hm peki anladim i$tahsizlik tan almadin kilo, ne güzel :)
Ya bende de olsa i$tahsizlik :) cok ac gözluluk yapiyorum bende ya, 5 kilo aldim
Akşam uyumak zor oluyor gerçekten sağa dönüyorum karnım ağırıyor solo dönmek iyi diyorlar öylede rahat edemiyorumAynen
Akşam yatamıyorum sabah kalkamıyorum
maşallah benim kocam yapmaz ama dısardan yemek soyleme konusunda ıyıdır :)
maşallah daha bir şey yok. :)
maşallah daha bir şey yok. :)
sagol hayatım seninde mübarek olsn kendineve bebise iyi bak :)arkadaşlar benim mesaim bitti yarın yola gidicem ve gittiğim yerde net yok o yüzden şimdiden hepinizin bayramı mubarek olsun.herbirinizi tek tek öpüyorum kendinize ve beişlerinize iyi bakın bayramdan sonra güzel haberler okurum inşallah hoşçakalın:))
Ondandir buyuk ihtimal bu aydan sonra acilir diyor herkes ama suda var 1 ay boyunca yattım vc haric kalkmadan kanamam vardi cok serumda takildim hastanede yattım fln belkide bunlardandir,bunlar olmasa belki bende alirdim kilo bilemiyorum ama bense vicdan yapiyorum bebegim kilo alamayack diye resmen yemek yemeyi unutuyorum çünkü :s
hayırlı olsun canım bende dün dayanamadım ;Sağol canim.. Hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz insallah..
ay kiyamam ya, vicdan falan yapma sen. canim bak bir sey anlatayim sana, burdan yola cikarak du$un sikma canini.
(benim esimin kuzeni var, hamilelikte 9 ay bulanti kusma oldu, tam 15 kilo verdi hamileligi boyunca. zaten 55 kiloyla gebe kalmisti. 40 kiloyla dogum etti dusun, ama bebegi nur topu gibi masallah)
hayırlı olsun canım bende dün dayanamadım ;
https://www.markafoni.com/hosgeldin-bebek-5li-zibin-set/urun/8785350/
https://www.markafoni.com/hosgeldin-bebek-3lu-tek-alt/urun/8785184/
https://www.markafoni.com/hosgeldin-bebek-pijama-takimi/urun/8785474/ bunları aldım inşallah hayırlısıyla gelir ve giyer cicilerini
Maşallah de canımo konuda çook şanslıyım sağolsun genelde eşim yapıyor, hakkını ödeyemem valla:)
Aslında evet bebek bi sekilde iyi oluyor benim ailemdede var oyle ornekler aslinda:)
Amin canım inşallahÇok şekerler
Güle güle kullanın inşallah
Canım bence hiç panik yapma bebişin iyidir inşallah,amniyosentez yaptırmamakta çok iyi yamışsın bence doktorum benden 3 testi bile istemedi sadece olasılık bildiriyor ben güvenilir bulmuyorum pekmerhabalar. uzun zamandır giremedim foruma. Kızım olacağını öğrendim. rabbim gönlüme göre verdi. 3lü tarama sonucum 1/281 çıktı. kendi doktorum birsey demedi kontrol amaçlı ayrıntılı ultrason istedi. ordakiler 300 ün altında çıkanları riskli kabul edip amniyosentez önerdiler kabul etmedim.sadece ultrasonla baktılar 1 ay sonrasına gün verdiler tekrar bakılacakmış. Riskimin çok yüksek olmaması 2li taramamın iyi çıkması içimi ferahlatıyor. Rabbim hayırlısını nasip etsin sağlık versin
Her anin tadini cikar, keyfine bak, pozitif ol(bunlarin hepsi bebege yansir, oda cok guzel buyur insallah)
masallah kiz göbüsunde cok sirin
Ben ufak ufak süsler yapmaya başladım
Renk belli olunca kapı süsü de yapacağım inşallah bebeğime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?