2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın hanımlar..
Bütün gece ağrıdan uyuyamadım.. Belim ve karnım ağrıyor..
Bir de inanılmaz bi şişkinlik var..
Gunaydin. O agrilardan ben de yasiyorum zaman zaman. Doktor normal oldugunu soyluyor. Buyuyen rahim ic organlara baski yapiyormus, bagirsak hareketlerini zorlastitiyormus baski yaptigi bolgede agri olusuyor vucut alisana kadar. Ben dun butun gun cektim bu sabah iyi uyandim cok sukur. Seninki de biran evvel gecer insallah.

Amin.. Gece rahat uyuyamadıgım ıcın sabah da yorgun uyanıyorum..
Allah yardım etsın..

vajina bölgesindeki ağrıdan bend e iki doktora gittim, rahim yolu uzunluğu, plasentanın yeri şusu busu herrşeyne bakıp bana da açıkladı içim rahatlasın diye...

düşükten mi korkuyosun ne zaman endişelenmen gerektiğini anlatayım dedi....

sırt üztü yat ve karnına bastır parmaklarınla, eğer yumuşaksa hiçç bi sorun yok dedi ama yattın baktın ki tüm rahim sertt bir top haline gelmiş, birazdan bakıyosun inmiş.... ve bak bakalım bi saat yat bu tekrarlıyorsa o zaman koş acile dedi...

normal bence canım, 150 de oalbilir 250 de kimi daha önden gidiyor kimisi normal gidiyor belki de sonradan açılıyor... boy, kilo konularında çok kıyaslamaya girmemek lazım moralimizi boşuna bozarız..

ben de bir doktora gittiğimde 5 gün önde diyor dün gittiğim 2 gün geride söyledi ama sorun değil o 2-3 günler hep değişecek dedi

kızlarr 1 aydır kusma olayım bitmişti bu sabah yine çıkardım puf.. gerçi bağırsaklarım da bi garipti üşütmektendir belki, aman kabus geri dönmesin de!

aynen canım heryerde farklı bir ölçüm var.ben 17 haftalıkken doktor yaklaşık bu haftalarda 150 gr falan oluyorlar demişti.benim hiç kilosuna bakmadılar buzamana kadar.bence güzel düşün güzel olsun hersey.amin.

Kızlar ya.. Bayram geldi daha hiçbir hazırlıgım yok. Zaten burda sadece eşimin ailesi var. gelirse onlar gelir. arkadaş çevremiz genelde şehir dışına gidiyor. İçimden hiçbir iş yapmak gelmiyor. Normal zamanda zemizlik yapmayı da tatlı - börek yapmayı da çok severim ama şimdi sanki elim gitmiyor hiçbir şeye..
Hamilelikten kaynaklı oldugunu biliyorum ama ne bileyim içim rahat değil..
Evim temiz aslında sadece bi iki cam silicem. Bi de yarın tatlı yapsam yeter herhalde
herkes benim gibi mi merak ediyorum

aynen canim bende öyleyim döne döne saatler geciyor bi bakiyorum is vakti gelmis aksam eve gidincede bitkin oluyorum canim hic birsey yapmak istemiyor..

Kizlar uyuyamiyorum yaa.. Benim gibi olupta bi çare bulan var mi bu soruna.. Uykum olsa da uyuyamiyorum.. Dönmekten basim dondu o derece yani..

galiba bedenimiz kendini anneliğe hazırlıyor başka açıklama bulamıyorum ben malum uykusuz geceler bizi bekliyor ben bir çare bulamadım valla, döne döne sabahı ediyoruz kızımla

valla canım hiç kendini yorma,canın isterse tatlını yap istemezsede hazır al gitsin.sonuçta malum durumun yani.bende ailemden uzağım sadece eşimin ailesi var.arkadaşlarda şehir dışına çıkarlar.burda geçirdiğim bayramlarda pekte uğraşmam açıkçası.

ben de bir doktora gittiğimde 5 gün önde diyor dün gittiğim 2 gün geride söyledi ama sorun değil o 2-3 günler hep değişecek dedi

Canim dr ultrasonda bakarken çizerek ölçü alıyor ya işte ona göre değişiyor boy ve kilo. Azıcık geriden tuttuğu zaman ileri azcik ileriden ölcmeye başladığı zaman geri yani ölçüm azmis gibi duruyor. Yani güvenilir değil. Oyüzden hiç korkmayin Esimde dr ordan biliyorum. Ama bazi hekimlerin ultrason bilgisi cok cok iyi. Bir radyolog arkadasimiz var super ultrason bakiyor. Arkadasim 6.5 aylikken kendi kadin dogumcusuna gorundu. Hersey cok iyi masallah dedi dr u. Sonra bu radyolog arkadasimiza gorundu.ayni gun hemde. O hemen kadin dogumcuna gorun bebekte bir sorun var dedi.arkadasimin esi pek umursamadi ve tekrar dr gitmediler. 2 gun sonra arkadasim 6.5 aylik 1000 gr bir bebek dunyaya getirdi. Ama masallah bebisimiz 3 ay kuvezde yatti ve kendini kurtardi

Ay ne bileyim sanki mecburmuşum gibi kasıyorum kendimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…