kordon mu vardı önündeKızlar nasılsınz?
Kontrolden geliyorum herşey yolunda. İkili testtimi yapan dr erkek demişti ama bu sefer göstermedi bebişim. Bende iki kere duymadan emin olamayanlardanım.
Bu arada normal doğum düşünen arkadaşlar kesinlikle sancı odası olan ve yakınların girmesine izin verilen bir hastane olmasına dikkat etsin. Sandığınızdan daha da önemli :)
tam olarak kaçıncı haftada öğrendinizKızlar selam bugün kontrolden geldim
Pamuğum erkekmiş :)
Yalnız kafama bişey takıldı sata göre 18+5 olması gerekiyormuş ama ultrasonda bi hafta küçük görünüyo dedi
1 ay önce gittiğimde sata göre 12 hafta demişlerdi şimdi nasıl 18 oldu anlamdım
İnternetten hesapladım 16+4 diyo
Yanlış mı hesaplandı acaba kafam karıştı
Sat 3 haziran
Zaten bi sorun yok zayıf bi bebek ama toparlar daha dedi ama takıldı kafama işteBence hesaplrken yanlış bakılmış olabilir 16 hafranın içindesin benimde ultrasonla sat aradında ilk başta 2 hafta oynuyordu şimdi 1 hafta var arada bunlarda çok norml takma kafanı belki tarihi ultrasona yazrken yanlış yazmıştır
ultrasona göre 17+3tam olarak kaçıncı haftada öğrendiniz
benim oğlum kız bebekleri ve cocukları ablaları cok seviyor.onlarla diyalogu daha iyi.erkek olunca masraf daha az olacak dedim eşime.oğumdan kalan bir koli eşyası var.tabi yeni bebege yenişeyler alırım ama mont ayakkabı vs ler cok pahalı abisininkilerle rahatlıkla büyür kısmetse.iştahımı acacak ne yiyim ki?suan kusmalarım olmadıgı halde eksi 1 kilodayım başladıgımdan.gerçi dr gayet iyi sorun değil dedi oğlumda ilk altı ay kilo almamıştım son üüç ay her ay 2.5 kilo alarak 7.5 kilo ile doğuma gitmiştim.kilo az olmasına ragmen bir göbek kaldı ki her daim 4 aylık gezdim kaç yıldır.bu sefer 12-15 kiloya kadar yolu var.Hayırlı olsun canım erkek çocukları genelde erkek isterler ama seninkisi demekki güzel bir kız kardeş istiyo ömürleri uzun olsun iştahını açıcak şeyler yemeye çalış
Teşekkür ederim cnmFatmaipek rojda çok geçmiş olsun
bence yanlis hesaplamis canim 16+4sun sen oglusunda hayirli olsunKızlar selam bugün kontrolden geldim
Yalnız kafama bişey takıldı sata göre 18+5 olması gerekiyormuş ama ultrasonda bi hafta küçük görünüyo dedi
Sat 3 haziran
öyle artık herşey ateş pahası olmuş zaten bebek eşyaları nekadar eskiyoki .ilk 3 ay zaten alınn kiloların hiç bir faydası yok iştah açıcı böyle yemekten zevk aldığın şeuler olabilir kan ilacı başladığında doktorun zaten oda iştahını açacaktır bebeğin ölçümlerinde sıkıntı yoksa kilo almamak en güzelibenim oğlum kız bebekleri ve cocukları ablaları cok seviyor.onlarla diyalogu daha iyi.erkek olunca masraf daha az olacak dedim eşime.oğumdan kalan bir koli eşyası var.tabi yeni bebege yenişeyler alırım ama mont ayakkabı vs ler cok pahalı abisininkilerle rahatlıkla büyür kısmetse.iştahımı acacak ne yiyim ki?suan kusmalarım olmadıgı halde eksi 1 kilodayım başladıgımdan.gerçi dr gayet iyi sorun değil dedi oğlumda ilk altı ay kilo almamıştım son üüç ay her ay 2.5 kilo alarak 7.5 kilo ile doğuma gitmiştim.kilo az olmasına ragmen bir göbek kaldı ki her daim 4 aylık gezdim kaç yıldır.bu sefer 12-15 kiloya kadar yolu var.
Bugunde erkek bebekler patlama yapti yaris devam ediyor masaAllah heimizin yavrusuna
oğluşlarımız çoğalıyor gerçekten sende öğrenirsin canım inşlh en kısa zamnda cinsiyetini bilerek düşünmekte birr başka oluyooMasallah teker teker cinsiyetler ogreniliyor, bugunku haberlerde erkek cogunluktaDarisi benim gibi ogrenemeyenlerin basina
canım tekrar gittiğinde yine öğrenirsin bebek sağlıklı olsunda gerisi hesaplanır. benim bebek de 1 hafta önden gidiyormuş doktor genelde 27. haftaya kadar açığı tamamlıyorlar haftasına geliyorlar ama eğer hep böyle olursa doğum tarihini ona göre hesaplarız dedi.Kızlar selam bugün kontrolden geldim
Sat 3 haziran
evet benimki tutuyor, tutmasını istememiştim ama olsun farketmez :) hepimiz tonton bebekler getirelim inşallah dünyaya :)rahatsızlık yaşayanlara Rabbim acil şifalar versin geçmiş olsun diyorum. doğuma kadar da Rabbim hiç birimize sıkıntı yaşatmasın inşşşş...
bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenenlere de hayırlı olsun diyorummdarısı öğrenmeyenlerin başına
buarada arkadaşlar cinsiyet öğrenenler çin takvimine baktınız mı tutuyor mu acaba ? :)
hımm tutmuyor o zaman.. o zaman hiç kafa yormaya gerek yok..Benimki çin takvimine göre kızdı ama erkek çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?