2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar,
Bugun vajina girisimin yan tarafindaki kemikte ya da kasta bir agri var doktoru aradim telefonda birsey diyemem dedi. Sizde bu tur bir vajina agrisi var mi doktora gideyim mi sizce?

Devlete gitmiyorsun herhalde.Devlet hastanesinde her kontrolde bütün tahlıller + tansiyon ve kilo takibi yapılıyor.

bende devlete gıdıyorum sadece 12 haftamda kan ıdrar tahlılı yaptı bu seferkınde yapmadı tansıyonumuda olcmedı ayrıca saglık ocagına da bır kere gıttım orda da kan tahlılı yapıp tansıyonumu olctuler

Allah şifa versin canım.. korkma dinlen.. geçer mutlaka..

Herkese iyi hafta sonları..
3lü sonucumuzu aldık sıkıntı görünmüyor çok şükür.
Kızımı da gördüm,250 gr olmuş minnoşum.3 boyutluda kolu bacağı kulağı gözü her şeyi belli oluyor ne güzel bir duygu yaaaa

22 haftada kontrole gidicem.o zaman Ayrıntılı usg tarihi vericem dedi Dr.
Ben fakültede yaptırmak istiyorum kızlar,ama Dr orda da ücretli OLDUĞUNU söyledi bilgisi olan var mı acaba?

Geçmiş olsun Rojda inş bir daha yaşamazsn

Kızlar nasılsınz?
Kontrolden geliyorum herşey yolunda. İkili testtimi yapan dr erkek demişti ama bu sefer göstermedi bebişim. Bende iki kere duymadan emin olamayanlardanım.
Bu arada normal doğum düşünen arkadaşlar kesinlikle sancı odası olan ve yakınların girmesine izin verilen bir hastane olmasına dikkat etsin. Sandığınızdan daha da önemli :)

Gözün aydın cnm artık tam bebiş oldular

Slm kızlar sonunda iyi bir doktor ve temiz bir hastane buldum hersey yolunda.ve biz beb ismin cinsiyetini öğrendik.allah gönlümuze göre verdi bir kızım vardı şimdi ise bir oğlum olacak.doktor %99 erkek dedi. Oluşum bugün çok hareketli idi bize bol bol el salladı. Parmaklarını saydik hep birlikte bugün çok güzeldi :)))))

Allah analı babalı büyütsün doktorun daha önce bir tahminde bulunmuşmuydu.
evet canım 12 haftalıkken kıza benziyo dedi hatta eşimle iddiaya girmişlerdi eşim hwp erkek dedi dünden beri havasından geçilmiyo kadın doğumcuyu yendim diye :)

Günaydın kızlar herkese iyi tatiller.Biz de dün doktora gittik bebişim kız olacakmış çok mutlu oldum :) Allah herkese gönlüne göre versin ve tamamını erdirsin inşallah
gözün aydınn canım

Maşallah sana ve oğluna kiloyu verirsin insallah

Cok gecmis olsun cnm yat dinlen ins kisa surede toparlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…