4,5 aylık evliyim mayıs 17 de evlendim :)
çook şeker:)http://www.kipadirekt.com/sunny-funny-ordek-sari-alt-acma-minderi.html
Çok şeker ya
Ama sadece kıza gider sanırım
öylemi :)) sizde hemen hamile kalmışsınız benim gibiAynı gün evlenmişizzz
Dana seçiyordur kısmına çok güldüm :) canım nerde oturuyorsunki
Çok şükür Rabbim nasib ettiöylemi :)) sizde hemen hamile kalmışsınız benim gibi
aynen şükürler olsunÇok şükür Rabbim nasib etti
arkadaşlar benim mesaim bitti yarın yola gidicem ve gittiğim yerde net yok o yüzden şimdiden hepinizin bayramı mubarek olsun.herbirinizi tek tek öpüyorum kendinize ve beişlerinize iyi bakın bayramdan sonra güzel haberler okurum inşallah hoşçakalın:))
aynen öyle hayırlısı ben mutfağa hiç girmezdim annem mutfağa aşık bir kadın olduğu için bizi hiç sokmazdı bende evden işe işten eve sadece temizlik yapardım hepsi bu
Aslında bol olması avantaj gibi görünuyor ama ben kışın çizmelerle nasıl giyicez onu düşünuyorum bol paçanın üstüne çizme çok kro olur
yok canim benim öyle olmuyor malesef..Bende de oluyo bazen
Susuz uyanıyorum su içince biraz rahatlıyorum
aynen canim bende öyleyim döne döne saatler geciyor bi bakiyorum is vakti gelmisbenimde uyku düzenim çok bozuldu canım ya, yatakta oraya dön buraya dön deli oluyorum gecesonuç delik deşik bi uyku+ yorgunluk
erken dogum dıyemı, valla gecen ne dusundum eger dedım erken dogum yaparsam 2 ay sonra cocugum olcak allahım bu kadar yakın mı fılan dedım kendı kendıme
Sağsalim doğsunda erken geç farketmez bende detaylıya gırdıgımde 6. aya baslamıs olcam :)Ayyyni seyi ben de dusundum, detayli ultrasona girdigimde 5,5 aylik olcak 6,5 aylik doguranlar var fln diye
canım aman kaşıma, bebe yağı almaya fırsat bulamadım ben, önce acı badem sütü üstüne vazelin beni çooook rahatlattı:)
Ben evin tek kiziyim,okulum tam gundu ve okuldan sonrada calismaya basladim anem de beni hoc mutfaga sokmazdi yorulmayayim diye temizlikte yaptirmazdi annecim he simarikta buyumedim oyle canlanmasin gözünde:) evlenince eyvah nasil olacak derken yemekte yaptim bi guzel evimide çekip cevirdim hic annemide yapamiyorim gel diye cagirmadim,yemek aksamlari gecerken al dedi hayir dedim kendim yapicam ogrenicemve hersey yerine oturdu ki en buyuk destekcim esim onunda buyuk etkisi var yemegide beraber yaptik evimizin temizliginide Allah razi olsun
Sagol :) Ilk gebeliğim, cok sukur bulantim fln olmadi hic ama istahsizligim var yinede yemeye calisiyorum ama daha cok meyve yiyorum yemekten cok ki onceden meyveyi sevmezdim canim istiyor:)
e çalışınca kocada yardım edecek kural bu bıde hamılesın sımdı :)
maşallah benim kocam yapmaz ama dısardan yemek soyleme konusunda ıyıdır :)Bencede :) ama benim esiminki kendi istegiyle yapiyor mutfagi sever eli yatkın venden guzel yapar cogu seyi gerçekten :) simdi bide sıkıntılar yasadigim icin hic elimi surdurmuyor biseye sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?