Saat 13.00 olsa da cıksak hasta hasta
hafta sonu calismak ne kotu ya. Meslek nedir?
Mühendisim ben
evet
Başka hastaneye gitmesem hiç ölçülmeyecekti sanırım :S
Devlete gitmiyorsun herhalde.Devlet hastanesinde her kontrolde bütün tahlıller + tansiyon ve kilo takibi yapılıyor.
kilomada bakılıyorDevlete gitmiyorsun herhalde.Devlet hastanesinde her kontrolde bütün tahlıller + tansiyon ve kilo takibi yapılıyor.
Günaydın arkadaslar. dün aksama dogru cok kötü kanama geçirdim birden boşalir gibi. acile gittik plasenta biraz rahim agzini kapatıyormus ondan olabilir dedi igne ve ilac fln verdi yatip dinleneceksin dedi lütfen benim icin dua edin
kilomada bakılıyor
Günaydın arkadaslar. dün aksama dogru cok kötü kanama geçirdim birden boşalir gibi. acile gittik plasenta biraz rahim agzini kapatıyormus ondan olabilir dedi igne ve ilac fln verdi yatip dinleneceksin dedi lütfen benim icin dua edin
Herkese iyi hafta sonları..
3lü sonucumuzu aldık sıkıntı görünmüyor çok şükür.
Kızımı da gördüm,250 gr olmuş minnoşum.3 boyutluda kolu bacağı kulağı gözü her şeyi belgli oluyor ne güzel bir duygu yaaaa
22 haftada kontrole gidicem.o zaman Ayrıntılı usg tarihi vericem dedi Dr.
Ben fakültede yaptırmak istiyorum kızlar,ama Dr orda da ücretli OLDUĞUNU söyledi bilgisi olan var mı acaba?
Geçmiş olsun Rojda inş bir daha yaşamazsn
Sağol canım.Tahmin edemedim ben :)BitterKuzucuk maşallah kuzunaaa kime benziyor
evet canım 12 haftalıkken kıza benziyo dedi hatta eşimle iddiaya girmişlerdi eşim hwp erkek dedi dünden beri havasından geçilmiyo kadın doğumcuyu yendim diye :)Allah analı babalı büyütsün doktorun daha önce bir tahminde bulunmuşmuydu.
gözün aydınn canımGünaydın kızlar herkese iyi tatiller.Biz de dün doktora gittik bebişim kız olacakmış çok mutlu oldum :) Allah herkese gönlüne göre versin ve tamamını erdirsin inşallah
Maşallah sana ve oğluna kiloyu verirsin insallahkızlar selam. bizde öğrendik cinsiyeti oğluş geliyor :) zaten hep erkek hissediyordum ama kız istiyordum :) doktor erkek dedi hiç şaşırmadım ama alışamadım biraz başlarda. tabi sağlıklı olsun da geri kalanı önemli diil. ama kız annelerine de özenmiyor değilim. bu özenmeyle çok durmam arkasına bi kız denemesi yaparım diyorum :) onun dışında kızlar ben şu anda 17. haftadayım 4 kilo aldım. hiç kısmıyorum yemekten çok mu almışım?? sizler kaç kilo aldınız ? aslında gönül 1-2 kiloyla kapatmak istiyordu bu 6 ayı ama ne görsem büyük bir iştahl yedim yani :) isim konusundada kız olsaydı hazırdı aslında erkek ismi pek düşünmemiştim onu araştırıcam artık oğluma tosunuma :)
Saglikla kavus prensine insallahKızlar bugun öğrendim kuzum erkekmiş paşam geliyo sabahtan sıpa göstermedi zaten zor geçirmiştim bir haftayı saolsun doktorum öğleden sonra bidaha baktı ki erkek
Cok gecmis olsun cnm yat dinlen ins kisa surede toparlarsinGünaydın arkadaslar. dün aksama dogru cok kötü kanama geçirdim birden boşalir gibi. acile gittik plasenta biraz rahim agzini kapatıyormus ondan olabilir dedi igne ve ilac fln verdi yatip dinleneceksin dedi lütfen benim icin dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?