2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugun öğrendim kuzum erkekmiş paşam geliyo sabahtan sıpa göstermedi zaten zor geçirmiştim bir haftayı saolsun doktorum öğleden sonra bidaha baktı ki erkek
Allah analı babalı büyütsün doktorun daha önce bir tahminde bulunmuşmuydu.

Çok güzel bir kız bir erkek Allah analı babalı büyütsün canım.

Çok geçmiş olsun korkma kızkardeşimde de olmuştu.

C.tesilerinizde tatil olsa ne güzel olur degilmi 1 gün tatil az gerçekten işmi yapacaksın gezecekmisin 1 günde ....
ben normalde gelmıyorum hamılelıgımden berı bugun bıraz ısım var o yuzden geldım ınsallah ısım bıterse oglene cıkıcam havada baya sogudu tam evde oturup miskinlik yapma havası

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

ben normalde gelmıyorum hamılelıgımden berı bugun bıraz ısım var o yuzden geldım ınsallah ısım bıterse oglene cıkıcam havada baya sogudu tam evde oturup miskinlik yapma havası
Yazın sıcaktan okadar bunaldınmki üşümek çorap hırka giymek hoşuma gidiyor

Çok geçmiş olsun dualarımız sizinle canım

Canım istanbuldaysan doktor önerebilirim benimde 4. doktorumda istediğim gibi birini buldum

Kızlarr ben bugün rüyamda kızımı gördüm böyle 5 6 yaşında saçları dümdüz bnmde düzdür. Kestane rengi ayyy nasıl içim yumuşadı. Doktor büyük ihtimalle kız demişti 12. haftada onun etkisiyle mi bilmiyorum ama rüyası bile güzeldi Bende 18 ekimde gidicem doktora o zaman öğrenirim sanırım cinsiyetini kesin olarak

bana da doktorum 12. haftamda yuksek ıhtımal kız demıstı. dun gıttım kız dedi :) gecen gece bende rüyamda 2-3 yaşlarında siyah saçlı tombik suratlı bir kız görmüştüm bana benziyordu :)

A
arkadasim cok gecmis olsun. Inşallah iyi olursun

Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…