ben de LCW'den bir hamle pantolonu aldım siyah kot ama bacakları rahat geçsin derken büyük almışım üst kısım bollaştı bi de giydikçe,,, oturup kalktıkça bi çekiştiriyorum, bi iki aya olur artık anca:)
Benim kizlarda kirpiklerim bile dokuldu epilasyon bile 3 ayda yaptim ki cok zayiflamisti evde kendim yapabiliodum dogum olacagi zamqn kuafor arkadasa ugradim sadece kirpik kas ozel bolge nerde tug varsa zayifladi ve dokuldu dogumdan sonrada ole kalqcak sandim ama yine eski haline dondu coktq duymuslugum vardir cevremde de hep kiza hamile kalanlar tuglerinin azaaldigini soylerler belki dr seninkinin pipisini gorememis olabir :)Valla eger doktor yanlıs cınsıyet soylemedıyse evet :)
Evet canım 100 ml.sabah akşam düzenli kullanırsak çok uzun gitmez..
cnm sen kaç beden büyük aldın bende lcw dan aldım daha giymedim ama büyük aldm 40 beden normalde 36 yım ama bilemedm bide bollaşırsa kötü durur zaten çok kararsz kalmştm 38 le 40 arasında kalmıştım :/
benimkide göremedi o zaman dicem ama benimki kabak gibi kız olduğu belliBenim kizlarda kirpiklerim bile dokuldu epilasyon bile 3 ayda yaptim ki cok zayiflamisti evde kendim yapabiliodum dogum olacagi zamqn kuafor arkadasa ugradim sadece kirpik kas ozel bolge nerde tug varsa zayifladi ve dokuldu dogumdan sonrada ole kalqcak sandim ama yine eski haline dondu coktq duymuslugum vardir cevremde de hep kiza hamile kalanlar tuglerinin azaaldigini soylerler belki dr seninkinin pipisini gorememis olabir :)
Benim kizlarda kirpiklerim bile dokuldu epilasyon bile 3 ayda yaptim ki cok zayiflamisti evde kendim yapabiliodum dogum olacagi zamqn kuafor arkadasa ugradim sadece kirpik kas ozel bolge nerde tug varsa zayifladi ve dokuldu dogumdan sonrada ole kalqcak sandim ama yine eski haline dondu coktq duymuslugum vardir cevremde de hep kiza hamile kalanlar tuglerinin azaaldigini soylerler belki dr seninkinin pipisini gorememis olabir :)
ya ben bugun ancak girdim o yüzden şimdi yazıyorum ben izmirde başladım çınarlı özel doğuma gidiyorum doğumuda orda yapıcam ama şuan urfadayım o yüzden burda kontrollerimi yaptırıp izmire yolluyorum bilgilerimi takibim oradanda yapılıyorKızlar aramızda İzmir' den yazan var mı? Varsa hangi hastaneye gidiyor :)
Evet canım 100 ml.sabah akşam düzenli kullanırsak çok uzun gitmez..
200ml'lik aldım ben, bir paket 145tl'ydi ama kampanyalı paket vardı 2 paketi 290 yerine 215'e geldi, o kampanyalı ikili paketlerden de bakabilirsin birdahaki alışta... Gerçi kızlar neten daha da ucuza aldıklarını yazmışlardı
bak simdi aklıma düsürdün yani 24 nde renkli dopplere gırıcem herhalde orda pipi ne var ne yok gözükür
Yok ya, yıllardır yapıyorum. Hiç acımıyor. Sinek ısırığı gibi bile gelmiyor artıkcanınız acımıyor mu epilatörle
Evet kakao yağı da kullandım bir süre. O zaman da kurabiye gibi kokuyorumBen aktardan badem yagı istediğimde tüylenme yapar kakao yagı sür dedi bende onu aldm yenı başladım sürmeye
Ama ben netten böyle şeyler aşmal istemiyorum sahte falan olabiliyo.normalde neyse para giderde şimdi çocuklara bi zararı olursa diye korkarım.ama sen çok iyi almışsın,eczane dışında nerelerde satılıyo canım bu ürün?200ml'lik aldım ben, bir paket 145tl'ydi ama kampanyalı paket vardı 2 paketi 290 yerine 215'e geldi, o kampanyalı ikili paketlerden de bakabilirsin birdahaki alışta... Gerçi kızlar neten daha da ucuza aldıklarını yazmışlardı
Evet kakao yağı da kullandım bir süre. O zaman da kurabiye gibi kokuyorumKeskin kokular rahatsız ediyor beni. Sen rahatsız olmuyor musun? Bir de kıyafetlere siniyor kokular. İnan badem yağının kokusu çıkmadığı için, yağdan sonra giydiğim t-shirt'ü atmak zorunda kaldım.
1 beden büyük aldım ben, bi tane skinny denemiştim onun bacak kısmı çok dar olunca bu modelin de bir beden büyüğünü aldım ama bollaştı işet biraz da ama idare ediyorum
Evet kakao yağı da kullandım bir süre. O zaman da kurabiye gibi kokuyorumKeskin kokular rahatsız ediyor beni. Sen rahatsız olmuyor musun? Bir de kıyafetlere siniyor kokular. İnan badem yağının kokusu çıkmadığı için, yağdan sonra giydiğim t-shirt'ü atmak zorunda kaldım.
Canım bende eşimin yoğun ısrarları ile 38 yenine 40 aldım ama şuan çoooook bol artık bir kaç ay sonra belki iyi olurcnm sen kaç beden büyük aldın bende lcw dan aldım daha giymedim ama büyük aldm 40 beden normalde 36 yım ama bilemedm bide bollaşırsa kötü durur zaten çok kararsz kalmştm 38 le 40 arasında kalmıştım :/
Ama ben netten böyle şeyler aşmal istemiyorum sahte falan olabiliyo.normalde neyse para giderde şimdi çocuklara bi zararı olursa diye korkarım.ama sen çok iyi almışsın,eczane dışında nerelerde satılıyo canım bu ürün?
allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inş çok sevindim :)oğlummmm oluyorrrr artık alışverişe başlayabilirimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?