Canım bende dün gazdan bayılacaktımSelam guzel annisler , birbirinden guzel ve yakisikli bebeklerBugun kontrolumuz vardi doktorumuz olasiligi artirarak pipili geliyor dedi:) ama hala net konusamiyor malesef.. Ogluş bize el salladi minik parmaklarini saydik bocegimin. Cok duygulandim ya
Yalniz bi taraftan da bu sabah sol tarafimda degisik bir agriyla kalktim gaz sancisi gibi amausutme de olabilir gibi.. Doktora sordum gaz sancilari olur bu donemde endiselnme dedi. Yasayan var mi bunu? Sadrce solumda hissediyorum arasira belime dogru??
Ay ben koymayayım korkarsınız:) 6 aylık gibiyim.ikiz benimkiler ondan mı acaba:)
ÂminRabbim gonlundekini hayirli eylesin insallah canim .
Malesefmerhaba hoşbuldukk .... al benden de o kadar işte... sık sık acıkıyorum. iş yerinde ne yiyecem diye aranıyorum sürekli.... çok yiyince mahvoluyorum... böyle geçip gidiyor. bizim gibi midesi hassas olanların dikkat etmesi gerekiyor demek ki... napalım biz de az az yemeye alışıcaz. bulantı kusma olmasın ben razıyım ....
canım uzun sürdüğünden çoğu yerde bakmıyorlrÇok teşekkür ederm canım bütün devlet hastanelerinde varmıdırkı acaba :/ ay ne çok soru sordum k bakma
Fatmaipek in kaçtı hcg siSorum güme gitmesin lütfennncevap verenlere teşekkürler free b hcg tuttu mu tutmadı mı şuan tuttu 1 var fatmaipek
selam kızlar nasılsınız pazar günü acillik olmuştum idrar yolu enfeksiyonu demişti acildeki doktor. pazartrsi sabah doktora gittim ve hastaneye yattım daha yeni çıkış verdiler. üşütmeye bağlı kasılmaktan bebek rahim ağzına yönelmiş kasıklarım ondan ağrıyormuş. düşük riski var dedi .4 tane serum yedim ilaçlar içtim. acildeki doktoru dinleyip kendi doktoruma gitmesem kim bilir neler olacaktıkasık ağrısını dikkate alın hastanede yatmak cok zormuş
Ben 53 tum 60Semo .!.:hm peki anladim i$tahsizlik tan almadin kilo, ne güzel :)
Ya bende de olsa i$tahsizlik :) cok ac gözluluk yapiyorum bende ya, 5 kilo aldim
Ben napim 53 tum 60 i gordum bugun hic istahsizlk yok gayet acim :)hm peki anladim i$tahsizlik tan almadin kilo, ne güzel :)
Ya bende de olsa i$tahsizlik :) cok ac gözluluk yapiyorum bende ya, 5 kilo aldim
Al benden de o kadar. Ben de hayatimda yemedigim kadar meyve yedim. Meyvenin de fazlasi zararli, şeker icerdigi icin. Ama baska turlu de olmuyorSagol :) Ilk gebeliğim, cok sukur bulantim fln olmadi hic ama istahsizligim var yinede yemeye calisiyorum ama daha cok meyve yiyorum yemekten cok ki onceden meyveyi sevmezdim canim istiyor:)
Benim de bozuldu canım.pütür pütür kücük kabarcıklar var yüzümde, bir de alnımda lekenme olmuştu ilk zamanlar.İyiakşamlar bayanlar,benim iştah acayip bi şekilde arttı.simdilik 3 kilo aldım ama son aylardan çok korkuyorum,ilk gebeligimde 40 kilo almış biri olarak korkmakta hakliyimda sanırım. Bişey soracam benim cildim çok bozuldu,her tarafı kabarcık kabarcık sivilce gibi,sizinde oylemi.ne yapabilirim?
40 kilo mu???İyiakşamlar bayanlar,benim iştah acayip bi şekilde arttı.simdilik 3 kilo aldım ama son aylardan çok korkuyorum,ilk gebeligimde 40 kilo almış biri olarak korkmakta hakliyimda sanırım. Bişey soracam benim cildim çok bozuldu,her tarafı kabarcık kabarcık sivilce gibi,sizinde oylemi.ne yapabilirim?
Evet oluyo bende de ama ben hamile kalmadan once sigara iciodum biraktigim icin vucud kendini temizlemeye calisiyor diye dusunuyorumSelam kizlar dun ve bugun giremedim.ama cogu yazilani okudum.birincisi sizinkiler gobek mi kizlar benim karnim en az alti aylik gibi .ben hamile kiyafeti olarak uç elbise bir etek iki pantolon bir badi iki gomlek ikide penye bluz aldim.iki tanedr kilotlu corap bir tanede tayt aldim.epey bir sey almisim bunlar beni idare eder yalniz bir tanede esofman alti istiyorum.gebe giyimde sordum 100 lira dedi veemem o parayi.yani elbisemin tanesini 159 liradan aldim.elbiseye acimam ama esofman altina acirim.
Ben hala bebisimi hissedemiyorum ya biraz hissetmek istiyorum artik.
Bizim besigimiz ana kucagimiz oto koltugumuz mama sandalyemiz bebek telsisimiz var.park yatak akacagiz bir tane elektirikli gogus pompasi.cinsiyet farkliysa kiyafette alacagiz tabi.
Kizlar bir sorum var beni mahfediyor.afedersiniz balgam varmi sizde benim surekli bogazimi temizledigim halde bitmek tukenmek bilmeyen balgamim var cok afedersiniz onu disari atacagin diye icim disima cikiyor organlarim yerinden oynuyor resmen.geceleri birikiyor burnymda tikanitor sonta nefes Alma guclugu ile uyaniyorum.biktim bundan bunun bir caresi yokmudur acaba.hamileligimden kaynaklandigini biliyorum cunku diger gebeligimde de dokuz ay cektim bunu.
Teşekkürler cevabın için bende sigara içiyordum bıraktım ama kızkardeşimin Ağzına sigara sürmüştünüz yok yani ama oda iki gebeliğinde de çekti bu sıkıntıyı.Evet oluyo bende de ama ben hamile kalmadan once sigara iciodum biraktigim icin vucud kendini temizlemeye calisiyor diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?