2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar kanamanın sebebi plesanta previa marginalmis ogrendik bugün.
aranizda boyle bi konuya tanik olan yada yasayan ver mi lütfen yardim
moralim cok bozuk.

allah allah :S canım bana ne progestan ne de iğne verdi.. hatta sordum artık kullanamazsın dedi.. tek yatış önerdi.. en iyisi kontrole gidip doktora danışmak, teşekkür ederim bu arada canım aynen sen de

Artık kullanamazmisin
allah allah :S canım bana ne progestan ne de iğne verdi.. hatta sordum artık kullanamazsın dedi.. tek yatış önerdi.. en iyisi kontrole gidip doktora danışmak, teşekkür ederim bu arada canım aynen sen de

2 hafta önce iğne vuruldu kanama sebebi ile ve hala progestan kullanıyorum sana kullanamazsın demiş Dr tuhaf :s geçmiş olsun

moralim cok bozuk.

Çok geçmiş olsun road bilgim yok hiç tehlikeli birşeymiy mis Dr ne diyor

Çok geçmiş olsun road bilgim yok hiç tehlikeli birşeymiy mis Dr ne diyor
Evet oldukça
doktor eger 24 haftaya kdr yukari cikmazsa erken doğum rahim alinma vb. seylere yol alabileceğini soyledi ve kanama araliklarla devam edebilirmis hep istirahat verdi.

Evet oldukça
doktor eger 24 haftaya kdr yukari cikmazsa erken doğum rahim alinma vb. seylere yol alabileceğini soyledi ve kanama araliklarla devam edebilirmis hep istirahat verdi.
Bu konu ile ilgili başlık vardı sanırım kk de cnm.allahın izniyle bir şey olmaz ve bebegini zamanında dogurursun

Pazarları bende sevmiyorum nedense...
bu hafta 4 gün iş var çabuk geçer

moralim cok bozuk.
Benim bebeğim de asagida kanamam oldu o yüzden 13. Hafta bitene kadar yattım ablamin bebeğin dede presentation previa vardı 20 haftada bebek yukarı çıktı inş bizimkiler de çıkar

Çok geçmiş olsun canım.Bir bardak sıcak suya bir limon sık bir-iki kaşıkta bal kat günde bir kaç kere iç,birde maydanozda bolca c vitamini var kahvaltıda tercih edebilirsin.
maydonozun düşükyapma riski var canım salatalrda yemklerde çok sorun değil ama direk ve çok yememek gerekir

Artık kullanamazmisin

2 hafta önce iğne vuruldu kanama sebebi ile ve hala progestan kullanıyorum sana kullanamazsın demiş Dr tuhaf :s geçmiş olsun
Benim de ilişki sonrası kanamam oldu doktorum proluton depot iğne verdi ki değo progesterondur bu ilaç 7 gün idare eder.geçen gün düştüm yine devam edelim depota dedi hatta 22. Haftaya kadar devam edelim hiç bir zararı yok tam tersi hayat kurtarıcı dedi.zaten bu iğne tüp bebekte de transfer sonrası düşük engelleyici olarak kullanılıyor.kanaması olana direk verirler.kullanamazsın demesi doğru değil bence.bu arada geçmiş olsun...

Allah şifa versin her türlü hstalığınıza kızlar.. Gerçekten çok üzülüyorum okudukça..

Günaydın kizlar iyi haftalar ay sonu hızlı geçecek vd bu hafta 4 gün sürecek hayırlı olur insallah

senin kanama sebebein neydi senben60

Canim benim iceride kese arkasibda buyuk kanama alani vardi ara arada birden fazla sekilde kanamam oluyordu 1 ay vc harici kalmadan yattım tabi igneler srrumlar vs öyle kapandi cok sukur. Kanama alani nasil olusmus dr bi sebep soylemiyor tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…