedi igne ve ilac fln verdi yatip dinleneceksin dedi lütfen benim icin dua edin
Yazın sıcaktan okadar bunaldınmki üşümek çorap hırka giymek hoşuma gidiyorben normalde gelmıyorum hamılelıgımden berı bugun bıraz ısım var o yuzden geldım ınsallah ısım bıterse oglene cıkıcamhavada baya sogudu tam evde oturup miskinlik yapma havası
Çok geçmiş olsun dualarımız sizinle canımGünaydın arkadaslar. dün aksama dogru cok kötü kanama geçirdim birden boşalir gibi. acile gittik plasenta biraz rahim agzini kapatıyormus ondan olabilir dedi igne ve ilac fln verdi yatip dinleneceksin dedi lütfen benim icin dua edin
Canım istanbuldaysan doktor önerebilirim benimde 4. doktorumda istediğim gibi birini buldumGünaydın arkadaşlar biz bugün yeni bir doktora gidicez hala kendime iyi bir doktor bulamadım inşallah bu iyi olur 14 haftada üç doktor değiştirdim artık bir doktorum olsun istiyorum . Bakalım yeni doktorum cinsiyetini söyleyecek mi.insallah güzel haberlerle geliriz.
TEBRİK EDERİM canım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinGünaydın kızlar herkese iyi tatiller.Biz de dün doktora gittik bebişim kız olacakmış çok mutlu oldum :) Allah herkese gönlüne göre versin ve tamamını erdirsin inşallah
Çok sağol canım Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinTEBRİK EDERİM canım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
bana da doktorum 12. haftamda yuksek ıhtımal kız demıstı. dun gıttım kız dedi :) gecen gece bende rüyamda 2-3 yaşlarında siyah saçlı tombik suratlı bir kız görmüştüm bana benziyordu :)Kızlarr ben bugün rüyamda kızımı gördüm böyle 5 6 yaşında saçları dümdüzbnmde düzdür. Kestane rengi ayyy nasıl içim yumuşadı. Doktor büyük ihtimalle kız demişti 12. haftada onun etkisiyle mi bilmiyorum ama rüyası bile güzeldi Bende 18 ekimde gidicem doktora o zaman öğrenirim sanırım cinsiyetini kesin olarak
günaydıngünaydıınnn kızlarr
arkadasim cok gecmis olsun. Inşallah iyi olursunGünaydın arkadaslar. dün aksama dogru cok kötü kanama geçirdim birden boşalir gibi. acile gittik plasenta biraz rahim agzini kapatıyormus ondan olabilir dedi igne ve ilac fln verdi yatip dinleneceksin dedi lütfen benim icin dua edin
Çok geçmiş olsun canımGünaydın arkadaslar. dün aksama dogru cok kötü kanama geçirdim birden boşalir gibi. acile gittik plasenta biraz rahim agzini kapatıyormus ondan olabilir dedi igne ve ilac fln verdi yatip dinleneceksin dedi lütfen benim icin dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?