benidee bi düşünsene olur olmaz yerde elimi memişlere atıyorum hart harttOlabilir canim ya moralimi bozfu bu durum uyiz gibide sürekli kasinma tutuyo:)
Hoşgeldin canımm iidir umarım bebişinde sendeemerhaba kızlar bende bugün katılldım aranıza
Ben 14.haftadan beri ara ara hissediyorum 2 gündür daha çok hissediyorum önceden günde bir defa anca olurdu şimdi 4 5 i buluyor hatta şimdide oynaşıyor kolunu bacagını hareket ettiriyor sanırım .2.gebeligim kızımıda ilk 16.haftada hissetmiştimBebek hareketlerini hisseden var mi arkadaşlar,özellikle 2. Yada 3. Gebeliği olanlar,ben sanki bazen hissediyorum,bazen karnim çok sertlesiyor,top gibi olup dayaniyor babası bile elini koyunca hissediyor
Cnm kimi park yatak diyor kimi beşik bence en iyisi git bak incele hangisi hoşuna giderse onu al.Kızlar kafamı kurcalıyor da sizce park patak mı daha mantıklı yoksa normal beşik mi ?
Hoşgeldin cnmmerhaba kızlar bende bugün katılldım aranıza
Bir şey sürüyorsan o yapmıştır çatlak öyle olmuyor çünkü.çatlaklar daha çok dogumdan sonra belli oluyor zaten .bende öyle olduUmarim ama artik bise alerji yapiyir siye dusunmeye basladim tum karnim kipkirnizi oldu ve kasiniyor fena
Cnm kimi park yatak diyor kimi beşik bence en iyisi git bak incele hangisi hoşuna giderse onu al.
ben beyaz ahşap beşik alacağım
Benim 14 haftalıkta beyninde araknoid kist oluştu sonu nasıl olacağı konusunda kesin birşey diyemediler genetik sonucu normaldi Allah yardımcın olsun...Buda bi imtihan işte çok küçük olsa da yokluğunu hissediyorum
Dolapta alacaksan zaten aynı tarz olması daha güzel olur takım gibiBenim de gönlüm beyaz beşik ve dolapta aslında işte fikir alayım dedim
benidee bi düşünsene olur olmaz yerde elimi memişlere atıyorum hart hartt
Ay valla mi catlak icin cok erken gibi zaten ve bi ansaBir şey sürüyorsan o yapmıştır çatlak öyle olmuyor çünkü.çatlaklar daha çok dogumdan sonra belli oluyor zaten .bende öyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?