- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
tetenoz asısı herhalde kızlar cok mu agrısı oluyor onunslm kızlar bugün kızımı sağlık ocagına götürmüşken hemşire benide yakaladı tansiyon kilo ve kalp atışlarına baktı.25 haftada aşın var dr.un isterse gel dedi.
Sen bi tane aldın benim bisürü oldu ahhaha:))latife yapıyorum arkadaşım güle güle giymek nasip olsun inşallah:))LCW DEN 69 tl ye aldım ben
KIZLAR 17 HAFTALIK HAMİLEYİM VE KÖTÜ SAĞUK ALDIM Bİ GEÇİYO TEKRAR BAŞLIYO VE ÜST ÜSTE HAPŞIRIYORUM. BEBEĞİMİ ETKİLER Mİ BU
Canım hapşurmak,öksürmek asla etkilenez.ben geçen hafta merdivenden düştüm çok şükür birşey olmadı bebeklerime ki doktorum demişti hiç birşey olmaz onlar su içinde be o su hava yastığı görevi görüp onları herşeyden korur diye.sen sağlığına bak Allah onları çok güzel bir yere yerleştirmiş...
Çok geçmiş olsun canım kendine iyi bak bola C vitamini al Allahın izniyle bişey olmaz bebişineKIZLAR 17 HAFTALIK HAMİLEYİM VE KÖTÜ SAĞUK ALDIM Bİ GEÇİYO TEKRAR BAŞLIYO VE ÜST ÜSTE HAPŞIRIYORUM. BEBEĞİMİ ETKİLER Mİ BU
tetenoz asısı herhalde kızlar cok mu agrısı oluyor onun
AMİN CNM SAGOLSen bi tane aldın benim bisürü oldu ahhaha:))latife yapıyorum arkadaşım güle güle giymek nasip olsun inşallah:))
bende bi pantolon almıştım bi mağazadan lcw dan da elbise aldım bayramda giyicem elbiseye daha erken ama heves ettim işteben de LCW'den bir hamle pantolonu aldım siyah kot ama bacakları rahat geçsin derken büyük almışım üst kısım bollaştı bi de giydikçe,,, oturup kalktıkça bi çekiştiriyorum, bi iki aya olur artık anca:)
GÜLE GÜLE GİY CNMbende bi pantolon almıştım bi mağazadan lcw dan da elbise aldım bayramda giyicem elbiseye daha erken ama heves ettim işte
Genelde erkek bebege hamile olanlar cok tugleniyormus bilginizebende var ya sanırım hormonlardan tüylerim iyice uzadı ve arttı
BENİMKİNE KIZ DEDİ DOKTOR 12. HAFTADAN BERİ :) TÜYLENME BENDE DE OLDUGenelde erkek bebege hamile olanlar cok tugleniyormus bilginize
aynen benimde kız ama tüylenme oldu epilasyona gitmiştim ben az vardı çoğaldı bişey sürmeden üstelikBENİMKİNE KIZ DEDİ DOKTOR 12. HAFTADAN BERİ :) TÜYLENME BENDE DE OLDU
Bu tezde curudu olese :)BENİMKİNE KIZ DEDİ DOKTOR 12. HAFTADAN BERİ :) TÜYLENME BENDE DE OLDU
epilatör ben kullanıyorum valla. ama epilasyon dersen, lazer epilasyon o hamilelikte yapılmıyor.hamılelıkte epılasyonu nasıl yapmak lazım?
epılator kullanmak zararlı mıdır?
bende kullanıyorum. ve sımdıye kadar baska bırseyle hıc yapmadım.epilatör ben kullanıyorum valla. ama epilasyon dersen, lazer epilasyon o hamilelikte yapılmıyor.
bende epilatör kullanıyorum valla epilasyona çok önceden gitmiştimepilatör ben kullanıyorum valla. ama epilasyon dersen, lazer epilasyon o hamilelikte yapılmıyor.
Bu tezde curudu olese :)
ben hamıle kalmadan once lazere gıdıodum ama artık gıdemıyorum. agdaya dondumhamılelıkte epılasyonu nasıl yapmak lazım?
epılator kullanmak zararlı mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?