2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebek hareketlerini hisseden var mi arkadaşlar,özellikle 2. Yada 3. Gebeliği olanlar,ben sanki bazen hissediyorum,bazen karnim çok sertlesiyor,top gibi olup dayaniyor babası bile elini koyunca hissediyor
Ben 14.haftadan beri ara ara hissediyorum 2 gündür daha çok hissediyorum önceden günde bir defa anca olurdu şimdi 4 5 i buluyor hatta şimdide oynaşıyor kolunu bacagını hareket ettiriyor sanırım .2.gebeligim kızımıda ilk 16.haftada hissetmiştim

Umarim ama artik bise alerji yapiyir siye dusunmeye basladim tum karnim kipkirnizi oldu ve kasiniyor fena
Bir şey sürüyorsan o yapmıştır çatlak öyle olmuyor çünkü.çatlaklar daha çok dogumdan sonra belli oluyor zaten .bende öyle oldu

canım Allah bir daha göstermesin . .İmtihan ,sabır haklısın. dua edeceğim en kısa zamanda sağlıklı evlat sahibi olursun inşallah

Bir şey sürüyorsan o yapmıştır çatlak öyle olmuyor çünkü.çatlaklar daha çok dogumdan sonra belli oluyor zaten .bende öyle oldu
Ay valla mi catlak icin cok erken gibi zaten ve bi ansa
Bukadar catlak da olmaz diye dusunuyorum korktum ama valla tecrubemde yok . Bebe yagi suruyordum ona ara verecegim bakalim omu yapiyor. Johnson baby yağı uzerinde aleo verali yazoyor

Selam nasılsınız benımde ıkı oglum vardı kız gelıyor kısmetse dun baska bı doktora gıttık gostermedı sıpa ama hıc erkek gıbı degıl dedı oncekı doktor kız dedı ama ınanamıyorum
Bızımde bır suru kıyafetımız var abılerının kıyafetını gıyecek kızım anası gıbı bışey almayı dusunmuyorum.
Iştahsızlık bendede var hıc kılo almadım 16 hafta bıttı, gercı ıkızlere hamıleyken bıle on ıkı kılo almıştım

Ikizlere hamıleyken otuzbeste catlamaya başlamıştım patates gıbı gobek zeytınyagı badem yagı suruyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…