Aminn TesekkulerBende oleyimdir pat kut oturur kalkarim surekli yavas denir bana o an aklima gelmioki pat diye oturuyorum sonra icten kiziyorum kendime
kızlar bugun karnım cok kasınıyor.. sanırım çatlıyor
Ne kadarlik evlisinizevet bende misafirim gelir diye bikaç çıktı aldım deniyorum yavaş yavaş:)
Ne kadarlik evlisiniz
Bende hiç tek tek kibarca merdiven çıkmamışımdır ömrümde
O yüzden hala unuttuğum oluyo
Hoplaya zıplaya hatta ikişerli çıkardım
Ey gidi günler :)
kızlar bugun karnım cok kasınıyor.. sanırım çatlıyor
OOna artık dikat ediyorum cunku ilk kanamam yegenim dustu zannedip merdivenleri 3 er 2 ser atlayarak indikten hemen sonra oldu unuttum tabi bilinçli degil ve 7 haftaliktim ogunden beri merdivenler o kotu gunu ve korkuyu hatirlatir bana
Aynen Suan oyle gozukuyor bazen tartiya cikiyorum yine eski kilomu gösteriyor hatta
TesekkurlerÇok geçmiş olsun
Şimdi bende kaşınmaya başladım
4,5 AYLIK EVLİYİM 19 HAFTALIK GEBEYİM HEMEN HAMİLE KALDIM YANİGörünmüyo Gülsün
3 aylık evliyken hamile kalmıştı diye biliyorum
başta cok ufaklar 3 ay boy kıyafetin içinde kaybolur kolunda katkat toplanır.zaten bacaklarını kendine doğru cekiyorlar minicik kalıyorlar.evet cok hızlı büyüyorlar ilk ay 1 kilodan fazla alıyorlar bu nedenle kısa süre giydiriliyor.ben yine de aldım 0-1 olarak tulum aldım ben.tulum daha derli toplu tutuyor bebeği.ikili setler de olabilir.ben pek beşli set almamıştım oğlumda sadece iki taneydi.çünkiü zaten eldiven ve sapkası üç parça oluyor.eldiven de cok kısa kullandık.onun yerine ikili takım yani önden bağlanır üst ve patikli alt daha kullanışlı oluyor.bu arada markaya göre kalıp cok fark ediyor.bazı yenidoğanlar yenidoğunca giyilemeyecek kadar büyük oluyor ama bazı üç ay boy kıyafetler de minicik çıkıyor.alırken karşılaştırarak ona göre ayarlarsanız daha kolay olur.bir de başta ben ikili takım giydirip üstüne tulum giydirmiştim öyle de kullandım rahat oldu.öyle battaniyelere sarmamıştım.çok sıcaga alıştırmadık0-1 ayda mı alalım ben çok minik olur hemen küçülür diye 3 aydan başlamayı düşünüyordum
Bi de bişey sormak istiyorum
0-1 ne gidiyo en çok mesela 5 li setlerden mi
valla canim tebrik ederim seni yaaa. Masallah sana
ilk gebeliginmi? kusma bulanma falan varmi? ondanmi yemiyorsun?
başta cok ufaklar 3 ay boy kıyafetin içinde kaybolur kolunda katkat toplanır.zaten bacaklarını kendine doğru cekiyorlar minicik kalıyorlar.evet cok hızlı büyüyorlar ilk ay 1 kilodan fazla alıyorlar bu nedenle kısa süre giydiriliyor.ben yine de aldım 0-1 olarak tulum aldım ben.tulum daha derli toplu tutuyor bebeği.ikili setler de olabilir.ben pek beşli set almamıştım oğlumda sadece iki taneydi.çünkiü zaten eldiven ve sapkası üç parça oluyor.eldiven de cok kısa kullandık.onun yerine ikili takım yani önden bağlanır üst ve patikli alt daha kullanışlı oluyor.bu arada markaya göre kalıp cok fark ediyor.bazı yenidoğanlar yenidoğunca giyilemeyecek kadar büyük oluyor ama bazı üç ay boy kıyafetler de minicik çıkıyor.alırken karşılaştırarak ona göre ayarlarsanız daha kolay olur.bir de başta ben ikili takım giydirip üstüne tulum giydirmiştim öyle de kullandım rahat oldu.öyle battaniyelere sarmamıştım.çok sıcaga alıştırmadık
başta cok ufaklar 3 ay boy kıyafetin içinde kaybolur kolunda katkat toplanır.zaten bacaklarını kendine doğru cekiyorlar minicik kalıyorlar.evet cok hızlı büyüyorlar ilk ay 1 kilodan fazla alıyorlar bu nedenle kısa süre giydiriliyor.ben yine de aldım 0-1 olarak tulum aldım ben.tulum daha derli toplu tutuyor bebeği.ikili setler de olabilir.ben pek beşli set almamıştım oğlumda sadece iki taneydi.çünkiü zaten eldiven ve sapkası üç parça oluyor.eldiven de cok kısa kullandık.onun yerine ikili takım yani önden bağlanır üst ve patikli alt daha kullanışlı oluyor.bu arada markaya göre kalıp cok fark ediyor.bazı yenidoğanlar yenidoğunca giyilemeyecek kadar büyük oluyor ama bazı üç ay boy kıyafetler de minicik çıkıyor.alırken karşılaştırarak ona göre ayarlarsanız daha kolay olur.bir de başta ben ikili takım giydirip üstüne tulum giydirmiştim öyle de kullandım rahat oldu.öyle battaniyelere sarmamıştım.çok sıcaga alıştırmadık
4,5 aylık evliyim mayıs 17 de evlendim :)Ne kadarlik evlisiniz
4,5 AYLIK EVLİYİM 19 HAFTALIK GEBEYİM HEMEN HAMİLE KALDIM YANİ
merhaba güzel anneler sizler ve bebisleriniz iyisinizdir umarim :)
kizlar ya ben acayip uyku sorunu yasiyorum geceleri cok SIK uyaniyorum ve sonra hemen uyuyamiyorum uyku düzenim alt üst oldu haftasonu önemli degil ama öyle uykusuz halde calismak mahvediyor beni
varmi baska böyle olan?
gecen sabah 4te uyandim birdaha uyuyamadim ve o halde ise gittim bu gece yine 3 kez uyandim ne olacak böyle
aynen öyle hayırlısı ben mutfağa hiç girmezdim annem mutfağa aşık bir kadın olduğu için bizi hiç sokmazdı bende evden işe işten eve sadece temizlik yapardım hepsi buSen oyle yazinca tahmin ettim yeni oldugunu :) hayirlisi boyleymis demekki bebisin geldi hemen Allah bagislasin yemegine internet var bendw hiv bilmezdim yapmayi yemek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?