2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar, bebişleri kaçıncı haftanızda hissettiniz? birde nasıl bişey hani hissetmek derken ağrı gibi mi oluyo yada nasıl tanımlarsınız ?

BENİMDE AYNEN BÜYÜMEYE BAŞLADIK ALDIĞIM SADECE 2 TANE HAMİLE PANTOLONU :)

ben daha hiç bişey almaıdm
Fırsatım olursa çıkıp almayı düşünüyorum
Pantolonlarım oluyo ama ilerleyen zamanlarda zarar verebilir gibi

Kızlar markafonide çok tatlı yeni doğan kıyafetleri ver
Günaydın herkese. bende bebe yağı aldım ama hep unutuyorum surmeyı bu arada gobegınde tuylenme olan varmı :/
Benimki zaten killiydi. Ama sanki badem yagi surdugumden beri artti. O nedenle onu da biraktim. Umarim azalır zamanla

Ben hamile kot pantolonunun belini kıvırıyorum hiç belli olmuyor. Henüz kilo almadım ama hamile pantolonu daha rahat

Günaydın kızlar,hasta olanlara acil şifalar diliyorum.Ben en son randevum da doktoruma çatlak olayın sordum(bende henüz kaşıntı felan olmadı ama)herkeste olmaz dedi çok su iç dedi ve badem yağını önerdi.

bende bir sey surmeden oldu zaten bebe yagını surmeyı hep unutuyorum catlamaya da basladım.

Bendede bise sürmeden tuylenme oldu hafuf vardi xaten gobekte cogaldi.ben artık bebe yagini biraktim baska bi karışım suruyorum yag cunku bebe yagi sanirim dokundu bana catliyorum mahvollum dedim bi anda bu kadar catlak çünkü koprkirmizi olmustu ve acayip kasiniyordum bebe yagini biraktim ve diger karışımı surmeye basladim kirmizilar gecti kasinti cok az arada oluyor

kızlar oluşan çataklar kırmızı mı ouyor? Benim popomda var beyaz bi iki çatlak, popom da büyümedi şu an hiç, onlar önceden kalma herhalde değil mi beyaz olduğuna göre?

Bir de lierac kremi günde 1 kere sürmek yeterli değil mi, 2 mi dediler size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…