2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet 1 ay geçermi detaylıyı merak ediyorum

Çok heyecanlıyım bende :) mavi mi pembe mi cici bakıcam bi de inşallah bi sorun çıkmaz hiç birimizde

O kadar ilgisizlerse zaten devlete de gitsen başka yere git, ya da aynı hastane bile olsa başka doktor seç
İkili üçlü önemli diye biliyorum
Ben tıp fakültesini sormuştum da 90 TL demişlerdi ama epey doluydu şimdi haftam yaklaştı hiç yer bulamam diye
Özelden aldım 140 TL

Hoşgeldin aramıza canım bende izmirdeyim hangi hastaneye gidiyorsun ilk bebek mi? Bu arada bulantıların tamamen kesilmiyor malesef mesala ben bu sabah çıkardım aç karnına ama çok azalıyor merak etme hayırlı hamilelikler diliyorum

inş cnm sorunsuz sonuçlar alırz

hoşgeldin ve umarım kısa zamanda geçer bulantıların benim 20-25gün önce bitti bulantılarım şimdi tek sorunum ççoook acıkmak genelde 4ay bitince bitiyormuş ama nadiren bazıları 9ay çekiyor

okuduğum her yerde ilk bebekte 18. hafta ve sonrasında anca hissedilir diyordu ondan önce hissedilenler gazmış demekki halt etmişler darısı bizim başımıza

okuduğum her yerde ilk bebekte 18. hafta ve sonrasında anca hissedilir diyordu ondan önce hissedilenler gazmış demekki halt etmişler darısı bizim başımıza
Ilk bebegimi ben 4.ayda hissettim 2. De 4. Ay hatta daha gecti 2.bebegim cok hantaldi suan 3. Gebeligim ve nerdeyse 1 ayi de gecti hissediyorum her gebelikte tecrube sahibi oluyoruz :)

bende dün hastaneye gittim ayrıntılı usg için gün almaya istanbul malum aşırı bi yoğunluk en erken aralık da gün verebiliriz diyorlar. bende bezmialem hastanesi var tıp fakültesi oraya sordum 90 tl. ve tıp fakülteleri her zaman daha iyidir. oraya yaptıracağım inşallah.kendi gittiğim hastanede 240 dediler. mecbur kalınca evet sağlık söz konusu ama şimdilik ayarlayabildiğimiz kadar uygun bulmak zorundayız.

Bezmi alemde gün bulabildin mi
Bi de direk detaylı randevusu vermiyorlar sanıyordum, orası önce muayene istiyor kadın doğumdan

ben daha almadım
Bende 25 ekime aldım detaylı ultrason acaba çok mu geç tarihi kızlar
ben daha almadım bile perşembe alıcam 23. haftaya kadar alınabiliyomuş sanırım. bnm bebek 5 gün önde görünüyor benmde en geç o tarihlerde almam lazım inşallah yer bulabilirim. sen istanbulda mısın nereden aldın?

Hayırlı olsun şimdiden

Merhaba hoş geldiniz
Amin cümlemize

hoşbuldukk :))

14. haftada hatta 15. haftaya doğru geçti benim, ben de aynı durumdaydım...

hoşgeldin bu arada:)

hoşbulduk teşekkürler. 15. haftadayım ben de umarım geçer artık (

hoş geldinnn 19. hafta olmamıza rağmen sabahları diş fırçalarken işkence çekiyorum resmen

hoşbuldukkk teşekkürler... kalkar kalkmaz fırçalamasan belki işe yarar... ben de hemen kalkınca ve yemeklerden hemen sonra ağzımın tadından hiç hoşlanmasam da hemen fırçalamıyorum. mahvediyor o çünkü...

hoşbuldukk canım İzmir'de olmana sevindim :) benim doktorum özel Alsancak'ta muayenehanesi. Sen nereye gidiyorsun? sabah çıkarmayı saymıyorum ben artık zaten. Her sabah istisnasız yataktan kalkar kalkmaz çok afedersin safra çıkartıyorum ( artık geçse iyi olacak çünkü öğürürken falan kasıklarım ağrımaya başladı. Amin canım hepimize hayırlı hamilelikler olsun inşallah.

hoşgeldin ve umarım kısa zamanda geçer bulantıların benim 20-25gün önce bitti bulantılarım şimdi tek sorunum ççoook acıkmak genelde 4ay bitince bitiyormuş ama nadiren bazıları 9ay çekiyor

Ayyy duyuyorum onları Allah korusun. Haftaya bitiriyoruz Allahın izniyle 4 ayımızı. İnşallah geçer. Aç kalmamak lazım yavaş yavaş bende de başladı o malesef. Şimdi de herşeyden tiksindiğim için acıktıkça yiyecek bişey bulamıyorum yiyemezsem de bulantı başlıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…