2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ufak ufak süsler yapmaya başladım
Renk belli olunca kapı süsü de yapacağım inşallah bebeğime
ne kadar güzel,ve eğlenceli bende oğlumda kapı süsü,bebek şekeri.bez torbası,altın yastığı,ve sepet süslemiştim.ve cok keyif aldım yaparken.hersey var şimdi her türlü malzeme.kendin yapınca çokta uyguna mal edilebiliyo.şimdi elimdeki sepet,kapı süsü vs.biraz daha oynayarak,değiştirerek tekrar kullanacağım

b

Kizlar uyuyamiyorum yaa.. Benim gibi olupta bi çare bulan var mi bu soruna.. Uykum olsa da uyuyamiyorum.. Dönmekten basim dondu o derece yani..

kızlar nasıl yapıyorsunuz ?

Merhaba kizlar sohbetlerinize katilamasamda hepinizi satir satir takip ediyorum .Bugun benimde kontrolum vardi kalp dinleme cihazina baglandik yarim saat.cok şükür bir sorun yok.Amaa ne yazikki cinsiyeti hala netleştiremedik kiza benziyor ama sen yinede alisveris icin 3 hafta sonraki kontrolu bekle dedi.3hafta sonra organlarin olcumu icin ayrintili ultrason yapilacakmis .Birde bebegimim kilosu 160 gr dedi bana biraz az gibi geldi sizler ne dersiniz.

kızlar nasıl yapıyorsunuz ?
canım hazır köpükler satılıyo,kapı süsü için.ondan aldım.yuvarlak simit gibi olanlar varya.etrafını kurdela ile sardım.petek tül aldım hazır süsler aldım.hoşgeldin bebek yazısınıda yapıştırdım ve kapı süsü oluştu.hiçbişeyi yok aslında.şimdi keçelerle süsliycem.birde eva süngeri diye bişey var.onunlada çok güzel süslenebilir.yaptığımda buradan paylaşırım

canım gözdün aydın.bence kiloya takılma derim ben aynı günde 2 ayrı doktora gittim.ölçümler ikisindede farklıydı.usg cihazıylada alakalı bir durum. ayrıca normal gibi geldi bana

canım gözdün aydın.bence kiloya takılma derim ben aynı günde 2 ayrı doktora gittim.ölçümler ikisindede farklıydı.usg cihazıylada alakalı bir durum. ayrıca normal gibi geldi bana
Ne bileyim tatlim internetten her doktorun sitesi ayri bisey yaziyor kimine gore az kimine göre normal.Ben hem seker hastasi hemde tiroid yetmezligi oldugu icin biraz korkuyorum acikcasi allak korusun gelisimi az olur bir sorun cikar diye.rabbim hayirlisiyla sag saglim evlatlarımizi kucağımiza almayi nasip etsin ınşallah.

Kizlar uyuyamiyorum yaa.. Benim gibi olupta bi çare bulan var mi bu soruna.. Uykum olsa da uyuyamiyorum.. Dönmekten basim dondu o derece yani..
Ben önceden uykum gelince hemen yatıyordum şimdi uykum gelsede bekliyorum geç yatmaya çalışıyorum yoksa gece 4 5 gibi uyanınca 7 ye kadar dalamıyorum

Kızlar yaa..
Bu aylarda baş ağrısı yaşayanınız var mı? Yoksa bende mi bi anormallik var ? :/

40 kilo mu???
Masaallah size kac kg dogdu bebeginiz benim diger hamileliklerimde olmustu sivilcelenme hormanlardan sanirim siz ebesiniz sanirim daha iyi bilirsiniz aslinda :)
Oglum 35 haftalık ken 3650 kg doğdu,zaten Dr haftasında doğarsa 5 kilo olur diyordu.

Bende ilk gebelıgınde 25 kilo almıştım ilk 3 ayda 10 kilo almıştım bile.simdi 3 kilo aldım 15.haftadayim iyi sukur yine de

Günaydın hanımlar..
Bütün gece ağrıdan uyuyamadım.. Belim ve karnım ağrıyor..
Bir de inanılmaz bi şişkinlik var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…