Bi de diyorum herşeyi takım olsun diye bekleyeyimivir ziviri almak lazim aslinda kucuk seyleri fln bi anda toplu aliaveris yapilmayacaksa bence ufak ufak almalıyız bende baslicam ins yarinda cinsiyet kesinlesirse iyi olur :)
Valla fb-hcg ve cinsiyet tahminini sizlerden öğrendim burda. Benim de 15 çıkmış ve doktor kız dedi benim icin de tutmadı yani :)kızlar benim ikili testte fb-hcg değerim 27,9 fakat doktor kız dedi :?
Valla fb-hcg ve cinsiyet tahminini sizlerden öğrendim burda. Benim de 15 çıkmış ve doktor kız dedi benim icin de tutmadı yani :)
OFFF OOFFF ÇAMAŞIRLAR TOPLANACAK RENKLİLER YIKANACAK ASILACAK YARIN AKŞAMA ORDU YOLCUSUYUM İŞ ÇOOKakşama yemek yapmam lazım :) eve gitsem gene iş :)
OFFF OOFFF ÇAMAŞIRLAR TOPLANACAK RENKLİLER YIKANACAK ASILACAK YARIN AKŞAMA ORDU YOLCUSUYUM İŞ ÇOOK
Bu haftalarda rahim genislemesinden dolayi karın agrisi olur diye okumustum nette[/QUOTE
Ay ondan olsun da..
İnsanın aklına kötü kötü şeyler geliyor
MAALESEF VAR CNM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ALLAHTAN YEMEĞİMİ DÜN YAPTIMaa bak camasırları unutmusum haklısın canım :) birde onlar vardı :/
yok ben yapamadım valla bu aksam da gıdıcem yapıcam ınsallahMAALESEF VAR CNM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ALLAHTAN YEMEĞİMİ DÜN YAPTIM
yemek biliyorsan sorun değil de benim gibi bilmiyorsan birde çok zor ben genelde iki günlük yapıyorum ve basit şeyler oluyoryok ben yapamadım valla bu aksam da gıdıcem yapıcam ınsallah
Ben de ilk bebeğimi kaybettimK
Beni de pazar gunu aynı stres sarmıştı ilk bebeğimi 8 haftalikken kaybetmiştim belirtiler kaybolmuştu. 15. Haftaya geldim hala kaybetme korkusu geçmedi. Gogus ağrılarım benim de azaldı ve bugun kontrolum vardı her sey güzeldi. Ben de sizler gibi panik bi havadayim ama birbirimize burdan destek olarak bu havadan kurtulmaya çalısmamız gerekiyor. Düşünmemeye çalışalım boyle seyleri
yemek biliyorsan sorun değil de benim gibi bilmiyorsan birde çok zor ben genelde iki günlük yapıyorum ve basit şeyler oluyor
haklısın ben hem bilmiyorum hemde bu dönemlerde canm hiç istemiyorevlendiğimde yemek yapmasını bilmezdim deneye deneye simdi iyi yapar oldum ama su anda yapmaktan nefret edıyorum cunku canım hıc ıstemıyor :) o yuzden ıstemeyerek yapınca eskısı gıbı guzel olmuyor
Ben yemek yapmayı çok severim normalde ama bu aralar hiç hoşlanmıyorum,çok zor geliyo.bir de mide bulantım olmadığı halde kendi yaptığım yemeklerden iğreniyorum:)pişince yiyesim gelmiyo.keşke evde biri olsa bütün gün yemek yapsa,akşamlar hep ziyafet olsa:)evlendiğimde yemek yapmasını bilmezdim deneye deneye simdi iyi yapar oldum ama su anda yapmaktan nefret edıyorum cunku canım hıc ıstemıyor :) o yuzden ıstemeyerek yapınca eskısı gıbı guzel olmuyor
evlendiğimde yemek yapmasını bilmezdim deneye deneye simdi iyi yapar oldum ama su anda yapmaktan nefret edıyorum cunku canım hıc ıstemıyor :) o yuzden ıstemeyerek yapınca eskısı gıbı guzel olmuyor
yemek biliyorsan sorun değil de benim gibi bilmiyorsan birde çok zor ben genelde iki günlük yapıyorum ve basit şeyler oluyor
16 dan sonra almaya başlamıştım bende
Herkes iyisin diyor da ben kendimi fil gibi hissediyorum : D
Hiç alışık değilim diye
Bi de şişkinlikte oluyo bazen
Bu tutmuyor bence canim zatenkızlar benim ikili testte fb-hcg değerim 27,9 fakat doktor kız dedi :?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?