- 2 Şubat 2013
- 25
- 3
- 18
- 39
Geçmiş olsun canım bol bol dinlen korkulacak bişey yoktur insallahmerhaba mart anneleri.. hepinize sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hamilelik diliyorum.. ara ara yazıyorum topiğe ama hızınıza yetişmek mümkün değil :)) Meleğim kızmış %90, ama eşim haaalaa %10 ihtimale takılı kalmış durumda durumdaherneyse.. kızlar benim dün kanamam oldu bir pet dolusu adet kanı renginde, uzun zamandır kesilmişti.. çok korktum hemn acile gittik. içerde kanma alanı yokmuş, açılma da yokmuş.. bebeğim çok sağlıklı, hatta 1 hafta önden gidiyor (maaşallah)... anlam veremedim bu kanamaya, benimle aynı durumda olan, benzer birşey yaşayan arkadaşlar var mı?
Seni ekledim diye hatırlıyorum ama dün listeyi biraz düzenledim gelip sohbetlere katılmayanları hiç kendi hakkında bilgi vermeyenleri çıkarmıştım.belki onları silerken senide sildimbeni listeye eklememişsiniz ama kaçıncıya yazıyorum lütfen ilgi alaka
cok sağolun arkadaslar allah hepimizin yardımcısı olsun insallah.
Bende hissedip hissetmedigimi anlayamiyorumSlm arkadaşlar bişey sorcam yaa.. ilk bebeği olup da hareketlerini hisseden var mı???? Ben daha hissedemiyorm daa
doktor 18, 19. haftaya kadar hissedemezsin dedi bana... bebek 500gr olsn ki ancak hissedersin dedi...
Hareketlerini değil de varlıgını hıssedıyorum ben artık çok şükürSlm arkadaşlar bişey sorcam yaa.. ilk bebeği olup da hareketlerini hisseden var mı???? Ben daha hissedemiyorm daa
doktor 18, 19. haftaya kadar hissedemezsin dedi bana... bebek 500gr olsn ki ancak hissedersin dedi...
Hareketlerini değil de varlıgını hıssedıyorum ben artık çok şükürKarnımda bir yerde top gibi bi sertlik oluyor sonra yer değiştiriyor
Hiç bir çeşit mi yiyemiyorsun.balık yiyemiyenler için balıkyagı hapı öneriyorlar.yumurta köfte onları ye bariKızlar ya et yiyemiyorum. Bebeğin ihtiyacı var biliyorum ama düşüncesi bile beni mahvediyor. bir kere balık yemeye çalıştım ölüyodum bulantıdan
Hiç birini yiyemiyorumHiç bir çeşit mi yiyemiyorsun.balık yiyemiyenler için balıkyagı hapı öneriyorlar.yumurta köfte onları ye bari
Yakında hissedersinBen onu da anlamıyorm yaa.. sadece hapşırdığımda karnımda bişeyler oluyor.. O da bence bağırsak hareketi heralde...
allah allah :S canım bana ne progestan ne de iğne verdi.. hatta sordum artık kullanamazsın dedi.. tek yatış önerdi.. en iyisi kontrole gidip doktora danışmak, teşekkür ederim bu arada canım aynen sen deCanim cok gecmis olsun benimde ptesi geceyi ayni sekilde oldu doktor icerde kanama yok rahim agzi kapali dedi ama tedbir olsun diye igne ve hap verdi cok sukur son ignemi vuruldum yarin kontrole gidecem. Sende yat istirahat et dikkat et kendine. Prensesine saglikli kavusursun insallah
inşallah canım.. macerayı seviyor benim yaramaz :)Geçmiş olsun canım bol bol dinlen korkulacak bişey yoktur insallah
canım biraz daha sabret, ben sadece et değil hiç bişey yiyemedim, 5-6 kilo verdim.... et ve süt ürünlerinin yanına yaklaşamıyordumm bile.. zorlama sen de kndini... bu aralar maaşallah hepsinden yiyorum az az.. zamanla geçecek.. ama zorlama sakın kendini..Kızlar ya et yiyemiyorum. Bebeğin ihtiyacı var biliyorum ama düşüncesi bile beni mahvediyor. bir kere balık yemeye çalıştım ölüyodum bulantıdan
Eşim zorluyor sağolsun.canım biraz daha sabret, ben sadece et değil hiç bişey yiyemedim, 5-6 kilo verdim.... et ve süt ürünlerinin yanına yaklaşamıyordumm bile.. zorlama sen de kndini... bu aralar maaşallah hepsinden yiyorum az az.. zamanla geçecek.. ama zorlama sakın kendini..
Ayy Allah şifa versin dikkat et kendinekızlar merhaba nasılsınız ben bugun acillik oldum gece kasık ağrılarından uyuyamadım sabahta acile gittim. çok az bi enfeksiyon kapmışım gerçi geçen hafta cok üşütmüştüm bana ondan oldu gibi geldi. ilk kez alttan muayane oldumyoksa bakmam dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?