Neler yapiyorsun mesela bizde yapalim:))
İstanbukda uskudar tarafinda oturuyorum canim. Uzak diye gitmedigim cok ovulen bir soktor vardi kartal'da ozel muayenehane 100 lira. Bugun on agittim ve resssmen bayildim kadina, 10 dk lairdim hastanede burda 40 dk surdu. İcimi rahatlatti ve cok tatli dilli ni kadin uzK muzak demeyip gelirdim ama dogumu bi hastanede yaptieiyo extra para veriyosun fiyati beni asar herhalde. Ama kontrollere gelirim buraya, dogumu baska yerde yapsam da[/QUOTE
cANIM BENIM doktorumda pendık e5 üzerinde özel bi hastanede muayene 55 tl ve çok çok tatlı bi bayan tavsiye ederm madem okdar yol gelebiliyorsun bidakıne bu doktoru dene bayılırsn çok tatlı dilli pozitif bi kadın
Keçeden küçük bebek arabası yaptım, mıknatıs ekleyip magnet yapabilirim mesela
Ya da lavanta eklenebilir
40 ı çıkınca mevlüt okutup 1 kere de kurtulmak istiyorum kalabalıktan, o zaman dağıtırım çoğaltırsam..
Benim hiç bir şey yapasım gelmiyorsanırım 3 hafta sonraki detaylı usg yi bekliyorum beynimce...
Maşallah Allah nazarlardan korusun...Kocaman olduklarını da görelim inşallah...
40 ı çıkınca mevlüt okutup 1 kere de kurtulmak istiyorum kalabalıktan, o zaman dağıtırım çoğaltırsam..
Gözün aydin canimKızlar bizde öğrendik cinsiyetimizi Oğluma kız kardeş geliyor
Super fikirr bende yapsam biseler de keceye eleyince acayop kasiniyorum ben ya:)
Aaa neden acaba
Aslında öyle fazla kırçıllı bişey değil
İncesinde olmazsın belki
Maşallah subhanallah..benimkide alt kisimda cikinti varya niye oyle acaba:)Buda benim gobusum. Hepinize masallah.benimde gobus göğüs altından basliyor
Resim atsana sende :)Kizlar maşallah gobusunuz cok yok sanki.. Benim ki kocaman.. Kiyafetlerim olmuyor.. İlk bebeğim ama acayip gobusum cikti.. Top gibi..
Teşekkürler canım Şükürler olsun Allahima her ikisinsende tattiriyorGözün aydin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?