2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın.öncelikle rahatsız olan anne Adaylarına çok geçmiş olsun.inşallah gelip Geçici şeylerdir.kızlar aranızda cildi bozulan var mı.yani ben kızıma hamileyken Cildimde bir problem olmamıştı.bunda alnımda minik minik sivilce demeyimde küçük kabarcıklar ana dudağımın üstünde kocaman bir sivilce çıktı.

Ben bu haftalarda sorun olacagini sanmiyordum ileriki son aylarda fln sanıyordum o durumu :s sola da yata yata uyusuruz ya:)

bende yağ bezesi çıktı :) pütür pütür isilik gibi şeyler vardı yazın.

kızlarrr bişey soracağım.. hamilelikte yolculuk yapan var mı aranızda.. bizim bayram için 8 saatlik bir yol gitmemiz lazım..
dr iyi düşünün dedi.. ben kimseye yolculuk önermiyorum dedi.. tehlikeli bebek iyi olsa bile dedi.
başka bi dr da mola verdiğiniz sürece sıkıntı olmaz dedi...

kızlarrr bişey soracağım.. hamilelikte yolculuk yapan var mı aranızda.. bizim bayram için 8 saatlik bir yol gitmemiz lazım..
dr iyi düşünün dedi.. ben kimseye yolculuk önermiyorum dedi.. tehlikeli bebek iyi olsa bile dedi.
başka bi dr da mola verdiğiniz sürece sıkıntı olmaz dedi...

1 saat bile yolculuk yapsam belim agrıyor canım. 8 saat zorlanabılırsın.

Canım şimdi Allah korusun ama bir şey olmaz deriz ama olacak olsa evdeykemde olur.ama senin ki yolculuğu denk gelir bu seferde hepimiz üzülürüz.ben yazın tatile çıkacağım dedim çık canım problem yok dedi.ama havuza veya denize giremem değil mi dedim kim Demiş ikisinden girebilirsin dedi.doktorum relax.yolculukta bence bir sıkıntı yok sadece mola yerlerinde biraz yürürsen iyi olur.

benim doktorum da çok evhamlı... çok tedirgin oldum öyle deyince.. diğer dr da sıkıntı yok dedi.. kafam iyice karıştı..

benim doktorum da çok evhamlı... çok tedirgin oldum öyle deyince.. diğer dr da sıkıntı yok dedi.. kafam iyice karıştı..
kendi aracınla mola vererek gideceksen bişe olmazda otobüsle falan zor olur. ben 2 saatlik yola bile dayanamıyorum o yüzden eşimin memlekete gidemicem. ama doktorum gidebilirsin tehlike falan yok dedi. saat başı mola ver bol su iç wc ye gitmeyi ihmal etme dedi. geçen sefer tatile gittik yolda temiz wc bulamadım her benzinlikte durduk neredeyse cok kötüydü

Canım sakıncası yoktur belki ama ben geçen bayram dönüşte trafik olduğu için 2 saatlik yolu 5 saatte ve molasız geldim.indiğimdee karnım 9 aylık gibiydi ve zar zor yürüyordum çok sancım vardı.niyeyse araba yolculuğunda şişiyorum.bu bayram ev planı yapıyorum o yüzden.uçak planı yapsan daha iyi olur aslında.bir de yollar çok dolu oluyo 8 saat 8 saatle kalmıyo.yine de sen kendi rahatına bak sevgiler..

kendi arabamızla gitcez... sağolun kızlar içim sayenizde rahatladı ailemi çok özledim çünkü.. kardeşlerim çok üzüldü gelemeyebiliriz deyince.. 2 gündür ne yapsam diye düşünüyordum..

GUNAYDIN ANNELER:)))

cnm bende bayramda 6 saatlik yola gidicem.yarında dr kontrolum var ama daha onceden sormuştum dr'um bana ağrın ve kanaman olmadığı sürece 6 saati geçmeyen ve 2 saatte bir dinlenerek 8. ayına kadar yolculuk yapabilirsin dedi.

benim doktorum hiç istemiyo.. araştırma yapılmış hamileler için güvenli yolculuk şekilleri gemi>uçak>tren>araba şeklindeymiş sıralama.. dr en sakıncalı olan kara yolu sen seç ben gitme diyorum dedi.. diğeri de mola ver dedi.. dr lar kendi içinde çelişince ben ne yapacağımı bilemedim.. hepsi aynı şeyi söylemiyo ki.. bebek çok şükür sağlıklı o açıdan bi sıkıntımız yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…