Merhaba arkadaşlar.ben de dün baktım mağazalara ama en dandik markada bile pantolonlar 90/100 tl.hemde kotlar hiç rahat değil kazık gibi kumaşları.ben de geldim eve rahat olan pantolonlarımı bir güzel kestim:)kemer ve fermuar kısımlarını çıkardım,göbek oyuntusu yaptım,üzerinede atletten eklenti yeri yaptım ohhh müthiş güzel oldu:)hem para vermedim hemde gözümden düşen kıyafetlerden kurtulmuş oldum.makineniz varsa dikebilirsiniz yoksa da mahalle terzisinde yaptırabilirsiniz.
Çatlak konusunda da bana da liarac çok iyi ama bulamazsan mustela dedi doktorum.eczacıda mustela alma liarac çok iyi dedi.90 a aldım ben tabi sürmeye üşeniyorum.ama annem yengem herkez çok kızıyo hiç anlamazsın çatlarsın günde iki sür diyorlar,sürücez artık napalım.ben de de tüylenme oldu tüm vücudum ayva tüyüyle kaplandı sanki ki sarı tüylüyüm ve hiç bir yağ kullanmadım.bence bu durum hormonlardan.
epilatör ben kullanıyorum valla. ama epilasyon dersen, lazer epilasyon o hamilelikte yapılmıyor.
alıstım heralde acı yok:)canınız acımıyor mu epilatörle
bende bebe yağı kullanacaktım böyle diyince kararsız kaldım, ne kullanacağım bilemedim şimdikimyasal olsun istemiyordum yağlarda böyle yapıyorsa yandık valla
Sennkullan bi dene canim benim cildim cok hassas bide bendeki aloa verali yaziyordu ustunde ondandir belkide.uani binde bir alerji gosterir yazan krem bana alerji yapmisti zamaninda:) cildim dedigom gibi cok hassas herkesde yapmaz alerji
benimde aldığım pantolanlar bollaştı, çekiştire çekiştire giyiyorum bakalım ama kıyafet gerçekten sıkıntı yani birde çalışıyorsan hepten sıkıntı
dogum yaklastıgında da epılasyon yonunden hep hazırlılkı olmak lazım galıba??
şart değil canım ben devlette baktırıcam tek tek bütün organlarına bakıyorlar bence yaptırılabiliyorsa yaptırılmalı çünkü bi anomali varsa doğmadan biliniyor hazırlık oluyo 20_21 . Haftalarda bakılıyo
benım aklımada gelıyor valla:) nasıl olacakBenim aklıma takılan konulardan biri de bu :) Nasıl yapıcam husası var :) O halde tek başıma yapamam kuaforede hiç yaptıramam
BENİMKİNE KIZ DEDİ DOKTOR 12. HAFTADAN BERİ :) TÜYLENME BENDE DE OLDU
Düşmüyor canım,ikiye katlayıp diktim.zaten ben ikiz taşıyorum o neden karnım baya büyük:)hiçbirşey düşmüyo maşallah..waay maharet budur işte.. ben hayatta yapamam, 45 TL'ye fln aldım LCW'den. ama bel kısmı elastik bi kumaş, atletten yaptığın belinden düşmüyor mu?
dogum yaklastıgında da epılasyon yonunden hep hazırlılkı olmak lazım galıba??
TŞK EDERİM CANIMÇok geçmiş olsun
Boğaz ve öksürük için bal+karabiber+zencefil karıştır
Soğuk algınlığı içinse 1 tam limonu sık 1 bardağa sıcak suyla iç
En katkısız ilaç bunlar..
Çok geçmiş olsun
Allah korumuş
ne karışımıdır canım o ?
ne karışımıdır canım o ?
Evet canım 100 ml.sabah akşam düzenli kullanırsak çok uzun gitmez..90 tl olan 100ml olan küçük boy değil mi?
İNŞALLAH CANIM YA .İYİCE PİNPİNİKLİ OLDUM ÇIKTIM YAAAÇok geçmiş olsun canım kendine iyi bak bola C vitamini al Allahın izniyle bişey olmaz bebişine
ınsallah:)Tecrübeli anneler bize yardımcı olur :)
Kızlar markafonide çok tatlı yeni doğan kıyafetleri ver
Benimki zaten killiydi. Ama sanki badem yagi surdugumden beri artti. O nedenle onu da biraktim. Umarim azalır zamanla
evet canım bende de aynı şekildeBenimde bebeğim kız, bende de 3 aydan sonra başladı tüylenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?