2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de evde oturmak ıstıyorum ama benım kudurukları yormam lazım
Benim oğlum hasta benden bulaştı. Nezle olduk. 2 gecedir mız mız. Hasta olsun olmasın sabah 7 de ayakta ve benide yatırmaz. Kalk kalk diyor tutuyor çekiyor beni uykuya hasret kaldım. 2.de doğunca hepten uykusuzluk beni bekliyor. Kızlar değerini bilin bu günlerin yatın uyuyun

Akşam erkenden uykum geliyor,8-9 gibi uyuyorum özellikle hafta içi.
Sabah 6 da kalkmanın etkisi var tabi ama bu hamişlik iyice uykucu yaptı beni :)

Günaydın kızlar,sizlere bir sorum olacak benim kalp kapakçığım da sarkma ve buna bağlı olarak taşikardim vardı ama sigara,alkol kullanmadığım için ilaçsız gidiyordu son 10 gündür arttı yarım saat iş yapsam hemen çarpıntı başlıyor.Doktoruma sordum beloc kullamalısın dedi ama ben ilaç kullanmak istemiyorum aranızda bu sorunu yaşayanlar var mı?

Canım böyle bi sorun yaşamadım ama sana sağlıkçı olarak karotis masajı yap derim taşikardini baya kırar boyundaki atar damarına tek tarflı yap biz hastalarınkini belocla fln düşüremeyince yapıyoruz bayada etkili oluyor

Canım senin rahatsızlığını bilmiyorum ama benim extrasistolim var.çarpıntımda vardı ayrıca ben concor kullanıyordum ama gebe kalmadan önce rahatsızlık yaşamadığım için bıraktım. Geçende kalbim bir kez güpledi yine hiç Oral'ı olmadım psikoloji de çok önemli çok fazla düşünmemek Lazım.ama yinede senin rahatsızlığını bilemiyorum.

Canım geçmiş olsun.benim uzun zamandır stres ve adrenalin kaynaklı çarpıntım var,oturur vaziyette 130 u buluyordu nabzım.tetkikler sonucu beta bloker grubu ilaç kullanıyorum.4.ayımdayım ve kesinlikle bırakmadan devam ediyorum.kardiyoloğun ve jinekoloğun birlikte sana uygun ilaç vermeliler çünkü senin kalbin hızlı atarsa bebeğinki de hızlanıyormuş.betabloker lar gebelikte 36. Haftaya kadar kullanılabiliyo diyor benim doktor.en kısa zamanda rahatlarsın inşallah...

Ayrıca vücuttaki kan hacmi arttığı için bazen sağlıklı kadınlarda bile taşikardi olabiliyormuş gebelikte ve onlarda yine aynı grup ilaçlar kullanmak zorunda kalıyorlar.

Sağol canım en kısa zamanda kardiyologtan randevu amalıyım sanırım

Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim Allah bize ve bebişlerimize sağlık versin

Kizlar ya garip bir sorum var 1haftadir ozellikle geceleri kucuk tuvaletimi yaptiktan sonra mideme agri giriyor yarim saat falan surup geciyor sizce neden olabilir

Ay valla mi catlak icin cok erken gibi zaten ve bi ansa
Bukadar catlak da olmaz diye dusunuyorum korktum ama valla tecrubemde yok . Bebe yagi suruyordum ona ara verecegim bakalim omu yapiyor. Johnson baby yağı uzerinde aleo verali yazoyor
Canım o kızarıklık zaman zaman bendede oluyor bende dalin bebe yağı kullaniyorum birde benim gobegim soyuluyor ya resmen hani denizden sonra kollar falan soyulur ya öyle. Bebe yağından mi diyorum ama oda nemlendirir kurutup soyulmasina sebep olmaz heralde.birde bevek ciltleri çok hassas onlar için bu yağlar. Benim göbüş niye soyuluyor acaba yav

merhaba mart anneleri.. hepinize sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hamilelik diliyorum.. ara ara yazıyorum topiğe ama hızınıza yetişmek mümkün değil :)) Meleğim kızmış %90, ama eşim haaalaa %10 ihtimale takılı kalmış durumda durumda herneyse.. kızlar benim dün kanamam oldu bir pet dolusu adet kanı renginde, uzun zamandır kesilmişti.. çok korktum hemn acile gittik. içerde kanma alanı yokmuş, açılma da yokmuş.. bebeğim çok sağlıklı, hatta 1 hafta önden gidiyor (maaşallah)... anlam veremedim bu kanamaya, benimle aynı durumda olan, benzer birşey yaşayan arkadaşlar var mı?

Ay valla mi catlak icin cok erken gibi zaten ve bi ansa
Bukadar catlak da olmaz diye dusunuyorum korktum ama valla tecrubemde yok . Bebe yagi suruyordum ona ara verecegim bakalim omu yapiyor. Johnson baby yağı uzerinde aleo verali yazoyor
Bende ondan kullanıyorum belkide aloevera lı olmasından kaynaklı

Merhaba anneler ve kuzucukları.
ben ilk defa bugece 5.5 da mide kazınması ile uyandım kalktım bi lokma bişey yedim bu seferde ogluş hareketlendi onu dinlerken uykum hepten kaçtı.3 gündür daha fazla hareket ettigini hissediyorum habire kollar bacaklar oynuyor galiba

Canim cok gecmis olsun benimde ptesi geceyi ayni sekilde oldu doktor icerde kanama yok rahim agzi kapali dedi ama tedbir olsun diye igne ve hap verdi cok sukur son ignemi vuruldum yarin kontrole gidecem. Sende yat istirahat et dikkat et kendine. Prensesine saglikli kavusursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…