Banada herkes bu haftada n sonra alirsin diyorlar :) zayifmisin peki aliskin diilsin. Ben simdiden kendkmi kilo almadığim halde kaba hissediyorum gercekten:)
Benimde öyle oldum olası sevmemişimdir:)Bende hep basit şeyler yapıyorum
Hem çalışıyoruz hem hamileyiz yaptığımıza şükür bence
Zaten ayda yılda bir eser hamur işi döktürürüm, onun dışında çok aram yok mutfakla
hayır canım bende çin takvimi ekşi yeme ve ikiltesteki o bhc miktarı dahil hiçbiri tutmadı erkek geliyor bizeKızlar bebişler kendini yavaş yaqvaş gösteriyorken bişi sorcam ikili testte free b hcg 50dan az cok olayı tuttu mu istatislik yapıorum
51 kilo ile evlendim, 54 le hamile kaldım, şimdi 57 yim
Şişkinlikle beraber kendimi Hüsmen Dayı sanıyorum :)
Benimde öyle oldum olası sevmemişimdir:)
bende aldım ondan bide taytını aldım çok rahatböyle olduğunu bilsem daha önce alırdım bende
Varla yok arası bişey düğme-fermuar olmayınca oh mis :)
hayır canım bende çin takvimi ekşi yeme ve ikiltesteki o bhc miktarı dahil hiçbiri tutmadı erkek geliyor bize
evet bende misafirim gelir diye bikaç çıktı aldım deniyorum yavaş yavaş:)Bende bilmiyordum
Evlenince sap gibi kaldım
Neyseki internet var
Beğendiğim tarifleri hmur işleri de dahil yazdırdım, dosyaladım mutfak çekmeceme attım
Baka baka yaptım öğrendim
Sende böyle yapabilirsin istersen
Allah şifa versin canım..Yok yok aklina kotu seyler getirme olacak agrimiz sizimiz hergun yer degistirecek hatta agrilar icimiz buyuyor cunkubenim kasik agrim karın agrim tutuyor genelde bel agrisi ayrı bi dert zaten
benimde nevşehir ve yaş 34ekledim cnm ilk sayfada
O senim kilon iyiymiş :) 58 le evlendim 64 oldum o arada bi 60 bi 64 arasinda gittim geldim derken 64 le hamile kaldim :) suan tartı 65 i gösteriyor :) boyum 1.68
Hoşgeldin. Benim de hala geçmedi. Reflü oldum. Çok az yemem lazım. Yoksa hemen çıkarıyorum. Doğru düzgün bir şey yiyemiyorum. İnşallah yakında geçer hepsi de rahat rahat hamileliğin tadını çıkarırız
Bende bilmiyordum
Evlenince sap gibi kaldım
Neyseki internet var
Beğendiğim tarifleri hmur işleri de dahil yazdırdım, dosyaladım mutfak çekmeceme attım
Baka baka yaptım öğrendim
Sende böyle yapabilirsin istersen
3 kilo cok normal bu haftaya :) bende galiba 1 kilo aldim ama hergun degisiyor tarti emin olamadim yarint dr tartisinda belli olur gerci:)
Allah şifa versin canım..
Ya ben çocuk gibi atlaya zıplaya yürüyorumyataktan kalkınca falan ani hareket yapıyorum bazen çok agrıyo. sonra kızıyorum kendıme
Belli olmuyor
Bi arkadaşım hiç kilo almadı hatta verdi hamileliğin 7.ayında şu an
72 yle kalmış 69 muş şimdi
kızlar bugun karnım cok kasınıyor.. sanırım çatlıyor
Bende evlendigimde bilmiyordum ve evet mutfakla aram yoktur yemek pek aramam zaten bende ayni sekilde cikti alip dosyaladim baka baka yaptim ilk zamanlar hevesle birsuru seylerde yaptkm hatya kilo aldık bi güzel :) ben hafta ici cok yemek yapmadim o konuda esimden yana sansliyim mutfakta iyidir
senben, toplamda mi 1 kilo aldin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?