- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
Benim oğlum hasta benden bulaştı. Nezle olduk. 2 gecedir mız mız. Hasta olsun olmasın sabah 7 de ayakta ve benide yatırmaz. Kalk kalk diyor tutuyor çekiyor beni uykuya hasret kaldım. 2.de doğunca hepten uykusuzluk beni bekliyor. Kızlar değerini bilin bu günlerin yatın uyuyunBen de evde oturmak ıstıyorum ama benım kudurukları yormam lazım
Akşam erkenden uykum geliyor,8-9 gibi uyuyorum özellikle hafta içi.Benim oğlum hasta benden bulaştı. Nezle olduk. 2 gecedir mız mız. Hasta olsun olmasın sabah 7 de ayakta ve benide yatırmaz. Kalk kalk diyor tutuyor çekiyor beni uykuya hasret kaldım. 2.de doğunca hepten uykusuzluk beni bekliyor. Kızlar değerini bilin bu günlerin yatın uyuyun
Allah Razı olsun âmin canım amincanım Allah bir daha göstermesin . .İmtihan ,sabır haklısın. dua edeceğim en kısa zamanda sağlıklı evlat sahibi olursun inşallah
Günaydın kızlar,sizlere bir sorum olacak benim kalp kapakçığım da sarkma ve buna bağlı olarak taşikardim vardı ama sigara,alkol kullanmadığım için ilaçsız gidiyordu son 10 gündür arttı yarım saat iş yapsam hemen çarpıntı başlıyor.Doktoruma sordum beloc kullamalısın dedi ama ben ilaç kullanmak istemiyorum aranızda bu sorunu yaşayanlar var mı?
Canım geçmiş olsun.benim uzun zamandır stres ve adrenalin kaynaklı çarpıntım var,oturur vaziyette 130 u buluyordu nabzım.tetkikler sonucu beta bloker grubu ilaç kullanıyorum.4.ayımdayım ve kesinlikle bırakmadan devam ediyorum.kardiyoloğun ve jinekoloğun birlikte sana uygun ilaç vermeliler çünkü senin kalbin hızlı atarsa bebeğinki de hızlanıyormuş.betabloker lar gebelikte 36. Haftaya kadar kullanılabiliyo diyor benim doktor.en kısa zamanda rahatlarsın inşallah...Günaydın kızlar,sizlere bir sorum olacak benim kalp kapakçığım da sarkma ve buna bağlı olarak taşikardim vardı ama sigara,alkol kullanmadığım için ilaçsız gidiyordu son 10 gündür arttı yarım saat iş yapsam hemen çarpıntı başlıyor.Doktoruma sordum beloc kullamalısın dedi ama ben ilaç kullanmak istemiyorum aranızda bu sorunu yaşayanlar var mı?
Sağol canım en kısa zamanda kardiyologtan randevu amalıyım sanırımCanım geçmiş olsun.benim uzun zamandır stres ve adrenalin kaynaklı çarpıntım var,oturur vaziyette 130 u buluyordu nabzım.tetkikler sonucu beta bloker grubu ilaç kullanıyorum.4.ayımdayım ve kesinlikle bırakmadan devam ediyorum.kardiyoloğun ve jinekoloğun birlikte sana uygun ilaç vermeliler çünkü senin kalbin hızlı atarsa bebeğinki de hızlanıyormuş.betabloker lar gebelikte 36. Haftaya kadar kullanılabiliyo diyor benim doktor.en kısa zamanda rahatlarsın inşallah...
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim Allah bize ve bebişlerimize sağlık versinCanım senin rahatsızlığını bilmiyorum ama benim extrasistolim var.çarpıntımda vardı ayrıca ben concor kullanıyordum ama gebe kalmadan önce rahatsızlık yaşamadığım için bıraktım. Geçende kalbim bir kez güpledi yine hiç Oral'ı olmadım psikoloji de çok önemli çok fazla düşünmemek Lazım.ama yinede senin rahatsızlığını bilemiyorum.
Çok güzel bir isim,ben de beğeniyorumGünaydın güzel anneleeerrr...:)
Oğluşuma Eymen adını koymak istiyorum sizce nasıl?
Anlamı uğurlu, talihli demek...
Canım o kızarıklık zaman zaman bendede oluyor bende dalin bebe yağı kullaniyorum birde benim gobegim soyuluyor ya resmen hani denizden sonra kollar falan soyulur ya öyle. Bebe yağından mi diyorum ama oda nemlendirir kurutup soyulmasina sebep olmaz heralde.birde bevek ciltleri çok hassas onlar için bu yağlar. Benim göbüş niye soyuluyor acaba yavAy valla mi catlak icin cok erken gibi zaten ve bi ansa
Bukadar catlak da olmaz diye dusunuyorum korktum ama valla tecrubemde yok . Bebe yagi suruyordum ona ara verecegim bakalim omu yapiyor. Johnson baby yağı uzerinde aleo verali yazoyor
Bende ondan kullanıyorum belkide aloevera lı olmasından kaynaklıAy valla mi catlak icin cok erken gibi zaten ve bi ansa
Bukadar catlak da olmaz diye dusunuyorum korktum ama valla tecrubemde yok . Bebe yagi suruyordum ona ara verecegim bakalim omu yapiyor. Johnson baby yağı uzerinde aleo verali yazoyor
merhaba mart anneleri.. hepinize sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hamilelik diliyorum.. ara ara yazıyorum topiğe ama hızınıza yetişmek mümkün değil :)) Meleğim kızmış %90, ama eşim haaalaa %10 ihtimale takılı kalmış durumda durumdaherneyse.. kızlar benim dün kanamam oldu bir pet dolusu adet kanı renginde, uzun zamandır kesilmişti.. çok korktum hemn acile gittik. içerde kanma alanı yokmuş, açılma da yokmuş.. bebeğim çok sağlıklı, hatta 1 hafta önden gidiyor (maaşallah)... anlam veremedim bu kanamaya, benimle aynı durumda olan, benzer birşey yaşayan arkadaşlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?