Bendede bise sürmeden tuylenme oldu hafuf vardi xaten gobekte cogaldi.ben artık bebe yagini biraktim baska bi karışım suruyorum yag cunku bebe yagi sanirim dokundu bana catliyorum mahvollum dedim bi anda bu kadar catlak çünkü koprkirmizi olmustu ve acayip kasiniyordum bebe yagini biraktim ve diger karışımı surmeye basladim kirmizilar gecti kasinti cok az arada oluyor
ben de LCW'den bir hamle pantolonu aldım siyah kot ama bacakları rahat geçsin derken büyük almışım üst kısım bollaştı bi de giydikçe,,, oturup kalktıkça bi çekiştiriyorum, bi iki aya olur artık anca:)
saol cevabin icin canimBurnu kanayan arkadaşlarım var hamilelikte..kimi insanda oluyormuş hamileliginde birde kan sulandirici fln kullaniyorsan olur.kanadigi zaman burun kemiginin bitimine bastir parmaklarinla basinida hafif geriye doğru yap durur kanama.basuni cok geri yapma geri gitmesin kan.
https://www.markafoni.com/hosgeldin-bebek-mevlut-takimi/urun/8785433/ kızlaar bayıldım buna ya :))
https://www.markafoni.com/hosgeldin-bebek-ugurbocegi-nakisli-10lu-zibin-seti/urun/8785222/ ve ilk defa kız mı erkek mi bilmiyorum ama uğur böcüklü kıyafet aldım :)
ne karışımıdır canım o ?Bendede bise sürmeden tuylenme oldu hafuf vardi xaten gobekte cogaldi.ben artık bebe yagini biraktim baska bi karışım suruyorum yag cunku bebe yagi sanirim dokundu bana catliyorum mahvollum dedim bi anda bu kadar catlak çünkü koprkirmizi olmustu ve acayip kasiniyordum bebe yagini biraktim ve diger karışımı surmeye basladim kirmizilar gecti kasinti cok az arada oluyor
o catlaklar onceden olmadir canim. Daha onceleri hizli kilo alma veya verme yasadiysan ondan kalmadir.kızlar oluşan çataklar kırmızı mı ouyor? Benim popomda var beyaz bi iki çatlak, popom da büyümedi şu an hiç, onlar önceden kalma herhalde değil mi beyaz olduğuna göre?
Bir de lierac kremi günde 1 kere sürmek yeterli değil mi, 2 mi dediler size?
kızlar oluşan çataklar kırmızı mı ouyor? Benim popomda var beyaz bi iki çatlak, popom da büyümedi şu an hiç, onlar önceden kalma herhalde değil mi beyaz olduğuna göre?
Bir de lierac kremi günde 1 kere sürmek yeterli değil mi, 2 mi dediler size?
Canım hapşurmak,öksürmek asla etkilenez.ben geçen hafta merdivenden düştüm çok şükür birşey olmadı bebeklerime ki doktorum demişti hiç birşey olmaz onlar su içinde be o su hava yastığı görevi görüp onları herşeyden korur diye.sen sağlığına bak Allah onları çok güzel bir yere yerleştirmiş...KIZLAR 17 HAFTALIK HAMİLEYİM VE KÖTÜ SAĞUK ALDIM Bİ GEÇİYO TEKRAR BAŞLIYO VE ÜST ÜSTE HAPŞIRIYORUM. BEBEĞİMİ ETKİLER Mİ BU
Merhaba arkadaşlar.ben de dün baktım mağazalara ama en dandik markada bile pantolonlar 90/100 tl.hemde kotlar hiç rahat değil kazık gibi kumaşları.ben de geldim eve rahat olan pantolonlarımı bir güzel kestim:)kemer ve fermuar kısımlarını çıkardım,göbek oyuntusu yaptım,üzerinede atletten eklenti yeri yaptım ohhh müthiş güzel oldu:)hem para vermedim hemde gözümden düşen kıyafetlerden kurtulmuş oldum.makineniz varsa dikebilirsiniz yoksa da mahalle terzisinde yaptırabilirsiniz.
Günaydın herkese. bende bebe yağı aldım ama hep unutuyorum surmeyı bu arada gobegınde tuylenme olan varmı :/
günaydın kızlar, bebişleri kaçıncı haftanızda hissettiniz? birde nasıl bişey hani hissetmek derken ağrı gibi mi oluyo yada nasıl tanımlarsınız ?
BENDE AYNEN LCW ALDIM Bİ KOT Bİ SİYAH YIKANDIKÇA SIKILAŞIYO :))ben de LCW'den bir hamle pantolonu aldım siyah kot ama bacakları rahat geçsin derken büyük almışım üst kısım bollaştı bi de giydikçe,,, oturup kalktıkça bi çekiştiriyorum, bi iki aya olur artık anca:)
Merhaba arkadaşlar.ben de dün baktım mağazalara ama en dandik markada bile pantolonlar 90/100 tl.hemde kotlar hiç rahat değil kazık gibi kumaşları.ben de geldim eve rahat olan pantolonlarımı bir güzel kestim:)kemer ve fermuar kısımlarını çıkardım,göbek oyuntusu yaptım,üzerinede atletten eklenti yeri yaptım ohhh müthiş güzel oldu:)hem para vermedim hemde gözümden düşen kıyafetlerden kurtulmuş oldum.makineniz varsa dikebilirsiniz yoksa da mahalle terzisinde yaptırabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?