Evet oldukça
doktor eger 24 haftaya kdr yukari cikmazsa erken doğum rahim alinma vb. seylere yol alabileceğini soyledi ve kanama araliklarla devam edebilirmis hep istirahat verdi.
Mart anneleri Günaydın oncelikle rahatsiz olan ve kanama problemleri yasayan arkadaslarima tekrar gecmis olsun..
Kizlar aranizda bu karisimi kullanan varmi? Arkadasim kullanmis ve catlagi bel kısmında cok azicik var.ya saf zeytn yagi surecegim ya sadece bunu kullanacagim puf :sEki Görüntüle 1256273
Bu ürünü geçen hafta abim anneme almış annem genlde dizlerine kullanıyor arada yüzüne sürüyor iyi olduğunu söylemişti
Günaydın arkadaşlar rahatsız olanlara rabbimden tez zamanda şifalar diliyorum. Geceleri sağıma yatmayayım dedikçe uykuda farkında olmadan sağıma dönüp uyumuş buluyorum kendimi alışana kadar bu aylarda çok zararı olmaz demi..
heo bi baski hep bi agri hissediyorum ben kasiklarimda dr ne zaman sorsam nornal diyorGünaydın annişler
kasıklarında hafiften baskı hisseden var mı
Rahim büyüdüğü için olmaya başlayabilir mi yoksa daha erken mi
oyyy gecmis olsun yagünaydın kızlarr çok kötüyüm genital bölgemde kocaman bir çıban çıktı ölüyorum adımı bile zorla atıyorum
benim kasıklar ağrıyodu doktora gittim enfeksiyon dedi bende öyle düşünmüştüm amaGünaydın annişler
kasıklarında hafiften baskı hisseden var mı
Rahim büyüdüğü için olmaya başlayabilir mi yoksa daha erken mi
sağol canımNe zarari olabilirki hic dusunmene bile gerek yok bence ya sag yan yada sol yan yatacagiz zaten
heo bi baski hep bi agri hissediyorum ben kasiklarimda dr ne zaman sorsam nornal diyor
oyyy gecmis olsun ya
günaydın kızlar idrar yolu enfeksiyonu geçiren varmı aranızdahaftasonu doktora gittim kasıklarım ağrıyodu idrar yolu enfeksiyonu dedi
günaydın kızlarr çok kötüyüm genital bölgemde kocaman bir çıban çıktı ölüyorum adımı bile zorla atıyorum
Artık kullanamazmisin
2 hafta önce iğne vuruldu kanama sebebi ile ve hala progestan kullanıyorum sana kullanamazsın demiş Dr tuhaf :s geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?