Gunaydin. O agrilardan ben de yasiyorum zaman zaman. Doktor normal oldugunu soyluyor. Buyuyen rahim ic organlara baski yapiyormus, bagirsak hareketlerini zorlastitiyormus baski yaptigi bolgede agri olusuyor vucut alisana kadar. Ben dun butun gun cektim bu sabah iyi uyandim cok sukur. Seninki de biran evvel gecer insallah.Günaydın hanımlar..
Bütün gece ağrıdan uyuyamadım.. Belim ve karnım ağrıyor..
Bir de inanılmaz bi şişkinlik var..
Amin.. Gece rahat uyuyamadıgım ıcın sabah da yorgun uyanıyorum..Gunaydin. O agrilardan ben de yasiyorum zaman zaman. Doktor normal oldugunu soyluyor. Buyuyen rahim ic organlara baski yapiyormus, bagirsak hareketlerini zorlastitiyormus baski yaptigi bolgede agri olusuyor vucut alisana kadar. Ben dun butun gun cektim bu sabah iyi uyandim cok sukur. Seninki de biran evvel gecer insallah.
Bugün sabahtan beri karnımda bi kramplanma,elektriklenme nasıl anlatılır bi tuhaflık vardı sanki heyecanlanmış gibi.akşam üzeri de makat ve vajina bölgemde şiddetli zonklamalar oldu.erken doğumdan korktum acile koştum gene.bir sıkıntı yok şükür,rahim ağzı uzunluğu ölçüyorlar o da iyi çıktı.rahim büyüdüğü için baskı yapıyo dedi doktor.yavrularımı gördüm bahaneyle:)büyüdkçe güzelleşiyorlar sanki Rabbimin mucizeleri...
Merhaba kizlar sohbetlerinize katilamasamda hepinizi satir satir takip ediyorum .Bugun benimde kontrolum vardi kalp dinleme cihazina baglandik yarim saat.cok şükür bir sorun yok.Amaa ne yazikki cinsiyeti hala netleştiremedik kiza benziyor ama sen yinede alisveris icin 3 hafta sonraki kontrolu bekle dedi.3hafta sonra organlarin olcumu icin ayrintili ultrason yapilacakmis .Birde bebegimim kilosu 160 gr dedi bana biraz az gibi geldi sizler ne dersiniz.
Ne bileyim tatlim internetten her doktorun sitesi ayri bisey yaziyor kimine gore az kimine göre normal.Ben hem seker hastasi hemde tiroid yetmezligi oldugu icin biraz korkuyorum acikcasi allak korusun gelisimi az olur bir sorun cikar diye.rabbim hayirlisiyla sag saglim evlatlarımizi kucağımiza almayi nasip etsin ınşallah.
aynen canım heryerde farklı bir ölçüm var.ben 17 haftalıkken doktor yaklaşık bu haftalarda 150 gr falan oluyorlar demişti.benim hiç kilosuna bakmadılar buzamana kadar.bence güzel düşün güzel olsun hersey.amin.Ne bileyim tatlim internetten her doktorun sitesi ayri bisey yaziyor kimine gore az kimine göre normal.Ben hem seker hastasi hemde tiroid yetmezligi oldugu icin biraz korkuyorum acikcasi allak korusun gelisimi az olur bir sorun cikar diye.rabbim hayirlisiyla sag saglim evlatlarımizi kucağımiza almayi nasip etsin ınşallah.
aynen canim bende öyleyim döne döne saatler geciyor bi bakiyorum is vakti gelmisaksam eve gidincede bitkin oluyorum canim hic birsey yapmak istemiyor..
Kizlar uyuyamiyorum yaa.. Benim gibi olupta bi çare bulan var mi bu soruna.. Uykum olsa da uyuyamiyorum.. Dönmekten basim dondu o derece yani..
badem yagını onerdıler aksam aktardan onu alıcam
valla canım hiç kendini yorma,canın isterse tatlını yap istemezsede hazır al gitsin.sonuçta malum durumun yani.bende ailemden uzağım sadece eşimin ailesi var.arkadaşlarda şehir dışına çıkarlar.burda geçirdiğim bayramlarda pekte uğraşmam açıkçası.Kızlar ya.. Bayram geldi daha hiçbir hazırlıgım yok. Zaten burda sadece eşimin ailesi var. gelirse onlar gelir. arkadaş çevremiz genelde şehir dışına gidiyor. İçimden hiçbir iş yapmak gelmiyor. Normal zamanda zemizlik yapmayı da tatlı - börek yapmayı da çok severim ama şimdi sanki elim gitmiyor hiçbir şeye..
Hamilelikten kaynaklı oldugunu biliyorum ama ne bileyim içim rahat değil..
Evim temiz aslında sadece bi iki cam silicem. Bi de yarın tatlı yapsam yeter herhalde
herkes benim gibi mi merak ediyorum
gene çatlaktan iyi değilmidir canım ?canım bende de varda sürmeye korktum nerde okusam tüylenme yapıyo yazıyor
Buda benim gobusum. Hepinize masallah.benimde gobus göğüs altından basliyor
ben de bir doktora gittiğimde 5 gün önde diyor dün gittiğim 2 gün geride söyledi ama sorun değil o 2-3 günler hep değişecek dedi
Ay ne bileyim sanki mecburmuşum gibi kasıyorum kendimi..valla canım hiç kendini yorma,canın isterse tatlını yap istemezsede hazır al gitsin.sonuçta malum durumun yani.bende ailemden uzağım sadece eşimin ailesi var.arkadaşlarda şehir dışına çıkarlar.burda geçirdiğim bayramlarda pekte uğraşmam açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?