Benim iki kizimda da cildim bozuldu ve hala duzelmedi sayilir sanki kizamik olmusum gibi cildimin sivilce cikmayan bi tarafi kalmadi bu gebelikte de yuzum bembeyaz sanki kansizlik varmis gibi dr bunada kiza benzio dedi ama cidimde bi problem olmadi hormon degisikliginden diyordu benim dr her gebelik degistirio bizi :)Günaydın.öncelikle rahatsız olan anne Adaylarına çok geçmiş olsun.inşallah gelip Geçici şeylerdir.kızlar aranızda cildi bozulan var mı.yani ben kızıma hamileyken Cildimde bir problem olmamıştı.bunda alnımda minik minik sivilce demeyimde küçük kabarcıklar ana dudağımın üstünde kocaman bir sivilce çıktı.
Canim satisi sadece nette mi var fiati da cok uygun musMart anneleri Günaydın oncelikle rahatsiz olan ve kanama problemleri yasayan arkadaslarima tekrar gecmis olsun..
Kizlar aranizda bu karisimi kullanan varmi? Arkadasim kullanmis ve catlagi bel kısmında cok azicik var.ya saf zeytn yagi surecegim ya sadece bunu kullanacagim puf :sEki Görüntüle 1256273
kızlar bebegimi gördüm bu hafta doktora gittim.3lü testte çok şükür bi sorun çıkmadı.okadar sevindim ki.rabbim inş saglıklı sıhhatli kucagımıza aldırı.
Çok sağol canım bilmiyordum bunu kahvaltıda tüketmiyim ozaman artık.maydonozun düşükyapma riski var canım salatalrda yemklerde çok sorun değil ama direk ve çok yememek gerekir
Günaydın anneler öncelikle sıkıntısı olanlara acil şifalar diliyorum hepimiz için iyi bir hafta olsun inşallah.Ayrıntılı ultrason için fiyat aldınız mı genelde ne kadar diyorlar?
Hamileliğimin 7. haftasında yolculuk yaptım hem öyle azbuz yolculukta diil izmir-kocaeli 7 saat kocaeli-ordu 10 saat.tekrar aynı şekilde de geri döndük 15 gün sonra.doktoruma sordum 2 saatte bir mola verin bi sıkıntı olmaz dedi ki ilk 3 ay daha tehlikeli biliyorsun ama aklıma kötü birşey getirmedim hiç de bi sıkıntım olmadı Allaha şükür.kararınızı eşinle verin çok elzem birşey değilse gönlünüzde razı değilse çıkmayın illa ki çıkmanız gerekiyorsa içinizi ferah tutun 2 saatte bir 10 dk yürüyün birşey olmaz Allahın izniyle.kızlarrr bişey soracağım.. hamilelikte yolculuk yapan var mı aranızda.. bizim bayram için 8 saatlik bir yol gitmemiz lazım..
dr iyi düşünün dedi.. ben kimseye yolculuk önermiyorum dedi.. tehlikeli bebek iyi olsa bile dedi.
başka bi dr da mola verdiğiniz sürece sıkıntı olmaz dedi...
Bende yapın 5 saatlik bir yolculuk doktoruma danıştım ıkı saat aralıklarla 15 dk mola verırsen bu esnada ayakta durup yurursen herhangibir bir problem olmaz dedikızlarrr bişey soracağım.. hamilelikte yolculuk yapan var mı aranızda.. bizim bayram için 8 saatlik bir yol gitmemiz lazım..
dr iyi düşünün dedi.. ben kimseye yolculuk önermiyorum dedi.. tehlikeli bebek iyi olsa bile dedi.
Özel için mi bu fiyat canım devlette de para alıyorlar mı?bende araştırıyorum sanırım fiyat 150 civarında geziyo
Canim satisi sadece nette mi var fiati da cok uygun mus
Özel için mi bu fiyat canım devlette de para alıyorlar mı?
benim doktorum hiç istemiyo.. araştırma yapılmış hamileler için güvenli yolculuk şekilleri gemi>uçak>tren>araba şeklindeymiş sıralama.. dr en sakıncalı olan kara yolu sen seç ben gitme diyorum dedi.. diğeri de mola ver dedi.. dr lar kendi içinde çelişince ben ne yapacağımı bilemedim.. hepsi aynı şeyi söylemiyo ki.. bebek çok şükür sağlıklı o açıdan bi sıkıntımız yok..
arkadaşım bağcılar medipolde yaptırdı prof yapıyormuş muayene 150 usg 350 dediGünaydın anneler öncelikle sıkıntısı olanlara acil şifalar diliyorum hepimiz için iyi bir hafta olsun inşallah.Ayrıntılı ultrason için fiyat aldınız mı genelde ne kadar diyorlar?
bilmiyorum cnm felaket şişmişti kan toplamıştı birde eşim soğan koyalım dedi sabaha kadar inmiş sabah sıktığımda iltihap aktı resmen içindenKanaması olan arkadaşlara çok geçmiş olsun. Alıntılarda gördüm roojdacım problemini geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda yukarı çıkar. Son kontrolünde doktorun görüp seni uyarsaydı keşke. Dikkat et kendine...
Geçmiş olsun canım ben geçirdim çok sancım oldu antibiyotik verdiler mi?
Geçmiş olsun canım doktora git mutlaka genital uçuk olmasın Allah korusun.
geçmiş olsun cnm ilaçlarını mutlaka kullan enfeksiyon bebek için riskli ama önlem alınmazsa tabi.günaydın kızlar idrar yolu enfeksiyonu geçiren varmı aranızdahaftasonu doktora gittim kasıklarım ağrıyodu idrar yolu enfeksiyonu dedi
bence başlaması normal nerdeyse yarıladık hamişliğiGünaydın annişler
kasıklarında hafiften baskı hisseden var mı
Rahim büyüdüğü için olmaya başlayabilir mi yoksa daha erken mi
ben ramazan bayramında 5 saatlik ağustostada 4 saatlik yola gitmiştim bu bayramda yine 4 saatlik yola gideceğim sürekli oturmak kasıklarımı ağrıtıyor ama arada mola veriyoruz.gitmeyip evde yatmak daha cazip aslında ama bazı şeyler anlatılmıyor iştekızlarrr bişey soracağım.. hamilelikte yolculuk yapan var mı aranızda.. bizim bayram için 8 saatlik bir yol gitmemiz lazım..
AY CNM KABIZLIĞI HİÇ SÖYLEME NORMALDE DE VARDI AMA ŞİMDİ DAHA DA ŞİDDETLENDİ AĞRIDAN AĞLIYORUM İNAN LAVABOYA GİTMEYE KORKUYORUM.MAHFEDİYO BENİ.1 HAFTA ÇIKMADIĞIM OLUYO YAA
Canım ben tüp bebek transferinin 4. Günü uçak yolculuğu yaptım 12. Haftada Tekirdağ'dan Batman'a geldim . Rahat giysiler giy sık mola verin Allah'ın izniyle bişey olmaz. Hatta transferden sonra ohss olmuştum 7 aylık gibiydim uçağa almak için rapor istediler durumu anlatınca niye yolculuk yapıyorsun diye sordular doktorum izin vermiştikızlarrr bişey soracağım.. hamilelikte yolculuk yapan var mı aranızda.. bizim bayram için 8 saatlik bir yol gitmemiz lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?