Oyy bu cok sirin cok guzel allah bagislasin canim :)
Catliyorsun sanırım. Acı badem yağı sürün diyordu ibrahim Saraçoğlu. Ben ilk hamileligimde karnım büyük değildi zaten kuş kadar çocuk dogurdum catlamamistim. Birde kaşınma demişsin oda çatlama belirtisi. Artık catlamalar 4. Aydan sonra olur. Bol su içYa kizlar birsey soracagim benim kaenimin yanlarında kirmiziklar oldu hep alerji gibi bişemi catlakmo bilemedimama catlak icin cokkk erken sanki ya cokda kaşıniyorr yag olarak sadeve bebe yagi kullaniyorum ve kan olacida okudum uan etkisinde yok bole bişi. Bebe yağı alerji fln yaparmiki ya yoksa catliyormuyum
benim de karnim cok buyumedi ama kasinmaya badladim. Badem yagi suruyordum ara ara. Ama o berbat kokusu butun giysilerime atlete falan sindi. Yikayinca da gitmiyor. Hetkes lierac diyor. Ama hem pahalı hem de catlayan yine catlamis. Ben de fiyati uygun diye bepantholun catlak onleyici kremini siparis verdim. Umarim memnun kalırımYa kizlar birsey soracagim benim kaenimin yanlarında kirmiziklar oldu hep alerji gibi bişemi catlakmo bilemedimama catlak icin cokkk erken sanki ya cokda kaşıniyorr yag olarak sadeve bebe yagi kullaniyorum ve kan olacida okudum uan etkisinde yok bole bişi. Bebe yağı alerji fln yaparmiki ya yoksa catliyormuyum
Ben bazen hissediyorum. 2. Olduğu için şimdi daha iyi anlıyorum.Bebek hareketlerini hisseden var mi arkadaşlar,özellikle 2. Yada 3. Gebeliği olanlar,ben sanki bazen hissediyorum,bazen karnim çok sertlesiyor,top gibi olup dayaniyor babası bile elini koyunca hissediyor
bende park düşünüyodum ama annemler mobilya almışlarKızlar kafamı kurcalıyor da sizce park patak mı daha mantıklı yoksa normal beşik mi ?
Canım seninle aramızda bir gün var bende dün gittim 17. hafta içerisindeyim seninde öyle olması gerek sat göre, bence ultrasonda bebeğinin boyu ve kilosuna göre olan farktır yani maşallah iyi beslenmiş bebişin öndeKızlar selam bugün kontrolden geldim
Pamuğum erkekmiş :)
Yalnız kafama bişey takıldı sata göre 18+5 olması gerekiyormuş ama ultrasonda bi hafta küçük görünüyo dedi
1 ay önce gittiğimde sata göre 12 hafta demişlerdi şimdi nasıl 18 oldu anlamdım
İnternetten hesapladım 16+4 diyo
Yanlış mı hesaplandı acaba kafam karıştı
Sat 3 haziran
Bende kendi kotlarımı giyiyorum ama yemek yiyince sıkıyor düğmeyi açmam gerekiyor :) :)Kızlar gobusleriniz ne durumda. Hamile kıyafeti giyeniniz varmı ben hala pantolonlarimin içine giriyorum. 2 hafta daha götür gibi geliyor
Kızlar selam bugün kontrolden geldim
Yalnız kafama bişey takıldı sata göre 18+5 olması gerekiyormuş ama ultrasonda bi hafta küçük görünüyo dedi de değişiyor. ay önce gittiğimde sata göre 12 hafta demişlerdi şimdi nasıl 18 oldu anlamdım
Sat 3 haziran
Kızlar selam bugün kontrolden geldim
Yalnız kafama bişey takıldı sata göre 18+5 olması gerekiyormuş ama ultrasonda bi hafta küçük görünüyo dedi
1 ay önce gittiğimde sata göre 12 hafta demişlerdi şimdi nasıl 18 oldu anlamdım
Sat 3 haziran
Catliyorsun sanırım. Acı badem yağı sürün diyordu ibrahim Saraçoğlu. Ben ilk hamileligimde karnım büyük değildi zaten kuş kadar çocuk dogurdum catlamamistim. Birde kaşınma demişsin oda çatlama belirtisi. Artık catlamalar 4. Aydan sonra olur. Bol su iç
benim de karnim cok buyumedi ama kasinmaya badladim. Badem yagi suruyordum ara ara. Ama o berbat kokusu butun giysilerime atlete falan sindi. Yikayinca da gitmiyor. Hetkes lierac diyor. Ama hem pahalı hem de catlayan yine catlamis. Ben de fiyati uygun diye bepantholun catlak onleyici kremini siparis verdim. Umarim memnun kalırım
Bende kilo aldım artık ama hiç tartılmadım karnım biraz büyüdü gibi pantolonları hep dardı o yüzden iki tne hamile pantolonu aldım onları giyiyorum ama üstlerim hala oluyo yavştan alırım bende
canım gebelikte deri yavaş yavaş genişledikçe kaşıntı oluyor benimde göğüslerimde çok hatta kaşıdıkça yara oluyo ama annemde tüm hamileliklerimde göğüslerim çok kaşınırdı diyo büyüdüler ondan heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?