Sen varsın cnm listede bebişinide yazmışımGaliba bende yokum listede bebişim kız olacak inşallah
Belkide bugün sürmedi hiç ama yine aynıBende ondan kullanıyorum belkide aloevera lı olmasından kaynaklı
allah allah :S canım bana ne progestan ne de iğne verdi.. hatta sordum artık kullanamazsın dedi.. tek yatış önerdi.. en iyisi kontrole gidip doktora danışmak, teşekkür ederim bu arada canım aynen sen de
allah allah :S canım bana ne progestan ne de iğne verdi.. hatta sordum artık kullanamazsın dedi.. tek yatış önerdi.. en iyisi kontrole gidip doktora danışmak, teşekkür ederim bu arada canım aynen sen de
Arkadaslar kanamanın sebebi plesanta previa marginalmis ogrendik bugün.
aranizda boyle bi konuya tanik olan yada yasayan ver mi lütfen yardim
moralim cok bozuk.
senin kanama sebebein neydiArtık kullanamazmisin
2 hafta önce iğne vuruldu kanama sebebi ile ve hala progestan kullanıyorum sana kullanamazsın demiş Dr tuhaf :s geçmiş olsun
Evet oldukçaÇok geçmiş olsun road bilgim yok hiç tehlikeli birşeymiy mis Dr ne diyor
Bu konu ile ilgili başlık vardı sanırım kk de cnm.allahın izniyle bir şey olmaz ve bebegini zamanında dogurursunEvet oldukça
doktor eger 24 haftaya kdr yukari cikmazsa erken doğum rahim alinma vb. seylere yol alabileceğini soyledi ve kanama araliklarla devam edebilirmis hep istirahat verdi.
Benim bebeğim de asagida kanamam oldu o yüzden 13. Hafta bitene kadar yattım ablamin bebeğin dede presentation previa vardı 20 haftada bebek yukarı çıktı inş bizimkiler de çıkarArkadaslar kanamanın sebebi plesanta previa marginalmis ogrendik bugün.
aranizda boyle bi konuya tanik olan yada yasayan ver mi lütfen yardim
moralim cok bozuk.
maydonozun düşükyapma riski var canım salatalrda yemklerde çok sorun değil ama direk ve çok yememek gerekirÇok geçmiş olsun canım.Bir bardak sıcak suya bir limon sık bir-iki kaşıkta bal kat günde bir kaç kere iç,birde maydanozda bolca c vitamini var kahvaltıda tercih edebilirsin.
Benim de ilişki sonrası kanamam oldu doktorum proluton depot iğne verdi ki değo progesterondur bu ilaç 7 gün idare eder.geçen gün düştüm yine devam edelim depota dedi hatta 22. Haftaya kadar devam edelim hiç bir zararı yok tam tersi hayat kurtarıcı dedi.zaten bu iğne tüp bebekte de transfer sonrası düşük engelleyici olarak kullanılıyor.kanaması olana direk verirler.kullanamazsın demesi doğru değil bence.bu arada geçmiş olsun...Artık kullanamazmisin
2 hafta önce iğne vuruldu kanama sebebi ile ve hala progestan kullanıyorum sana kullanamazsın demiş Dr tuhaf :s geçmiş olsun
nuba nasıl bakıyosunuzBenim hem cin takvimi hem nub teorisi hem de tatlı aserme hepsi tuttu canım ve erkek
senin kanama sebebein neydisenben60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?