2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim iki kizimda da cildim bozuldu ve hala duzelmedi sayilir sanki kizamik olmusum gibi cildimin sivilce cikmayan bi tarafi kalmadi bu gebelikte de yuzum bembeyaz sanki kansizlik varmis gibi dr bunada kiza benzio dedi ama cidimde bi problem olmadi hormon degisikliginden diyordu benim dr her gebelik degistirio bizi :)

Canim satisi sadece nette mi var fiati da cok uygun mus

Merhaba
Hastalara Allah şifa versin öncelikle

kızlar bebegimi gördüm bu hafta doktora gittim.3lü testte çok şükür bi sorun çıkmadı.okadar sevindim ki.rabbim inş saglıklı sıhhatli kucagımıza aldırı.

Gözünüz aydın
Sırada detaylı usg var o zaman

Günaydın anneler öncelikle sıkıntısı olanlara acil şifalar diliyorum hepimiz için iyi bir hafta olsun inşallah.Ayrıntılı ultrason için fiyat aldınız mı genelde ne kadar diyorlar?

Hamileliğimin 7. haftasında yolculuk yaptım hem öyle azbuz yolculukta diil izmir-kocaeli 7 saat kocaeli-ordu 10 saat.tekrar aynı şekilde de geri döndük 15 gün sonra.doktoruma sordum 2 saatte bir mola verin bi sıkıntı olmaz dedi ki ilk 3 ay daha tehlikeli biliyorsun ama aklıma kötü birşey getirmedim hiç de bi sıkıntım olmadı Allaha şükür.kararınızı eşinle verin çok elzem birşey değilse gönlünüzde razı değilse çıkmayın illa ki çıkmanız gerekiyorsa içinizi ferah tutun 2 saatte bir 10 dk yürüyün birşey olmaz Allahın izniyle.

Bende yapın 5 saatlik bir yolculuk doktoruma danıştım ıkı saat aralıklarla 15 dk mola verırsen bu esnada ayakta durup yurursen herhangibir bir problem olmaz dedi

Cnm ben ramazan bayramında da 7 haftalık hamileydim o zaman da yolculuk yaptım.dr'um sorun olmaz demişti ve çok şükürde olmadı.ailem kastamonuda gitmek durumunda kalıyorum napim özlüyorum

Günaydın anneler öncelikle sıkıntısı olanlara acil şifalar diliyorum hepimiz için iyi bir hafta olsun inşallah.Ayrıntılı ultrason için fiyat aldınız mı genelde ne kadar diyorlar?
arkadaşım bağcılar medipolde yaptırdı prof yapıyormuş muayene 150 usg 350 dedi

bilmiyorum cnm felaket şişmişti kan toplamıştı birde eşim soğan koyalım dedi sabaha kadar inmiş sabah sıktığımda iltihap aktı resmen içinden

günaydın kızlar idrar yolu enfeksiyonu geçiren varmı aranızda haftasonu doktora gittim kasıklarım ağrıyodu idrar yolu enfeksiyonu dedi
geçmiş olsun cnm ilaçlarını mutlaka kullan enfeksiyon bebek için riskli ama önlem alınmazsa tabi.

ben ramazan bayramında 5 saatlik ağustostada 4 saatlik yola gitmiştim bu bayramda yine 4 saatlik yola gideceğim sürekli oturmak kasıklarımı ağrıtıyor ama arada mola veriyoruz.gitmeyip evde yatmak daha cazip aslında ama bazı şeyler anlatılmıyor işte

AY CNM KABIZLIĞI HİÇ SÖYLEME NORMALDE DE VARDI AMA ŞİMDİ DAHA DA ŞİDDETLENDİ AĞRIDAN AĞLIYORUM İNAN LAVABOYA GİTMEYE KORKUYORUM.MAHFEDİYO BENİ.1 HAFTA ÇIKMADIĞIM OLUYO YAA

cok feciii ya biliyorum. yarindan itibaren 2 litre su icmeye gayret gostericem. bakalim.
3 hafta tatildey dim, beslenmeme fazla dikkat edemedim zaten 3 kilo aldim

Canım ben tüp bebek transferinin 4. Günü uçak yolculuğu yaptım 12. Haftada Tekirdağ'dan Batman'a geldim . Rahat giysiler giy sık mola verin Allah'ın izniyle bişey olmaz. Hatta transferden sonra ohss olmuştum 7 aylık gibiydim uçağa almak için rapor istediler durumu anlatınca niye yolculuk yapıyorsun diye sordular doktorum izin vermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…