2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde gobus yok gibi 2. Gebelikte daha erken çıkar tezi bende curudu. Hala kiyafetlerimi giyiyorum.

Canım bende dün gazdan bayılacaktım ama sıcak su torbası koydum ayagımın altına şimdi iyiyim çok şükür

Bugün sabahtan beri karnımda bi kramplanma,elektriklenme nasıl anlatılır bi tuhaflık vardı sanki heyecanlanmış gibi.akşam üzeri de makat ve vajina bölgemde şiddetli zonklamalar oldu.erken doğumdan korktum acile koştum gene.bir sıkıntı yok şükür,rahim ağzı uzunluğu ölçüyorlar o da iyi çıktı.rahim büyüdüğü için baskı yapıyo dedi doktor.yavrularımı gördüm bahaneyle:)büyüdkçe güzelleşiyorlar sanki Rabbimin mucizeleri...

Malesef tez zamanda duzeliriz inş

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm yani 17 haftalıkken hala Düşük kelimesi geçmesi insanın Can'ını sıkıyor ama yinede 7 haftalık olanlarla bir değilsin kesinlikle Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz Farah tut kendini

Semo .!.:
hm peki anladim i$tahsizlik tan almadin kilo, ne güzel :)
Ya bende de olsa i$tahsizlik :) cok ac gözluluk yapiyorum bende ya, 5 kilo aldim
Ben 53 tum 60
hm peki anladim i$tahsizlik tan almadin kilo, ne güzel :)
Ya bende de olsa i$tahsizlik :) cok ac gözluluk yapiyorum bende ya, 5 kilo aldim
Ben napim 53 tum 60 i gordum bugun hic istahsizlk yok gayet acim :)

Sagol :) Ilk gebeliğim, cok sukur bulantim fln olmadi hic ama istahsizligim var yinede yemeye calisiyorum ama daha cok meyve yiyorum yemekten cok ki onceden meyveyi sevmezdim canim istiyor:)
Al benden de o kadar. Ben de hayatimda yemedigim kadar meyve yedim. Meyvenin de fazlasi zararli, şeker icerdigi icin. Ama baska turlu de olmuyor

selam bayanlar çoktandır giremiyorum her şey yolunda şükür kıpırdanmaya başladı erkek olacak sanırım biradakinde netleşicek iştahım iyi ama hala kilo almaya
basılamadı

Selam kizlar dun ve bugun giremedim.ama cogu yazilani okudum.birincisi sizinkiler gobek mi kizlar benim karnim en az alti aylik gibi .ben hamile kiyafeti olarak uç elbise bir etek iki pantolon bir badi iki gomlek ikide penye bluz aldim.iki tanedr kilotlu corap bir tanede tayt aldim.epey bir sey almisim bunlar beni idare eder yalniz bir tanede esofman alti istiyorum.gebe giyimde sordum 100 lira dedi veemem o parayi.yani elbisemin tanesini 159 liradan aldim.elbiseye acimam ama esofman altina acirim.

Ben hala bebisimi hissedemiyorum ya biraz hissetmek istiyorum artik.

Bizim besigimiz ana kucagimiz oto koltugumuz mama sandalyemiz bebek telsisimiz var.park yatak akacagiz bir tane elektirikli gogus pompasi.cinsiyet farkliysa kiyafette alacagiz tabi.

Kizlar bir sorum var beni mahfediyor.afedersiniz balgam varmi sizde benim surekli bogazimi temizledigim halde bitmek tukenmek bilmeyen balgamim var cok afedersiniz onu disari atacagin diye icim disima cikiyor organlarim yerinden oynuyor resmen.geceleri birikiyor burnymda tikanitor sonta nefes Alma guclugu ile uyaniyorum.biktim bundan bunun bir caresi yokmudur acaba.hamileligimden kaynaklandigini biliyorum cunku diger gebeligimde de dokuz ay cektim bunu.

İyiakşamlar bayanlar,benim iştah acayip bi şekilde arttı.simdilik 3 kilo aldım ama son aylardan çok korkuyorum,ilk gebeligimde 40 kilo almış biri olarak korkmakta hakliyimda sanırım. Bişey soracam benim cildim çok bozuldu,her tarafı kabarcık kabarcık sivilce gibi,sizinde oylemi.ne yapabilirim?

Benim de bozuldu canım.pütür pütür kücük kabarcıklar var yüzümde, bir de alnımda lekenme olmuştu ilk zamanlar.

40 kilo mu???
Masaallah size kac kg dogdu bebeginiz benim diger hamileliklerimde olmustu sivilcelenme hormanlardan sanirim siz ebesiniz sanirim daha iyi bilirsiniz aslinda :)

Evet oluyo bende de ama ben hamile kalmadan once sigara iciodum biraktigim icin vucud kendini temizlemeye calisiyor diye dusunuyorum

Evet oluyo bende de ama ben hamile kalmadan once sigara iciodum biraktigim icin vucud kendini temizlemeye calisiyor diye dusunuyorum
Teşekkürler cevabın için bende sigara içiyordum bıraktım ama kızkardeşimin Ağzına sigara sürmüştünüz yok yani ama oda iki gebeliğinde de çekti bu sıkıntıyı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…