2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben oncekı hamılelığımde 16 haftada segırme, kuş kanat cırpar gıbı, hafıf gıdıklar gıbı hıssedıyordum sonra anladım onların bebek oldugunu şimdıde hafıften başladı

Balık yıyemeyenlere cevız bır numaralı alternatıf gunde uc dort cevız bebege kılo aldırır sızı zayıflatır, hıç cevız yemıyecektım guya gene başladım cok zor yemesı

Canım ben de sadece balık yiyebiliyorum hiç de zorlamıyorum kendimi çünkü b12 ve vitamin değerlerim çok yüksek çıktı evet en çok kırmızı ette var ama demekki bu açığı bakliyatla halletmişim. Yalnız yumurta yiyemiyosan krep gibi kokmayan yiyeceklerin içinde kullanmaya çalış her gün bir yumurta şartmışçok yemek seçerim ben hamileliği de zzormuş
Kızlar ya et yiyemiyorum. Bebeğin ihtiyacı var biliyorum ama düşüncesi bile beni mahvediyor. bir kere balık yemeye çalıştım ölüyodum bulantıdan

Çok fena nezle oldum grip olmaya bi adım kalmış gibi hissediyorum,hafif bi öksürük başladı hapşuruk,üşüme de cabasi offf ya nasıl geçecek önerisi olan varmi

Çok fena nezle oldum grip olmaya bi adım kalmış gibi hissediyorum,hafif bi öksürük başladı hapşuruk,üşüme de cabasi offf ya nasıl geçecek önerisi olan varmi
hiç hasta olmayan ben hamile kaldım sürekli hastayım. ıhlamur tarçın elma kaynat iç . bolbol limonlu çay iyi geliyor

Ben onu yeni atlattım. Çok fena oluyor benden söylemesi Allah şifa versin

allah allah :S canım bana ne progestan ne de iğne verdi.. hatta sordum artık kullanamazsın dedi.. tek yatış önerdi.. en iyisi kontrole gidip doktora danışmak, teşekkür ederim bu arada canım aynen sen de

Canim bende tam bilmiyorum ben gece acile gittim kadin dogumcu bakti tedbir amacli sabaha kadar orda kalmam gerektigini soyledi gece igne, fitil ve serum verdi sabahta kendi doktorum geldi progestan ve igneleri vurul tedbirimizi alalim kendini yorma dedi, ptesi kontrole cagirdi. Iceride kanama yokken igneleri vurdurmasina bende sasirdim ama hersey bebeklerimizin sagligi icin. Sende kendi doktoruna gidip onun fikrini al bence, guzel haberlerini bekliyoruz

Çok geçmiş olsun canım Allah birdaha yasatmasin inşallah. Alttan muayene korkulu ruyam hele o koltuk yokmu ayy insanın içini urpertiyor ama sağlığımız için bebislerimiz için katlaniyoruz tekrar geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun canım

Seni ekledim diye hatırlıyorum ama dün listeyi biraz düzenledim gelip sohbetlere katılmayanları hiç kendi hakkında bilgi vermeyenleri çıkarmıştım.belki onları silerken senide sildim
Galiba bende yokum listede bebişim kız olacak inşallah

Çok geçmiş olsun canım.Bir bardak sıcak suya bir limon sık bir-iki kaşıkta bal kat günde bir kaç kere iç,birde maydanozda bolca c vitamini var kahvaltıda tercih edebilirsin.

Slm arkadaşlar bişey sorcam yaa.. ilk bebeği olup da hareketlerini hisseden var mı???? Ben daha hissedemiyorm daa
doktor 18, 19. haftaya kadar hissedemezsin dedi bana... bebek 500gr olsn ki ancak hissedersin dedi...
Ben hareketlerini değil de
Sırt üstü yatarken birden sertleşiyor karnım elimi dokunuyorum top gibi bişey hissediyorum dokundukça kayboluyo
Galiba oğlum dönerken hissediyorum :)

Kızlar ya et yiyemiyorum. Bebeğin ihtiyacı var biliyorum ama düşüncesi bile beni mahvediyor. bir kere balık yemeye çalıştım ölüyodum bulantıdan
Al benden de o kadar. Zorla yenmiyor. Yapacak bir sey yok. Boyle soyleyince de eşim cok kiziyor ne kadar bencilsin diye. Ama zorla lokma gecer mi bogazdan

Slm arkadaşlar bişey sorcam yaa.. ilk bebeği olup da hareketlerini hisseden var mı???? Ben daha hissedemiyorm daa
doktor 18, 19. haftaya kadar hissedemezsin dedi bana... bebek 500gr olsn ki ancak hissedersin dedi...
Ben de hissedemiyorum henüz. Cok da merak ediyorum nasil bir sey oldugunu.

allah allah :S canım bana ne progestan ne de iğne verdi.. hatta sordum artık kullanamazsın dedi.. tek yatış önerdi.. en iyisi kontrole gidip doktora danışmak, teşekkür ederim bu arada canım aynen sen de
Ben de progestani 12.haftadan sonra kullanilmiyor diye biliyorum; ama sebebini bilmiyorum.

Al benden de o kadar. Zorla yenmiyor. Yapacak bir sey yok. Boyle soyleyince de eşim cok kiziyor ne kadar bencilsin diye. Ama zorla lokma gecer mi bogazdan
ay hiç sorma bi de çocugunu düşünmeyen anne olduk şimdiden ya zorla olmuyo valla ben yiyemiyorum. semiz otundan yemegımı yaptım afıyetle yedım et de neymiş

Kizlar ist.da normal muayneyi 3 boyutlu ocihazla yapan bildiginiz bi doktor vsrmi soyle agzi burnu iyice gosteriyo hani varsa adini ve ucretini ogrenebilirmiyim
var canım bahçelievlerde Berra Özsoy Gidemez 200 tl muayene ücreti sağlık sigortan varsa karşılıyor.

kızlar bebegimi gördüm bu hafta doktora gittim.3lü testte çok şükür bi sorun çıkmadı.okadar sevindim ki.rabbim inş saglıklı sıhhatli kucagımıza aldırı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…