hayırlı uğurlu olsun :) benim de seninle doğacağı tarih, kilosu, boyu ve cinsiyeti aynı :) sadece iştah kısmımız aynı diil sanırım :))tüm yogunluğumun arasında bugün dr a gittim kuzucum kesin olarak erkekmiş.sevindim oğlum için arkadaş gibi olurlar inşallah.tabi oğlum hiç sevinmedi kız istiyorum dedi.bir de ....mum diye bir kan testi yapıldı sonucu bir hafta sonra cıkacakmış.bayramdan sonra da ayrıntılı ultrason yapılacak.iştahsız oldugumu söyledim.olabilir dedi.plansız gebeliklerde iştahsızlık daha cok görülüyormuş.psikolojik biraz.vitamin ve kan ilacı verdi bir gün biri diğer gün diğeri içilecekmiş.şimdilik haberler böyle.bebeğimiz 200 gram boyu da 18 cm olmuş maşallah
evet benimki tutuyor, tutmasını istememiştim ama olsun farketmez :) hepimiz tonton bebekler getirelim inşallah dünyaya :)
Günaydın arkadaslar. dün aksama dogru cok kötü kanama geçirdim birden boşalir gibi. acile gittik plasenta biraz rahim agzini kapatıyormus ondan olabilir dedi igne ve ilac fln verdi yatip dinleneceksin dedi lütfen benim icin dua edin
Sadece bir tane hamile pantolonu aldım kumaş.Kızlar gobusleriniz ne durumda. Hamile kıyafeti giyeniniz varmı ben hala pantolonlarimin içine giriyorum. 2 hafta daha götür gibi geliyor
Üst olarak bol kıyafetler yeter. Ben ve kv önceki hamileligimde ikimizde çok heves ettiğimiz için çok hamile kiyafeti almıştık. Yine aynı döneme geldi. Ben sadece üst olarak 1 tane aldım. 2 kumaş hamile pantolonum, 2 elbise, 1jile, 2 tunik var. Onlarla idare ederimSadece bir tane hamile pantolonu aldım kumaş.
Bu hafta tayt giydim hep,üstüne de uzun bol Şeyler.
Kışın bunlarla idare ederim diyorum,üst olarak kışlık bir Şeyler Lazım ama.
2 kilo aldım benim tartıya göre doktorunki 3 diyor :) yanlarımdan aldım özellikle
Kumaş pantolon almıştım hamilelik için onu giyiyorum 2-3 haftadır. Kilo almadım hiç ama zaten bi göbeğim vardı içime cekebilyodum pantolonla ama su an o göbek çok sert bende bebeğe zarar vermesin diye o pantolonu giyiyorum sürekli sanırım tamamen psikolojik gereksinim benimkisi :)Kızlar gobusleriniz ne durumda. Hamile kıyafeti giyeniniz varmı ben hala pantolonlarimin içine giriyorum. 2 hafta daha götür gibi geliyor
slm kızlar listeyi düzenledim uzun zamandır girmeyenleri çıkardım takip edebildiğim kadarıyla cinsiyetleride ekledim.unuttugum varsa özelden msj atabilir.
yanlış saymadıysam
ERKEK : 27
KIZ: 24
Kızlar gobusleriniz ne durumda. Hamile kıyafeti giyeniniz varmı ben hala pantolonlarimin içine giriyorum. 2 hafta daha götür gibi geliyor
Kumaş pantolon almıştım hamilelik için onu giyiyorum 2-3 haftadır. Kilo almadım hiç ama zaten bi göbeğim vardı içime cekebilyodum pantolonla ama su an o göbek çok sert bende bebeğe zarar vermesin diye o pantolonu giyiyorum sürekli sanırım tamamen psikolojik gereksinim benimkisi :)
Benim hem cin takvimi hem nub teorisi hem de tatlı aserme hepsi tuttu canım ve erkekrahatsızlık yaşayanlara Rabbim acil şifalar versin geçmiş olsun diyorum. doğuma kadar da Rabbim hiç birimize sıkıntı yaşatmasın inşşşş...
bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenenlere de hayırlı olsun diyorummdarısı öğrenmeyenlerin başına
buarada arkadaşlar cinsiyet öğrenenler çin takvimine baktınız mı tutuyor mu acaba ? :)
Üst olarak bol kıyafetler yeter. Ben ve kv önceki hamileligimde ikimizde çok heves ettiğimiz için çok hamile kiyafeti almıştık. Yine aynı döneme geldi. Ben sadece üst olarak 1 tane aldım. 2 kumaş hamile pantolonum, 2 elbise, 1jile, 2 tunik var. Onlarla idare ederim
Bende kilo aldım artık ama hiç tartılmadım karnım biraz büyüdü gibi pantolonları hep dardı o yüzden iki tne hamile pantolonu aldım onları giyiyorum ama üstlerim hala oluyo yavştan alırım bendeKızlar gobusleriniz ne durumda. Hamile kıyafeti giyeniniz varmı ben hala pantolonlarimin içine giriyorum. 2 hafta daha götür gibi geliyor
canım gebelikte deri yavaş yavaş genişledikçe kaşıntı oluyor benimde göğüslerimde çok hatta kaşıdıkça yara oluyo ama annemde tüm hamileliklerimde göğüslerim çok kaşınırdı diyo büyüdüler ondan heraldeYa kizlar birsey soracagim benim kaenimin yanlarında kirmiziklar oldu hep alerji gibi bişemi catlakmo bilemedimama catlak icin cokkk erken sanki ya cokda kaşıniyorr yag olarak sadeve bebe yagi kullaniyorum ve kan olacida okudum uan etkisinde yok bole bişi. Bebe yağı alerji fln yaparmiki ya yoksa catliyormuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?