Ne zarari olabilirki hic dusunmene bile gerek yok bence ya sag yan yada sol yan yatacagiz zaten
Hamileleikte sağa yatmayın deniyor rahim büyüdüğü için ana damara baskı yapıyormuş o da bebeğe giden kanı azaltıyormuş bende o yuzden korkup yatmamaya çalışıyorum
heo bi baski hep bi agri hissediyorum ben kasiklarimda dr ne zaman sorsam nornal diyor
oyyy gecmis olsun ya
Devlete gitmiyorsun herhalde.Devlet hastanesinde her kontrolde bütün tahlıller + tansiyon ve kilo takibi yapılıyor.
bende yağ bezesi çıktı :) pütür pütür isilik gibi şeyler vardı yazın.Günaydın.öncelikle rahatsız olan anne Adaylarına çok geçmiş olsun.inşallah gelip Geçici şeylerdir.kızlar aranızda cildi bozulan var mı.yani ben kızıma hamileyken Cildimde bir problem olmamıştı.bunda alnımda minik minik sivilce demeyimde küçük kabarcıklar ana dudağımın üstünde kocaman bir sivilce çıktı.
Yani bende üzülmeye başlamıştım kimse bu durumdan söz etmeyince Kalıcı mı olur acaba diye düşündümbende yağ bezesi çıktı :) pütür pütür isilik gibi şeyler vardı yazın.
kızlarrr bişey soracağım.. hamilelikte yolculuk yapan var mı aranızda.. bizim bayram için 8 saatlik bir yol gitmemiz lazım..
dr iyi düşünün dedi.. ben kimseye yolculuk önermiyorum dedi.. tehlikeli bebek iyi olsa bile dedi.
başka bi dr da mola verdiğiniz sürece sıkıntı olmaz dedi...
Canım şimdi Allah korusun ama bir şey olmaz deriz ama olacak olsa evdeykemde olur.ama senin ki yolculuğu denk gelir bu seferde hepimiz üzülürüz.ben yazın tatile çıkacağım dedim çık canım problem yok dedi.ama havuza veya denize giremem değil mi dedim kim Demiş ikisinden girebilirsin dedi.doktorum relax.yolculukta bence bir sıkıntı yok sadece mola yerlerinde biraz yürürsen iyi olur.kızlarrr bişey soracağım.. hamilelikte yolculuk yapan var mı aranızda.. bizim bayram için 8 saatlik bir yol gitmemiz lazım..
dr iyi düşünün dedi.. ben kimseye yolculuk önermiyorum dedi.. tehlikeli bebek iyi olsa bile dedi.
Yani bende üzülmeye başlamıştım kimse bu durumdan söz etmeyince Kalıcı mı olur acaba diye düşündüm
benim doktorum da çok evhamlı... çok tedirgin oldum öyle deyince.. diğer dr da sıkıntı yok dedi.. kafam iyice karıştı..Canım şimdi Allah korusun ama bir şey olmaz deriz ama olacak olsa evdeykemde olur.ama senin ki yolculuğu denk gelir bu seferde hepimiz üzülürüz.ben yazın tatile çıkacağım dedim çık canım problem yok dedi.ama havuza veya denize giremem değil mi dedim kim Demiş ikisinden girebilirsin dedi.doktorum relax.yolculukta bence bir sıkıntı yok sadece mola yerlerinde biraz yürürsen iyi olur.
kendi aracınla mola vererek gideceksen bişe olmazda otobüsle falan zor olur. ben 2 saatlik yola bile dayanamıyorum o yüzden eşimin memlekete gidemicem. ama doktorum gidebilirsin tehlike falan yok dedi. saat başı mola ver bol su iç wc ye gitmeyi ihmal etme dedi. geçen sefer tatile gittik yolda temiz wc bulamadım her benzinlikte durduk neredeyse cok kötüydübenim doktorum da çok evhamlı... çok tedirgin oldum öyle deyince.. diğer dr da sıkıntı yok dedi.. kafam iyice karıştı..
Canım sakıncası yoktur belki ama ben geçen bayram dönüşte trafik olduğu için 2 saatlik yolu 5 saatte ve molasız geldim.indiğimdee karnım 9 aylık gibiydi ve zar zor yürüyordum çok sancım vardı.niyeyse araba yolculuğunda şişiyorum.bu bayram ev planı yapıyorum o yüzden.uçak planı yapsan daha iyi olur aslında.bir de yollar çok dolu oluyo 8 saat 8 saatle kalmıyo.yine de sen kendi rahatına bak sevgiler..benim doktorum da çok evhamlı... çok tedirgin oldum öyle deyince.. diğer dr da sıkıntı yok dedi.. kafam iyice karıştı..
kendi arabamızla gitcez... sağolun kızlar içim sayenizde rahatladıkendi aracınla mola vererek gideceksen bişe olmazda otobüsle falan zor olur. ben 2 saatlik yola bile dayanamıyorum o yüzden eşimin memlekete gidemicem. ama doktorum gidebilirsin tehlike falan yok dedi. saat başı mola ver bol su iç wc ye gitmeyi ihmal etme dedi. geçen sefer tatile gittik yolda temiz wc bulamadım her benzinlikte durduk neredeyse cok kötüydü
kızlarrr bişey soracağım.. hamilelikte yolculuk yapan var mı aranızda.. bizim bayram için 8 saatlik bir yol gitmemiz lazım..
benim doktorum hiç istemiyo.. araştırma yapılmış hamileler için güvenli yolculuk şekilleri gemi>uçak>tren>araba şeklindeymiş sıralama.. dr en sakıncalı olan kara yolu sen seç ben gitme diyorum dedi.. diğeri de mola ver dedi.. dr lar kendi içinde çelişince ben ne yapacağımı bilemedim.. hepsi aynı şeyi söylemiyo ki.. bebek çok şükür sağlıklı o açıdan bi sıkıntımız yok..GUNAYDIN ANNELER:)))
cnm bende bayramda 6 saatlik yola gidicem.yarında dr kontrolum var ama daha onceden sormuştum dr'um bana ağrın ve kanaman olmadığı sürece 6 saati geçmeyen ve 2 saatte bir dinlenerek 8. ayına kadar yolculuk yapabilirsin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?