2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende bebe yağı kullanacaktım böyle diyince kararsız kaldım, ne kullanacağım bilemedim şimdi kimyasal olsun istemiyordum yağlarda böyle yapıyorsa yandık valla

benimde aldığım pantolanlar bollaştı, çekiştire çekiştire giyiyorum bakalım ama kıyafet gerçekten sıkıntı yani birde çalışıyorsan hepten sıkıntı

gerçekten çok cici şeyler var markafoni de, birde bu aralar butikbebe ye bakıyorum orda da çok cici şeyler oluyor haberiniz olsun kızlar

saol cevabin icin canim

ne karışımıdır canım o ?

o catlaklar onceden olmadir canim. Daha onceleri hizli kilo alma veya verme yasadiysan ondan kalmadir.

Önceden kalmadır yeni oluşan kırmızı olur

Ben bir kere sürsem yeter ama onu bile unutuyorum

Merhaba arkadaşlar.ben de dün baktım mağazalara ama en dandik markada bile pantolonlar 90/100 tl.hemde kotlar hiç rahat değil kazık gibi kumaşları.ben de geldim eve rahat olan pantolonlarımı bir güzel kestim:)kemer ve fermuar kısımlarını çıkardım,göbek oyuntusu yaptım,üzerinede atletten eklenti yeri yaptım ohhh müthiş güzel oldu:)hem para vermedim hemde gözümden düşen kıyafetlerden kurtulmuş oldum.makineniz varsa dikebilirsiniz yoksa da mahalle terzisinde yaptırabilirsiniz.

KIZLAR 17 HAFTALIK HAMİLEYİM VE KÖTÜ SAĞUK ALDIM Bİ GEÇİYO TEKRAR BAŞLIYO VE ÜST ÜSTE HAPŞIRIYORUM. BEBEĞİMİ ETKİLER Mİ BU

Çatlak konusunda da bana da liarac çok iyi ama bulamazsan mustela dedi doktorum.eczacıda mustela alma liarac çok iyi dedi.90 a aldım ben tabi sürmeye üşeniyorum.ama annem yengem herkez çok kızıyo hiç anlamazsın çatlarsın günde iki sür diyorlar,sürücez artık napalım.ben de de tüylenme oldu tüm vücudum ayva tüyüyle kaplandı sanki ki sarı tüylüyüm ve hiç bir yağ kullanmadım.bence bu durum hormonlardan.

KIZLAR 17 HAFTALIK HAMİLEYİM VE KÖTÜ SAĞUK ALDIM Bİ GEÇİYO TEKRAR BAŞLIYO VE ÜST ÜSTE HAPŞIRIYORUM. BEBEĞİMİ ETKİLER Mİ BU
Canım hapşurmak,öksürmek asla etkilenez.ben geçen hafta merdivenden düştüm çok şükür birşey olmadı bebeklerime ki doktorum demişti hiç birşey olmaz onlar su içinde be o su hava yastığı görevi görüp onları herşeyden korur diye.sen sağlığına bak Allah onları çok güzel bir yere yerleştirmiş...

becerikli ve üretken anne :)

günaydın kızlar, bebişleri kaçıncı haftanızda hissettiniz? birde nasıl bişey hani hissetmek derken ağrı gibi mi oluyo yada nasıl tanımlarsınız ?

ben ilk 14.haftamda hissettim ama elimi karnıma koyup uzanınca hissediyordum sanki içimde hafif kıpırtılar oluyordu kayıyordu bişeyler.

ama son 1 haftadır el ayak hareketleri pıt pıt vuruyor daha net hissediyorum ve gün içinde daha çok hissediyorum 3-4 defa en az

Tuylenmenin ozellikle erkek bebekte daha cok olabilecegini bi yerde okumustum. Erkek bebek testesteron salgladgi icin anneyide etkiliyormus ama sonradan dokuluyor diye biliyorum.
Buarada pantalonlarada sonunda bi care buldum dugmelerini iliklemeyip kumastan kemerim var onla bagliyorum cok rahat ettim dunden beri :) tabi ustune uzun bisey giymek sart

slm kızlar bugün kızımı sağlık ocagına götürmüşken hemşire benide yakaladı tansiyon kilo ve kalp atışlarına baktı.25 haftada aşın var dr.un isterse gel dedi.

BENDE AYNEN LCW ALDIM Bİ KOT Bİ SİYAH YIKANDIKÇA SIKILAŞIYO :))

LCW DEN 69 tl ye aldım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…