2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet oldukça
doktor eger 24 haftaya kdr yukari cikmazsa erken doğum rahim alinma vb. seylere yol alabileceğini soyledi ve kanama araliklarla devam edebilirmis hep istirahat verdi.

Allah yardimcin olsun canim ya bol dua et Allah in izni ile cikacaktir yukarı.sen cok dikat et dinlen stres yapmamaya calis zor ama ne kadsr rahst olursan kolay olur okadsr inan

Mart anneleri Günaydın oncelikle rahatsiz olan ve kanama problemleri yasayan arkadaslarima tekrar gecmis olsun..
Kizlar aranizda bu karisimi kullanan varmi? Arkadasim kullanmis ve catlagi bel kısmında cok azicik var.ya saf zeytn yagi surecegim ya sadece bunu kullanacagim puf :s

Günaydın kızlar Allah rahatsız olanlarımıza en kısa sürede şifa versin hemencecik geçsin inşallah. Önümüz bayram bebeklerimizle bayramımız hepimiz şükredelim. Haftamızda cabucak geçsin

Rojda benim bir arkadasimda aynı senin durumunda idi. 2 tane oğlu var. Ümitsiz olma dinlen az kaldı 20.hafta civarı geçiyor

Bu ürünü geçen hafta abim anneme almış annem genlde dizlerine kullanıyor arada yüzüne sürüyor iyi olduğunu söylemişti

Günaydın arkadaşlar rahatsız olanlara rabbimden tez zamanda şifalar diliyorum. Geceleri sağıma yatmayayım dedikçe uykuda farkında olmadan sağıma dönüp uyumuş buluyorum kendimi alışana kadar bu aylarda çok zararı olmaz demi..

günaydın kızlar idrar yolu enfeksiyonu geçiren varmı aranızda haftasonu doktora gittim kasıklarım ağrıyodu idrar yolu enfeksiyonu dedi

Günaydın annişler
kasıklarında hafiften baskı hisseden var mı
Rahim büyüdüğü için olmaya başlayabilir mi yoksa daha erken mi

günaydın kızlarr çok kötüyüm genital bölgemde kocaman bir çıban çıktı ölüyorum adımı bile zorla atıyorum

Kızlar günaydın,
Yeni gelişmelerle karşınızdayım :) Ben 2li test yaptırmamıştım, sonra dr mı değiştirdim, yeni doktorm 3lü testi muhakkak yaptırmamı istedi ben de tamam dedim yaptırdım.

Ne zarari olabilirki hic dusunmene bile gerek yok bence ya sag yan yada sol yan yatacagiz zaten
Günaydın annişler
kasıklarında hafiften baskı hisseden var mı
Rahim büyüdüğü için olmaya başlayabilir mi yoksa daha erken mi
heo bi baski hep bi agri hissediyorum ben kasiklarimda dr ne zaman sorsam nornal diyor

günaydın kızlarr çok kötüyüm genital bölgemde kocaman bir çıban çıktı ölüyorum adımı bile zorla atıyorum
oyyy gecmis olsun ya

Kanaması olan arkadaşlara çok geçmiş olsun. Alıntılarda gördüm roojdacım problemini geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda yukarı çıkar. Son kontrolünde doktorun görüp seni uyarsaydı keşke. Dikkat et kendine...

günaydın kızlar idrar yolu enfeksiyonu geçiren varmı aranızda haftasonu doktora gittim kasıklarım ağrıyodu idrar yolu enfeksiyonu dedi

Geçmiş olsun canım ben geçirdim çok sancım oldu antibiyotik verdiler mi?

Geçmiş olsun canım doktora git mutlaka genital uçuk olmasın Allah korusun.

Artık kullanamazmisin

2 hafta önce iğne vuruldu kanama sebebi ile ve hala progestan kullanıyorum sana kullanamazsın demiş Dr tuhaf :s geçmiş olsun

Canim bir dönem bende progestan kullandım. Dr um sen şanslı bazı gebeler e 9 ay boyunca progestan veriyoruz demişti. Demekki uzun süre kullanilabiliniyor

herkese günaydın kızlaaar:) haftasonu giremiyorum, cinsiyeti öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun diyorumhasta olan arkadaşlara da geçmiş olsun diyorum, Rabbim en kısa zamanda şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…