evet 1 ay geçermi detaylıyı merak ediyorum
canim ben 10 gun once ikili test sonucumuda aldim gittim usg ye gore bi problem yok testte risk var dedi istersen sivi alalim istersen ayrintiliya gir dedi bende ayrintili ya giricemi soylefi 4 hafta sonra gel dedi gun alinicak mi dedim yok 4 hafta sonra burdan bakicaz dedi anlanadim bisi testte de riskli oldugunu falan bildigi baktigi yok ben gosterdim su oran risk tasiyormus die tsbi ayrintili usg ye baska dr bakiodur buyuk ihtimalle ama sanirim bende ozelde karar kilicam
Hoşgeldin aramıza canım bende izmirdeyim hangi hastaneye gidiyorsun ilk bebek mi? Bu arada bulantıların tamamen kesilmiyor malesef mesala ben bu sabah çıkardım aç karnına ama çok azalıyor merak etme hayırlı hamilelikler diliyorummerhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılıyorum kabul ederseniz. 29 yaşındayım ilk bebeğim olacak Allah'ın izniyle. İzmir'de yaşıyorum. Cinsiyetimiz bayramdan sonra belli olacak. 6. haftadan bu yana yoğun mide bulantısı ve istifra ile mücadele ediyorum. Çalışıyorum bu yüzden çok zor zamanlar geçirdim. Çok şükür hafifledi ama tamamen geçmedi henüz. sizlerden var mı hala bulantı ve istifra sorunu yaşayan? İnşallah artık tamamen geçeceği günü bekliyorum sabırla. Hepimize hayırlı , sağlıklı ve keyifli bir hamilelik süreci diliyorum.
slm mesajını şimdi gördüm doktor ne dedi sanırım normal bu durum dimi :)Senle ayni durumdayim hafta başından beri her yedigim cikiyo bende de telas oldu yarina gidicem doktora ins normaldir
inş cnm sorunsuz sonuçlar alırzÇok heyecanlıyım bende :) mavi mi pembe mi cici bakıcam bi de inşallah bi sorun çıkmaz hiç birimizde
O kadar ilgisizlerse zaten devlete de gitsen başka yere git, ya da aynı hastane bile olsa başka doktor seç
İkili üçlü önemli diye biliyorum
Ben tıp fakültesini sormuştum da 90 TL demişlerdi ama epey doluydu şimdi haftam yaklaştı hiç yer bulamam diye
Özelden aldım 140 TL
hoşgeldin ve umarım kısa zamanda geçer bulantıların benim 20-25gün önce bitti bulantılarım şimdi tek sorunum ççoook acıkmakmerhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılıyorum kabul ederseniz. 29 yaşındayım ilk bebeğim olacak Allah'ın izniyle. İzmir'de yaşıyorum. Cinsiyetimiz bayramdan sonra belli olacak. 6. haftadan bu yana yoğun mide bulantısı ve istifra ile mücadele ediyorum. Çalışıyorum bu yüzden çok zor zamanlar geçirdim. Çok şükür hafifledi ama tamamen geçmedi henüz. sizlerden var mı hala bulantı ve istifra sorunu yaşayan? İnşallah artık tamamen geçeceği günü bekliyorum sabırla. Hepimize hayırlı , sağlıklı ve keyifli bir hamilelik süreci diliyorum.
Bende 25 ekime aldım detaylı ultrason acaba çok mu geç tarihi kızlar
bence hayır bende 23 ekime aldımBende 25 ekime aldım detaylı ultrason acaba çok mu geç tarihi kızlar
oyy çok tatlı :) birde gittigidiyordaysan ateş ölçere bak indirime girmiş alından ölçen lazım diye düşünüyorumhttp://urun.gittigidiyor.com/bebek-...-kuvet-seti-6li-128130981#product-information
Bunu beğendim her şeyi içinde
oyy çok tatlı :) birde gittigidiyordaysan ateş ölçere bak indirime girmiş alından ölçen lazım diye düşünüyorum
Yani doktora göre 21. haftanda mısın canım?O konuda bende kararsızım çünkü bana bebek 2 hafta önden gidiyo dendi bi de
Ben bebeğimin hareketlerini 14. Haftada hissetmeye başladım ama yatıp kendimi dinlediğimde oluyordu. Şimdi ise hareket ederkende hissedeniliyorum. Bazen pıt pıt vuruyor ama genellikle sanki göbek deliğimin çevresinde karıncalar geziniyor gibi yada şöyle tarif edeyim tırnağınızla hafifçe elinizin içini kaşıdığınızda hissedenileceğiniz gibi bir his gibi. Tarif edilmez ancak bu kadar edebiliyorum.soran annelere saygılarımla inşallah kısa sürede sizlerde hissedersiniz
evet cnm bu ürün lazım olucak diye düşünüyorum
Ilk bebegimi ben 4.ayda hissettim 2. De 4. Ay hatta daha gecti 2.bebegim cok hantaldi suan 3. Gebeligim ve nerdeyse 1 ayi de gecti hissediyorum her gebelikte tecrube sahibi oluyoruz :)okuduğum her yerde ilk bebekte 18. hafta ve sonrasında anca hissedilir diyordu ondan önce hissedilenler gazmış demekki halt etmişlerdarısı bizim başımıza
Yani doktora göre 21. haftanda mısın canım?
bende dün hastaneye gittim ayrıntılı usg için gün almaya istanbul malum aşırı bi yoğunluk en erken aralık da gün verebiliriz diyorlar. bende bezmialem hastanesi var tıp fakültesi oraya sordum 90 tl. ve tıp fakülteleri her zaman daha iyidir. oraya yaptıracağım inşallah.kendi gittiğim hastanede 240 dediler. mecbur kalınca evet sağlık söz konusu ama şimdilik ayarlayabildiğimiz kadar uygun bulmak zorundayız.Ayrintiki usg icin ekim 16 gun aldim fiat 300 ama bisiler yapriz dediler sanirim 250 falan olacak tip fakultesinde de varmis ama oraninda ucretli oldugunu okumustum burada bilgisi olan var mi kizlar ozele gitsem daha mi iyi tip fakultrsini sevmiyorum hep karamsarlar ve muayene odasina 3 kisi birden giriosun ne senin sordugun soruyu onlar anliyor nede verdikleri cvp duzgun bisi boy kg falan hic bisi solemefiler bur ara muayeneye gittim sinir oldum geldim
Ustune birde diger 2 bayanin bebekleri cok problemliydi yani onlar oyle dedi ilgilenmediler bile benimle diger bebek ve annelerine de uzuldugum soyle dursun bi akil lutfen
bende dün hastaneye gittim ayrıntılı usg için gün almaya istanbul malum aşırı bi yoğunluk en erken aralık da gün verebiliriz diyorlar. bende bezmialem hastanesi var tıp fakültesi oraya sordum 90 tl. ve tıp fakülteleri her zaman daha iyidir. oraya yaptıracağım inşallah.kendi gittiğim hastanede 240 dediler. mecbur kalınca evet sağlık söz konusu ama şimdilik ayarlayabildiğimiz kadar uygun bulmak zorundayız.
ben daha almadım bile perşembe alıcam 23. haftaya kadar alınabiliyomuş sanırım. bnm bebek 5 gün önde görünüyor benmde en geç o tarihlerde almam lazım inşallah yer bulabilirim. sen istanbulda mısın nereden aldın?Bende 25 ekime aldım detaylı ultrason acaba çok mu geç tarihi kızlar
Hayırlı olsun şimdiden
Merhaba hoş geldiniz
Amin cümlemize
14. haftada hatta 15. haftaya doğru geçti benim, ben de aynı durumdaydım...
hoşgeldin bu arada:)
hoş geldinnn 19. hafta olmamıza rağmen sabahları diş fırçalarken işkence çekiyorum resmen
Hoşgeldin aramıza canım bende izmirdeyim hangi hastaneye gidiyorsun ilk bebek mi? Bu arada bulantıların tamamen kesilmiyor malesef mesala ben bu sabah çıkardım aç karnına ama çok azalıyor merak etme hayırlı hamilelikler diliyorum
hoşgeldin ve umarım kısa zamanda geçer bulantıların benim 20-25gün önce bitti bulantılarım şimdi tek sorunum ççoook acıkmakgenelde 4ay bitince bitiyormuş ama nadiren bazıları 9ay çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?