2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dana seçiyordur kısmına çok güldüm :) canım nerde oturuyorsunki

İstanbukda uskudar tarafinda oturuyorum canim. Uzak diye gitmedigim cok ovulen bir soktor vardi kartal'da ozel muayenehane 100 lira. Bugun on agittim ve resssmen bayildim kadina, 10 dk lairdim hastanede burda 40 dk surdu. İcimi rahatlatti ve cok tatli dilli ni kadin uzK muzak demeyip gelirdim ama dogumu bi hastanede yaptieiyo extra para veriyosun fiyati beni asar herhalde. Ama kontrollere gelirim buraya, dogumu baska yerde yapsam da

benimde uyku düzenim çok bozuldu canım ya, yatakta oraya dön buraya dön deli oluyorum gece sonuç delik deşik bi uyku+ yorgunluk

Arkadaslar gobiş fotoğrafları atsak mi cok merak ediorum sizi:)
sizde benim gibi misiniz....

Hayırlı yolculuklar Bağnur
Sana da iyi bayramlar

aynen öyle hayırlısı ben mutfağa hiç girmezdim annem mutfağa aşık bir kadın olduğu için bizi hiç sokmazdı bende evden işe işten eve sadece temizlik yapardım hepsi bu

Ben evin tek kiziyim,okulum tam gundu ve okuldan sonrada calismaya basladim anem de beni hoc mutfaga sokmazdi yorulmayayim diye temizlikte yaptirmazdi annecim he simarikta buyumedim oyle canlanmasin gözünde:) evlenince eyvah nasil olacak derken yemekte yaptim bi guzel evimide çekip cevirdim hic annemide yapamiyorim gel diye cagirmadim,yemek aksamlari gecerken al dedi hayir dedim kendim yapicam ogrenicem ve hersey yerine oturdu ki en buyuk destekcim esim onunda buyuk etkisi var yemegide beraber yaptik evimizin temizliginide Allah razi olsun

Bende de oluyo bazen
Susuz uyanıyorum su içince biraz rahatlıyorum
yok canim benim öyle olmuyor malesef.. ne yapacagimi sasirdim bi türlü dinlenemiyorum böyle olunca..
benimde uyku düzenim çok bozuldu canım ya, yatakta oraya dön buraya dön deli oluyorum gece sonuç delik deşik bi uyku+ yorgunluk
aynen canim bende öyleyim döne döne saatler geciyor bi bakiyorum is vakti gelmis aksam eve gidincede bitkin oluyorum canim hic birsey yapmak istemiyor..

erken dogum dıyemı, valla gecen ne dusundum eger dedım erken dogum yaparsam 2 ay sonra cocugum olcak allahım bu kadar yakın mı fılan dedım kendı kendıme

Ayyyni seyi ben de dusundum, detayli ultrasona girdigimde 5,5 aylik olcak 6,5 aylik doguranlar var fln diye

e çalışınca kocada yardım edecek kural bu bıde hamılesın sımdı :)

Sagol :) Ilk gebeliğim, cok sukur bulantim fln olmadi hic ama istahsizligim var yinede yemeye calisiyorum ama daha cok meyve yiyorum yemekten cok ki onceden meyveyi sevmezdim canim istiyor:)

hm peki anladim i$tahsizlik tan almadin kilo, ne güzel :)
Ya bende de olsa i$tahsizlik :) cok ac gözluluk yapiyorum bende ya, 5 kilo aldim

e çalışınca kocada yardım edecek kural bu bıde hamılesın sımdı :)

Bencede :) ama benim esiminki kendi istegiyle yapiyor mutfagi sever eli yatkın venden guzel yapar cogu seyi gerçekten :) simdi bide sıkıntılar yasadigim icin hic elimi surdurmuyor biseye sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…