Hayırlı olsun canım .oğlummmm oluyorrrr artık alışverişe başlayabilirimmm
Ben agda ve eldivenle yapiyorum epilatorle dayanamiyorum hicYok ya, yıllardır yapıyorum. Hiç acımıyor. Sinek ısırığı gibi bile gelmiyor artıkLazer de yaptırdım. Ama bitmedi.
Ben eczaneye getirttirmistim canim 200 ml 60 liraydiAma ben netten böyle şeyler aşmal istemiyorum sahte falan olabiliyo.normalde neyse para giderde şimdi çocuklara bi zararı olursa diye korkarım.ama sen çok iyi almışsın,eczane dışında nerelerde satılıyo canım bu ürün?
bende bebişime bişey almadımEn tembel benim galiba
Ne kendime ne bebeğime bişey almadım henüz
Gözün Aydın canım gelsin cicileri prensinoğlummmm oluyorrrr artık alışverişe başlayabilirimmm
bende bebişime bişey almadım
Ayrintiki usg icin ekim 16 gun aldim fiat 300 ama bisiler yapriz dediler sanirim 250 falan olacak tip fakultesinde de varmis ama oraninda ucretli oldugunu okumustum burada bilgisi olan var mi kizlar ozele gitsem daha mi iyi tip fakultrsini sevmiyorum hep karamsarlar ve muayene odasina 3 kisi birden giriosun ne senin sordugun soruyu onlar anliyor nede verdikleri cvp duzgun bisi boy kg falan hic bisi solemefiler bur ara muayeneye gittim sinir oldum geldim
Ustune birde diger 2 bayanin bebekleri cok problemliydi yani onlar oyle dedi ilgilenmediler bile benimle diger bebek ve annelerine de uzuldugum soyle dursun bi akil lutfen
hayır cnm almadım henüz yarın maaş alıyorum yarından sonra alıcam inş.Ben cinsiyet bilmiyorum
17.10 detaylıda netleşir de öyle bakarım ufak ufak
Araba soruştuyodun ? almadın demek
Merhaba
Bende 17.10.2014 de detaylı randevusu aldım
Tıp fakültelerinde sıra kalmıyormuş, yoksa ordaki doktorlara daha iyi denmişti sanırım. Ücreti de düşük oluyor
Bende özelden aldım
hayır cnm almadım henüz yarın maaş alıyorum yarından sonra alıcam inş.
merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılıyorum kabul ederseniz. 29 yaşındayım ilk bebeğim olacak Allah'ın izniyle. İzmir'de yaşıyorum. Cinsiyetimiz bayramdan sonra belli olacak. 6. haftadan bu yana yoğun mide bulantısı ve istifra ile mücadele ediyorum. Çalışıyorum bu yüzden çok zor zamanlar geçirdim. Çok şükür hafifledi ama tamamen geçmedi henüz. sizlerden var mı hala bulantı ve istifra sorunu yaşayan? İnşallah artık tamamen geçeceği günü bekliyorum sabırla. Hepimize hayırlı , sağlıklı ve keyifli bir hamilelik süreci diliyorum.
teşekkür ederim bu maaşla büyükleri alıcam mecburen ilerde sıkışıcam çünküHayırlı olsun şimdiden
Merhaba hoş geldiniz
Amin cümlemize
Onların içerde düğmeli ayarları var belki ordan ayarlayabilirsiniz.eşler bu konuda aynı demekki benim eşimde de hep aynı mantık var 2 beden büyük al modunda hep:)Canım bende eşimin yoğun ısrarları ile 38 yenine 40 aldım ama şuan çoooook bol artık bir kaç ay sonra belki iyi olur
merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılıyorum kabul ederseniz. 29 yaşındayım ilk bebeğim olacak Allah'ın izniyle. İzmir'de yaşıyorum. Cinsiyetimiz bayramdan sonra belli olacak. 6. haftadan bu yana yoğun mide bulantısı ve istifra ile mücadele ediyorum. Çalışıyorum bu yüzden çok zor zamanlar geçirdim. Çok şükür hafifledi ama tamamen geçmedi henüz. sizlerden var mı hala bulantı ve istifra sorunu yaşayan? İnşallah artık tamamen geçeceği günü bekliyorum sabırla. Hepimize hayırlı , sağlıklı ve keyifli bir hamilelik süreci diliyorum.
teşekkür ederim bu maaşla büyükleri alıcam mecburen ilerde sıkışıcam çünkü
hoş geldinnn 19. hafta olmamıza rağmen sabahları diş fırçalarken işkence çekiyorum resmenmerhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılıyorum kabul ederseniz. 29 yaşındayım ilk bebeğim olacak Allah'ın izniyle. İzmir'de yaşıyorum. Cinsiyetimiz bayramdan sonra belli olacak. 6. haftadan bu yana yoğun mide bulantısı ve istifra ile mücadele ediyorum. Çalışıyorum bu yüzden çok zor zamanlar geçirdim. Çok şükür hafifledi ama tamamen geçmedi henüz. sizlerden var mı hala bulantı ve istifra sorunu yaşayan? İnşallah artık tamamen geçeceği günü bekliyorum sabırla. Hepimize hayırlı , sağlıklı ve keyifli bir hamilelik süreci diliyorum.
evet 1 ay geçermi detaylıyı merak ediyorumBende 17 sinden sonra almaya başlayacağım nasipse
Detaylıda netleşir herşey
canim ben 10 gun once ikili test sonucumuda aldim gittim usg ye gore bi problem yok testte risk var dedi istersen sivi alalim istersen ayrintiliya gir dedi bende ayrintili ya giricemi soylefi 4 hafta sonra gel dedi gun alinicak mi dedim yok 4 hafta sonra burdan bakicaz dedi anlanadim bisi testte de riskli oldugunu falan bildigi baktigi yok ben gosterdim su oran risk tasiyormus die tsbi ayrintili usg ye baska dr bakiodur buyuk ihtimalle ama sanirim bende ozelde karar kilicamBen cinsiyet bilmiyorum
17.10 detaylıda netleşir de öyle bakarım ufak ufak
Araba soruştuyodun ? almadın demek
Merhaba
Bende 17.10.2014 de detaylı randevusu aldım
Tıp fakültelerinde sıra kalmıyormuş, yoksa ordaki doktorlara daha iyi denmişti sanırım. Ücreti de düşük oluyor
Bende özelden aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?