ne aldınslm kızlar nasılsınız bugün ilk alışverişimi yaptım süperdi :)
ne kadar güzel,ve eğlenceli bende oğlumda kapı süsü,bebek şekeri.bez torbası,altın yastığı,ve sepet süslemiştim.ve cok keyif aldım yaparken.hersey var şimdi her türlü malzeme.kendin yapınca çokta uyguna mal edilebiliyo.şimdi elimdeki sepet,kapı süsü vs.biraz daha oynayarak,değiştirerek tekrar kullanacağımBen ufak ufak süsler yapmaya başladım
Renk belli olunca kapı süsü de yapacağım inşallah bebeğime
Kizlar maşallah gobusunuz cok yok sanki.. Benim ki kocaman.. Kiyafetlerim olmuyor.. İlk bebeğim ama acayip gobusum cikti.. Top gibi
benim göbekte aldı başını gidiyor.yaklaşık 3 haftadır hamile giysileri giyiyyorum.korkuyorum sonraki aylarımdan.ikiz olduğu için baya karnım var. otobüste yer bile veriyolar hamile diye
bende aynı durumdayım. karnım burnumda şimdiden.biz sonra ne yapıcaz ya korkmaya başlıyorumAy ben koymayayım korkarsınız:) 6 aylık gibiyim.ikiz benimkiler ondan mı acaba:)
neler neler aldım.yeni dogdugunda giyecekleri çorap falan aldım minik elbiseler çokta abartmadım ama güzel şeyler aldım.ne aldın
kızlar nasıl yapıyorsunuz ?ne kadar güzel,ve eğlenceli bende oğlumda kapı süsü,bebek şekeri.bez torbası,altın yastığı,ve sepet süslemiştim.ve cok keyif aldım yaparken.hersey var şimdi her türlü malzeme.kendin yapınca çokta uyguna mal edilebiliyo.şimdi elimdeki sepet,kapı süsü vs.biraz daha oynayarak,değiştirerek tekrar kullanacağım
canım hazır köpükler satılıyo,kapı süsü için.ondan aldım.yuvarlak simit gibi olanlar varya.etrafını kurdela ile sardım.petek tül aldım hazır süsler aldım.hoşgeldin bebek yazısınıda yapıştırdım ve kapı süsü oluştu.hiçbişeyi yok aslında.şimdi keçelerle süsliycem.birde eva süngeri diye bişey var.onunlada çok güzel süslenebilir.yaptığımda buradan paylaşırımkızlar nasıl yapıyorsunuz ?
canım gözdün aydın.bence kiloya takılma derim ben aynı günde 2 ayrı doktora gittim.ölçümler ikisindede farklıydı.usg cihazıylada alakalı bir durum. ayrıca normal gibi geldi banaMerhaba kizlar sohbetlerinize katilamasamda hepinizi satir satir takip ediyorum .Bugun benimde kontrolum vardi kalp dinleme cihazina baglandik yarim saat.cok şükür bir sorun yok.Amaa ne yazikki cinsiyeti hala netleştiremedik kiza benziyor ama sen yinede alisveris icin 3 hafta sonraki kontrolu bekle dedi.3hafta sonra organlarin olcumu icin ayrintili ultrason yapilacakmis .Birde bebegimim kilosu 160 gr dedi bana biraz az gibi geldi sizler ne dersiniz.
Ne bileyim tatlim internetten her doktorun sitesi ayri bisey yaziyor kimine gore az kimine göre normal.Ben hem seker hastasi hemde tiroid yetmezligi oldugu icin biraz korkuyorum acikcasi allak korusun gelisimi az olur bir sorun cikar diye.rabbim hayirlisiyla sag saglim evlatlarımizi kucağımiza almayi nasip etsin ınşallah.canım gözdün aydın.bence kiloya takılma derim ben aynı günde 2 ayrı doktora gittim.ölçümler ikisindede farklıydı.usg cihazıylada alakalı bir durum. ayrıca normal gibi geldi bana
Ben önceden uykum gelince hemen yatıyordum şimdi uykum gelsede bekliyorum geç yatmaya çalışıyorum yoksa gece 4 5 gibi uyanınca 7 ye kadar dalamıyorumKizlar uyuyamiyorum yaa.. Benim gibi olupta bi çare bulan var mi bu soruna.. Uykum olsa da uyuyamiyorum.. Dönmekten basim dondu o derece yani..
Oglum 35 haftalık ken 3650 kg doğdu,zaten Dr haftasında doğarsa 5 kilo olur diyordu.40 kilo mu???
Masaallah size kac kg dogdu bebeginiz benim diger hamileliklerimde olmustu sivilcelenme hormanlardan sanirim siz ebesiniz sanirim daha iyi bilirsiniz aslinda :)
Bende ilk gebelıgınde 25 kilo almıştım ilk 3 ayda 10 kilo almıştım bile.simdi 3 kilo aldım 15.haftadayim iyi sukur yine deİyiakşamlar bayanlar,benim iştah acayip bi şekilde arttı.simdilik 3 kilo aldım ama son aylardan çok korkuyorum,ilk gebeligimde 40 kilo almış biri olarak korkmakta hakliyimda sanırım. Bişey soracam benim cildim çok bozuldu,her tarafı kabarcık kabarcık sivilce gibi,sizinde oylemi.ne yapabilirim?
Al benden de o kadar. Ben de hayatimda yemedigim kadar meyve yedim. Meyvenin de fazlasi zararli, şeker icerdigi icin. Ama baska turlu de olmuyor
Bende hergün ağrı var normal canimKızlar yaa..
Bu aylarda baş ağrısı yaşayanınız var mı? Yoksa bende mi bi anormallik var ? :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?