2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok yok aklina kotu seyler getirme olacak agrimiz sizimiz hergun yer degistirecek hatta agrilar icimiz buyuyor cunku benim kasik agrim karın agrim tutuyor genelde bel agrisi ayrı bi dert zaten

Banada herkes bu haftada n sonra alirsin diyorlar :) zayifmisin peki aliskin diilsin. Ben simdiden kendkmi kilo almadığim halde kaba hissediyorum gercekten:)

51 kilo ile evlendim, 54 le hamile kaldım, şimdi 57 yim
Şişkinlikle beraber kendimi Hüsmen Dayı sanıyorum :)

51 kilo ile evlendim, 54 le hamile kaldım, şimdi 57 yim
Şişkinlikle beraber kendimi Hüsmen Dayı sanıyorum :)

O senim kilon iyiymiş :) 58 le evlendim 64 oldum o arada bi 60 bi 64 arasinda gittim geldim derken 64 le hamile kaldim :) suan tartı 65 i gösteriyor :) boyum 1.68

Benimde öyle oldum olası sevmemişimdir:)

Bende bilmiyordum
Evlenince sap gibi kaldım
Neyseki internet var
Beğendiğim tarifleri hmur işleri de dahil yazdırdım, dosyaladım mutfak çekmeceme attım
Baka baka yaptım öğrendim

Sende böyle yapabilirsin istersen

hayır canım bende çin takvimi ekşi yeme ve ikiltesteki o bhc miktarı dahil hiçbiri tutmadı erkek geliyor bize

Cin takvimi ne bakarken regliniz aysonuna denk geliyorsa bir sonraki ayin cinsiyetine bakin bide regl ay sonuna geliyorsa yumurtlama birrsonraki tarihe kaliyorya oyüzden
Eksiye gelince tatlidan cok eksi istiyor canim erkek tahmin etmisti dr yarin bakalim gercekten ney gösterir ins:)

evet bende misafirim gelir diye bikaç çıktı aldım deniyorum yavaş yavaş:)

Yok yok aklina kotu seyler getirme olacak agrimiz sizimiz hergun yer degistirecek hatta agrilar icimiz buyuyor cunku benim kasik agrim karın agrim tutuyor genelde bel agrisi ayrı bi dert zaten
Allah şifa versin canım..
Ya ben çocuk gibi atlaya zıplaya yürüyorum yataktan kalkınca falan ani hareket yapıyorum bazen çok agrıyo. sonra kızıyorum kendıme

O senim kilon iyiymiş :) 58 le evlendim 64 oldum o arada bi 60 bi 64 arasinda gittim geldim derken 64 le hamile kaldim :) suan tartı 65 i gösteriyor :) boyum 1.68

Belli olmuyor
Bi arkadaşım hiç kilo almadı hatta verdi hamileliğin 7.ayında şu an
72 yle kalmış 69 muş şimdi

merhaba hoşbuldukk .... al benden de o kadar işte... sık sık acıkıyorum. iş yerinde ne yiyecem diye aranıyorum sürekli.... çok yiyince mahvoluyorum... böyle geçip gidiyor. bizim gibi midesi hassas olanların dikkat etmesi gerekiyor demek ki... napalım biz de az az yemeye alışıcaz. bulantı kusma olmasın ben razıyım ....

Bende evlendigimde bilmiyordum ve evet mutfakla aram yoktur yemek pek aramam zaten bende ayni sekilde cikti alip dosyaladim baka baka yaptim ilk zamanlar hevesle birsuru seylerde yaptkm hatya kilo aldık bi güzel :) ben hafta ici cok yemek yapmadim o konuda esimden yana sansliyim mutfakta iyidir

Allah şifa versin canım..
Ya ben çocuk gibi atlaya zıplaya yürüyorum yataktan kalkınca falan ani hareket yapıyorum bazen çok agrıyo. sonra kızıyorum kendıme

Aminn Tesekkuler Bende oleyimdir pat kut oturur kalkarim surekli yavas denir bana o an aklima gelmioki pat diye oturuyorum sonra icten kiziyorum kendime

kızlar bugun karnım cok kasınıyor.. sanırım çatlıyor

Bende öyle
Eşim hatta artık hamur işi yapma kilo alıyorum dedi bıraktım
Abartmıştım :)
Şimdi de hiç içimden gelmiyo
Basit şeyler yapıp yiyoruz akşam iş çıkışı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…