- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
Benim hafif oldu ama hiç bişey sürmezken de oldu
Demek ki hormonlardan dolayı
bende bir sey surmeden oldu zaten bebe yagını surmeyı hep unutuyorum catlamaya da basladım.
Yandık ya
Daha gebeliği yeni yarıladık aslında...
BENİMDE AYNEN BÜYÜMEYE BAŞLADIK ALDIĞIM SADECE 2 TANE HAMİLE PANTOLONU :)Bende iyiyim çok şükür
Ama sanırım göbek büyüyor ve artık yeni kıyafetler alma zamanı geldi :)
benim oldu canım acaip rahatsız oluyorum eşim dalga geçiyor bende fazla kılların var diyeGünaydın herkese. bende bebe yağı aldım ama hep unutuyorum surmeyı bu arada gobegınde tuylenme olan varmı :/
:) Herhalde bunlar kalıcı değildir, sonradan yok olur mu :)benim oldu canım acaip rahatsız oluyorum eşim dalga geçiyor bende fazla kılların var diye
BENİMDE AYNEN BÜYÜMEYE BAŞLADIK ALDIĞIM SADECE 2 TANE HAMİLE PANTOLONU :)
benimde üst kısımlardan sıkıyordu mecburen aldımben daha hiç bişey almaıdm
Fırsatım olursa çıkıp almayı düşünüyorum
Pantolonlarım oluyo ama ilerleyen zamanlarda zarar verebilir gibi
Benimki zaten killiydi. Ama sanki badem yagi surdugumden beri artti. O nedenle onu da biraktim. Umarim azalır zamanlaGünaydın herkese. bende bebe yağı aldım ama hep unutuyorum surmeyı bu arada gobegınde tuylenme olan varmı :/
benimde üst kısımlardan sıkıyordu mecburen aldım
Ben hamile kot pantolonunun belini kıvırıyorum hiç belli olmuyor. Henüz kilo almadım ama hamile pantolonu daha rahatben şimdiye kadar tayt üzeri tunik yada bel kısmı lastikli rahat pantolonlarla idare ediyordum ama bugn baktım taytlarda artık kötü duruyor öyle kiloluda değilim ama karın büyüdükçe kilo aldıkça hoş durmuyor gibi göründü gözüme, hamile pantolonu içinde erken gibi bu ara dönemde ne giycem bende bilmiyorumüst kolayda alt sıkıntı gibi :)
bendede hiçbiri tutmadı ya çin takvimi bile...
ben 15. haftadan beri içerden tık tık bişeylerin değmesi gibi yada ayağını çekmesi gibi küçük hareketleri hissediyorum 7-8 de baya belirgin hissedeceği bunları
benimde göbek 6 aylık gibi ya2 kilo aldım ödemmi var bilmiyorumki niye bu kadar büyüdüyse sanki tek bebek değil ikiz gibi özellikle akşamları ilk gebelikte 6 aylıkken ayva göbeği gibi bişeydi kimse anlamıyordu şimdi 4 aylıkken rahat 6 aylık görüntüsü var akşamları karnımın gerildiğini hissediyorum o kadar yani
benim eşimin ablasında vardı canım bu durum sık kanaması olmuştu bu yüzden bi kaç kez hastaneye yatışı yapıldı ( sadece kanaması dursun diye ) bildiğim kadarıyla yukarı çıkmadığı için 7. aya kadar kanama devam etti aralıklarla ancak öyle rahim alınma filan olmadı hatta hiç sözü geçmedi bebişe hiç etkisi olmadı zaten, dr.u dinlenerek geçirmeye dikkat et hamileliğini diyormuş sadece, onun yaşınında etkisi ile erken doğdu biraz bebiş ama tosun gibi oğlu var şimdidoğduğunda ay minicik demişti annesi 3 aylıkken gördüm maşallah tam tosun olmuştu, çok endişe etme canım dinlen bişeycik olmuyor içini ferah tut...
benim ilkinde kaşınmaların ardından minik çatlaklar başlamıştı ama şimdiden başlamaz inş. ya benimde göğüste kaşıntı çok
benimde aynı tarih canım detaylı
bende bir sey surmeden oldu zaten bebe yagını surmeyı hep unutuyorum catlamaya da basladım.
tek temennimiz kalıcı olmaması :):) Herhalde bunlar kalıcı değildir, sonradan yok olur mu :)
benimde üst kısımlardan sıkıyordu mecburen aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?