2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Catliyorsun sanırım. Acı badem yağı sürün diyordu ibrahim Saraçoğlu. Ben ilk hamileligimde karnım büyük değildi zaten kuş kadar çocuk dogurdum catlamamistim. Birde kaşınma demişsin oda çatlama belirtisi. Artık catlamalar 4. Aydan sonra olur. Bol su iç

Bebek hareketlerini hisseden var mi arkadaşlar,özellikle 2. Yada 3. Gebeliği olanlar,ben sanki bazen hissediyorum,bazen karnim çok sertlesiyor,top gibi olup dayaniyor babası bile elini koyunca hissediyor

ben hamile pantolonu tshirtü giyiyorum evdeki bol kesin tunik bluz vs de giyiyorumama ormal pantolonlarımın kapanması mümkün değil ben kilo almadım 19.haftama gireceğim yarın ancak göbeğim dev.her gören 6 aylık sanıyor.normalde de normal kilolu ama göbekli biriydim şimdi göbeğim daha da büyük oldu.okulda aramda üç hafta olan başka bir öğretmen daha var onun karnı dümdüz mesela.aramızda üç ay var gibi görünüyoruz.

Ben 2 kilo aldım sadece pantolonlarim sabah oluyor akşam patlıyorum eve gidip soyunmak için dakikaları sayıyorum resmen....çok kilo almaktan çok korkuyorum ama istahimda acayip açıldı doymuyorum kesinlikle

Kızlar kafamı kurcalıyor da sizce park patak mı daha mantıklı yoksa normal beşik mi ?

benim de karnim cok buyumedi ama kasinmaya badladim. Badem yagi suruyordum ara ara. Ama o berbat kokusu butun giysilerime atlete falan sindi. Yikayinca da gitmiyor. Hetkes lierac diyor. Ama hem pahalı hem de catlayan yine catlamis. Ben de fiyati uygun diye bepantholun catlak onleyici kremini siparis verdim. Umarim memnun kalırım

Ben park yatak daha iyi diyenlerdenim,oğlumda almıştım o simdi yatağında yatıyor,minigimiz gelince abisinin park yatağını kullanacağız,bu arada yer işgal etmedi hic katladik kaldırdım.goruntusude gayet şık

bizde her ikisi de var.ben mobilya beşiğimizden daha memnunum ama ebatı büyük.park yatagımızda hauck un derinlik ayarı olmayanlarından.cok sade bir park yatak fonksiyonu falan yok ama sağlam gerçekten.mobilya bizde park yatak annemlerdeydi ikisini de tepe tepe kullandık.hala kullanmaya devaaam ediyoruz oğlum 3 yaşında.yeni eve taşındık koliler kalkınca oda resmi eklerim mobilya düşünenler için isterseniz.bizimki bebek odası tarzında değil sadece kupları ayıcıklı değişince normal yetişkin odasına dönüşüyor.

Canım seninle aramızda bir gün var bende dün gittim 17. hafta içerisindeyim seninde öyle olması gerek sat göre, bence ultrasonda bebeğinin boyu ve kilosuna göre olan farktır yani maşallah iyi beslenmiş bebişin önde

Bizde bugün doktora gittik cok iyiydi prensesimiz özlemişim nasıl ya baya büyümüş yüzü gözü dudaklari bile belliydi el salladı bize 3 hafta sonra ayrintili ultrasona gircez bakalim. Cinsiyet öğrenen arkadaslarima hayırlı olsun diyorum Allah gönlünüze göre vermiştir inşallah

Canim ul

Canim en son dr gittigimde dr sordum. O ultrasondaki olcume gore ileri gitmesi aslinda tam gercegi yansitmiyor dedi. Soyleki olcume gore karar veriyor ya.olcum her zaman gercegi yansitmiyormus.cunku pozisyona gore olcumde degisiyormus. onemli olan son adet tarihiymis

Canim cok fazla bu ama karnimin heryeri kipkirmizi oldu karnim cok buyumediki kiloda almadim nasıl catlaksa bu ben mahvolurum ama sabaj bise yoktu mesela aksam cogaldi yine :s dun aksamda kotuydu sabaj kalktigimda yoktu

Umarim ama artik bise alerji yapiyir siye dusunmeye basladim tum karnim kipkirnizi oldu ve kasiniyor fena

Olabilir canim ya moralimi bozfu bu durum uyiz gibide sürekli kasinma tutuyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…