2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

uff kızlar randevusuz doktor bulmak ne zor ya... iki üç gündür bahsettiğim kasık/genital bölge ağrısı için doktor arıyorum biri 14'ünden sonraya randevu veriyo biri 3 hafta sonraya...
acil bi drumda doğru düzgün doktor bulamayacak mıyız yaa!
Benim doktor zaten çıkmış bayram iznine, dana seçiyodur şimdi memleketinde kurban pazarında

yarın sabah gidicem istanbul anadolu yakasında var mı tavsiyeniz?

Ben eczaneye getirttirmistim canim 200 ml 60 liraydi

Ayrintiki usg icin ekim 16 gun aldim fiat 300 ama bisiler yapriz dediler sanirim 250 falan olacak tip fakultesinde de varmis ama oraninda ucretli oldugunu okumustum burada bilgisi olan var mi kizlar ozele gitsem daha mi iyi tip fakultrsini sevmiyorum hep karamsarlar ve muayene odasina 3 kisi birden giriosun ne senin sordugun soruyu onlar anliyor nede verdikleri cvp duzgun bisi boy kg falan hic bisi solemefiler bur ara muayeneye gittim sinir oldum geldim
Ustune birde diger 2 bayanin bebekleri cok problemliydi yani onlar oyle dedi ilgilenmediler bile benimle diger bebek ve annelerine de uzuldugum soyle dursun bi akil lutfen

bende bebişime bişey almadım

Ben cinsiyet bilmiyorum
17.10 detaylıda netleşir de öyle bakarım ufak ufak
Araba soruştuyodun ? almadın demek

Merhaba
Bende 17.10.2014 de detaylı randevusu aldım
Tıp fakültelerinde sıra kalmıyormuş, yoksa ordaki doktorlara daha iyi denmişti sanırım. Ücreti de düşük oluyor
Bende özelden aldım

Ben bebeğimin hareketlerini 14. Haftada hissetmeye başladım ama yatıp kendimi dinlediğimde oluyordu. Şimdi ise hareket ederkende hissedeniliyorum. Bazen pıt pıt vuruyor ama genellikle sanki göbek deliğimin çevresinde karıncalar geziniyor gibi yada şöyle tarif edeyim tırnağınızla hafifçe elinizin içini kaşıdığınızda hissedenileceğiniz gibi bir his gibi. Tarif edilmez ancak bu kadar edebiliyorum.soran annelere saygılarımla inşallah kısa sürede sizlerde hissedersiniz

hayır cnm almadım henüz yarın maaş alıyorum yarından sonra alıcam inş.

merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılıyorum kabul ederseniz .29 yaşındayım ilk bebeğim olacak Allah'ın izniyle. İzmir'de yaşıyorum. Cinsiyetimiz bayramdan sonra belli olacak. 6. haftadan bu yana yoğun mide bulantısı ve istifra ile mücadele ediyorum. Çalışıyorum bu yüzden çok zor zamanlar geçirdim. Çok şükür hafifledi ama tamamen geçmedi henüz. sizlerden var mı hala bulantı ve istifra sorunu yaşayan? İnşallah artık tamamen geçeceği günü bekliyorum sabırla. Hepimize hayırlı , sağlıklı ve keyifli bir hamilelik süreci diliyorum.

hayır cnm almadım henüz yarın maaş alıyorum yarından sonra alıcam inş.

Hayırlı olsun şimdiden

Merhaba hoş geldiniz
Amin cümlemize

Canım bende eşimin yoğun ısrarları ile 38 yenine 40 aldım ama şuan çoooook bol artık bir kaç ay sonra belki iyi olur
Onların içerde düğmeli ayarları var belki ordan ayarlayabilirsiniz.eşler bu konuda aynı demekki benim eşimde de hep aynı mantık var 2 beden büyük al modunda hep:)

14. haftada hatta 15. haftaya doğru geçti benim, ben de aynı durumdaydım...

hoşgeldin bu arada:)

hoş geldinnn 19. hafta olmamıza rağmen sabahları diş fırçalarken işkence çekiyorum resmen

canim ben 10 gun once ikili test sonucumuda aldim gittim usg ye gore bi problem yok testte risk var dedi istersen sivi alalim istersen ayrintiliya gir dedi bende ayrintili ya giricemi soylefi 4 hafta sonra gel dedi gun alinicak mi dedim yok 4 hafta sonra burdan bakicaz dedi anlanadim bisi testte de riskli oldugunu falan bildigi baktigi yok ben gosterdim su oran risk tasiyormus die tsbi ayrintili usg ye baska dr bakiodur buyuk ihtimalle ama sanirim bende ozelde karar kilicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…