nıKızlar ya et yiyemiyorum. Bebeğin ihtiyacı var biliyorum ama düşüncesi bile beni mahvediyor. bir kere balık yemeye çalıştım ölüyodum bulantıdan
hiç hasta olmayan ben hamile kaldım sürekli hastayım. ıhlamur tarçın elma kaynat iç . bolbol limonlu çay iyi geliyorÇok fena nezle oldum grip olmaya bi adım kalmış gibi hissediyorum,hafif bi öksürük başladı hapşuruk,üşüme de cabasi offf ya nasıl geçecek önerisi olan varmi
Ben onu yeni atlattım. Çok fena oluyor benden söylemesiÇok fena nezle oldum grip olmaya bi adım kalmış gibi hissediyorum,hafif bi öksürük başladı hapşuruk,üşüme de cabasi offf ya nasıl geçecek önerisi olan varmi
allah allah :S canım bana ne progestan ne de iğne verdi.. hatta sordum artık kullanamazsın dedi.. tek yatış önerdi.. en iyisi kontrole gidip doktora danışmak, teşekkür ederim bu arada canım aynen sen de
Çok geçmiş olsun canım Allah birdaha yasatmasin inşallah. Alttan muayene korkulu ruyam hele o koltuk yokmu ayy insanın içini urpertiyor ama sağlığımız için bebislerimiz için katlaniyoruz tekrar geçmiş olsun.kızlar merhaba nasılsınız ben bugun acillik oldum gece kasık ağrılarından uyuyamadım sabahta acile gittim. çok az bi enfeksiyon kapmışım gerçi geçen hafta cok üşütmüştüm bana ondan oldu gibi geldi. ilk kez alttan muayane oldumyoksa bakmam dedi doktor
Çok geçmiş olsun canımmerhaba mart anneleri.. hepinize sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hamilelik diliyorum.. ara ara yazıyorum topiğe ama hızınıza yetişmek mümkün değil :)) Meleğim kızmış %90, ama eşim haaalaa %10 ihtimale takılı kalmış durumda durumdaherneyse.. kızlar benim dün kanamam oldu bir pet dolusu adet kanı renginde, uzun zamandır kesilmişti.. çok korktum hemn acile gittik. içerde kanma alanı yokmuş, açılma da yokmuş.. bebeğim çok sağlıklı, hatta 1 hafta önden gidiyor (maaşallah)... anlam veremedim bu kanamaya, benimle aynı durumda olan, benzer birşey yaşayan arkadaşlar var mı?
Galiba bende yokum listede bebişim kız olacak inşallahSeni ekledim diye hatırlıyorum ama dün listeyi biraz düzenledim gelip sohbetlere katılmayanları hiç kendi hakkında bilgi vermeyenleri çıkarmıştım.belki onları silerken senide sildim
Bende henüz hissetmiyorum doktorum 20. haftada falan hissedersin diyorBen onu da anlamıyorm yaa.. sadece hapşırdığımda karnımda bişeyler oluyor.. O da bence bağırsak hareketi heralde...
Çok geçmiş olsun canım.Bir bardak sıcak suya bir limon sık bir-iki kaşıkta bal kat günde bir kaç kere iç,birde maydanozda bolca c vitamini var kahvaltıda tercih edebilirsin.Çok fena nezle oldum grip olmaya bi adım kalmış gibi hissediyorum,hafif bi öksürük başladı hapşuruk,üşüme de cabasi offf ya nasıl geçecek önerisi olan varmi
Ben hareketlerini değil deSlm arkadaşlar bişey sorcam yaa.. ilk bebeği olup da hareketlerini hisseden var mı???? Ben daha hissedemiyorm daa
doktor 18, 19. haftaya kadar hissedemezsin dedi bana... bebek 500gr olsn ki ancak hissedersin dedi...
Al benden de o kadar. Zorla yenmiyor. Yapacak bir sey yok. Boyle soyleyince de eşim cok kiziyor ne kadar bencilsin diye. Ama zorla lokma gecer mi bogazdanKızlar ya et yiyemiyorum. Bebeğin ihtiyacı var biliyorum ama düşüncesi bile beni mahvediyor. bir kere balık yemeye çalıştım ölüyodum bulantıdan
Ben de hissedemiyorum henüz. Cok da merak ediyorum nasil bir sey oldugunu.Slm arkadaşlar bişey sorcam yaa.. ilk bebeği olup da hareketlerini hisseden var mı???? Ben daha hissedemiyorm daa
doktor 18, 19. haftaya kadar hissedemezsin dedi bana... bebek 500gr olsn ki ancak hissedersin dedi...
Ben de progestani 12.haftadan sonra kullanilmiyor diye biliyorum; ama sebebini bilmiyorum.allah allah :S canım bana ne progestan ne de iğne verdi.. hatta sordum artık kullanamazsın dedi.. tek yatış önerdi.. en iyisi kontrole gidip doktora danışmak, teşekkür ederim bu arada canım aynen sen de
ay hiç sorma bi de çocugunu düşünmeyen anne olduk şimdidenAl benden de o kadar. Zorla yenmiyor. Yapacak bir sey yok. Boyle soyleyince de eşim cok kiziyor ne kadar bencilsin diye. Ama zorla lokma gecer mi bogazdan
var canım bahçelievlerde Berra Özsoy Gidemez 200 tl muayene ücreti sağlık sigortan varsa karşılıyor.Kizlar ist.da normal muayneyi 3 boyutlu ocihazla yapan bildiginiz bi doktor vsrmi soyle agzi burnu iyice gosteriyo hani varsa adini ve ucretini ogrenebilirmiyim
Ben 17. Haftada başladım hissetmeyeBen de hissedemiyorum henüz. Cok da merak ediyorum nasil bir sey oldugunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?