2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ivir ziviri almak lazim aslinda kucuk seyleri fln bi anda toplu aliaveris yapilmayacaksa bence ufak ufak almalıyız bende baslicam ins yarinda cinsiyet kesinlesirse iyi olur :)
Bi de diyorum herşeyi takım olsun diye bekleyeyim
17.10.2014 te detaylım var o zaman netleşecek nasipse

Selam guzel annisler , birbirinden guzel ve yakisikli bebekler Bugun kontrolumuz vardi doktorumuz olasiligi artirarak pipili geliyor dedi:) ama hala net konusamiyor malesef.. Ogluş bize el salladi minik parmaklarini saydik bocegimin. Cok duygulandim ya
Yalniz bi taraftan da bu sabah sol tarafimda degisik bir agriyla kalktim gaz sancisi gibi amausutme de olabilir gibi.. Doktora sordum gaz sancilari olur bu donemde endiselnme dedi. Yasayan var mi bunu? Sadrce solumda hissediyorum arasira belime dogru??

Ben de ilk bebeğimi kaybettimgerçi benimkinin kalbi hiç atmamıştı o yüzden belirti falan da pek hissetmemiştim.demekki söylenenler doğru bu aylarda belirtiler azalıcak.hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı,korkularla yaşamak çok zor

@emk87 benimde tuttu ikili testte 19.2 çıkmıştı erkek dedi 17. haftada doktor. ama ben ona göre düşünmedim açıkçası çünkü tutmayanlarda oluyor. ama yinede yüksek bi oranda doğru olduğunu duymuştum. o değerler cinsiyete dair bilgiler vermiyor demişti doktorlar.

yemek biliyorsan sorun değil de benim gibi bilmiyorsan birde çok zor ben genelde iki günlük yapıyorum ve basit şeyler oluyor

evlendiğimde yemek yapmasını bilmezdim deneye deneye simdi iyi yapar oldum ama su anda yapmaktan nefret edıyorum cunku canım hıc ıstemıyor :) o yuzden ıstemeyerek yapınca eskısı gıbı guzel olmuyor

evlendiğimde yemek yapmasını bilmezdim deneye deneye simdi iyi yapar oldum ama su anda yapmaktan nefret edıyorum cunku canım hıc ıstemıyor :) o yuzden ıstemeyerek yapınca eskısı gıbı guzel olmuyor
haklısın ben hem bilmiyorum hemde bu dönemlerde canm hiç istemiyor

Ben yemek yapmayı çok severim normalde ama bu aralar hiç hoşlanmıyorum,çok zor geliyo.bir de mide bulantım olmadığı halde kendi yaptığım yemeklerden iğreniyorum:)pişince yiyesim gelmiyo.keşke evde biri olsa bütün gün yemek yapsa,akşamlar hep ziyafet olsa:)

yemek biliyorsan sorun değil de benim gibi bilmiyorsan birde çok zor ben genelde iki günlük yapıyorum ve basit şeyler oluyor

Bende hep basit şeyler yapıyorum
Hem çalışıyoruz hem hamileyiz yaptığımıza şükür bence
Zaten ayda yılda bir eser hamur işi döktürürüm, onun dışında çok aram yok mutfakla

16 dan sonra almaya başlamıştım bende
Herkes iyisin diyor da ben kendimi fil gibi hissediyorum : D
Hiç alışık değilim diye
Bi de şişkinlikte oluyo bazen

Banada herkes bu haftada n sonra alirsin diyorlar :) zayifmisin peki aliskin diilsin. Ben simdiden kendkmi kilo almadığim halde kaba hissediyorum gercekten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…