2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hm peki anladim i$tahsizlik tan almadin kilo, ne güzel :)
Ya bende de olsa i$tahsizlik :) cok ac gözluluk yapiyorum bende ya, 5 kilo aldim

Ondandir buyuk ihtimal bu aydan sonra acilir diyor herkes ama suda var 1 ay boyunca yattım vc haric kalkmadan kanamam vardi cok serumda takildim hastanede yattım fln belkide bunlardandir,bunlar olmasa belki bende alirdim kilo bilemiyorum ama bense vicdan yapiyorum bebegim kilo alamayack diye resmen yemek yemeyi unutuyorum çünkü :s

sagol hayatım seninde mübarek olsn kendineve bebise iyi bak :)

ay kiyamam ya, vicdan falan yapma sen. canim bak bir sey anlatayim sana, burdan yola cikarak du$un sikma canini.

(benim esimin kuzeni var, hamilelikte 9 ay bulanti kusma oldu, tam 15 kilo verdi hamileligi boyunca. zaten 55 kiloyla gebe kalmisti. 40 kiloyla dogum etti dusun, ama bebegi nur topu gibi masallah)

Aslında evet bebek bi sekilde iyi oluyor benim ailemdede var oyle ornekler aslinda:)

Aslında evet bebek bi sekilde iyi oluyor benim ailemdede var oyle ornekler aslinda:)

Her anin tadini cikar, keyfine bak, pozitif ol (bunlarin hepsi bebege yansir, oda cok guzel buyur insallah)
masallah kiz göbüsunde cok sirin

Canım bence hiç panik yapma bebişin iyidir inşallah,amniyosentez yaptırmamakta çok iyi yamışsın bence doktorum benden 3 testi bile istemedi sadece olasılık bildiriyor ben güvenilir bulmuyorum pek

Her anin tadini cikar, keyfine bak, pozitif ol (bunlarin hepsi bebege yansir, oda cok guzel buyur insallah)
masallah kiz göbüsunde cok sirin

Teşekkür ederim :) Allah tan pozitif bi insanım yoksa bunalima girerdim ben o zor surecte herhalde hep iyi düşündüm cok şükür.sadece son zamanlarda ara ara aklima takiliyor oyle yemek konusu:)

Ben ufak ufak süsler yapmaya başladım
Renk belli olunca kapı süsü de yapacağım inşallah bebeğime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…