İyiakşamlar bayanlar,benim iştah acayip bi şekilde arttı.simdilik 3 kilo aldım ama son aylardan çok korkuyorum,ilk gebeligimde 40 kilo almış biri olarak korkmakta hakliyimda sanırım. Bişey soracam benim cildim çok bozuldu,her tarafı kabarcık kabarcık sivilce gibi,sizinde oylemi.ne yapabilirim?
Oglum 35 haftalık ken 3650 kg doğdu,zaten Dr haftasında doğarsa 5 kilo olur diyordu.
Günaydın kızlar benim iki gündür acayip belim agrıyor öle agır işlerde yapmadım sizdede varmı bu şikayet
gene çatlaktan iyi değilmidir canım ?
AYNEN CANIMyani tabi harita olmaktan iyidir :)
Ay ne bileyim sanki mecburmuşum gibi kasıyorum kendimi..
Denicem bidaha ama tuylu seylerede tutamam ben seftalide dahil :) kecede ne yazikki kasiniyorum elleyince cokda hosuma gidiyor el emegimde olsun isterim bebegime bi resim ekledim oda cok hos dimi
Ay ben koymayayım korkarsınız:) 6 aylık gibiyim.ikiz benimkiler ondan mı acaba:)
ne kadar güzel,ve eğlenceli bende oğlumda kapı süsü,bebek şekeri.bez torbası,altın yastığı,ve sepet süslemiştim.ve cok keyif aldım yaparken.hersey var şimdi her türlü malzeme.kendin yapınca çokta uyguna mal edilebiliyo.şimdi elimdeki sepet,kapı süsü vs.biraz daha oynayarak,değiştirerek tekrar kullanacağım
İyiakşamlar bayanlar,benim iştah acayip bi şekilde arttı.simdilik 3 kilo aldım ama son aylardan çok korkuyorum,ilk gebeligimde 40 kilo almış biri olarak korkmakta hakliyimda sanırım. Bişey soracam benim cildim çok bozuldu,her tarafı kabarcık kabarcık sivilce gibi,sizinde oylemi.ne yapabilirim?
Benim de bozuldu canım.pütür pütür kücük kabarcıklar var yüzümde, bir de alnımda lekenme olmuştu ilk zamanlar.
canım hazır köpükler satılıyo,kapı süsü için.ondan aldım.yuvarlak simit gibi olanlar varya.etrafını kurdela ile sardım.petek tül aldım hazır süsler aldım.hoşgeldin bebek yazısınıda yapıştırdım ve kapı süsü oluştu.hiçbişeyi yok aslında.şimdi keçelerle süsliycem.birde eva süngeri diye bişey var.onunlada çok güzel süslenebilir.yaptığımda buradan paylaşırım
Kızlar ya.. Bayram geldi daha hiçbir hazırlıgım yok. Zaten burda sadece eşimin ailesi var. gelirse onlar gelir. arkadaş çevremiz genelde şehir dışına gidiyor. İçimden hiçbir iş yapmak gelmiyor. Normal zamanda zemizlik yapmayı da tatlı - börek yapmayı da çok severim ama şimdi sanki elim gitmiyor hiçbir şeye..
Hamilelikten kaynaklı oldugunu biliyorum ama ne bileyim içim rahat değil..
Evim temiz aslında sadece bi iki cam silicem. Bi de yarın tatlı yapsam yeter herhalde
herkes benim gibi mi merak ediyorum
hazır dikdörtgen yastık aldım.istersen tabi şekilli birşeyde dikip içini elyafla doldurabilirsin.üstüne mavi saten kumaş ile kılıf diktim.kenarlarına beyaz tülden fırfır yapıp,kapı süsü ile uyumlu olsun diye,ona aldığım hazır süslerin aynısından yastık içinde aldım üstüne diktim..çok güzel oldu.yatağının bir kenarında süslü püslü güzel oldu.vakit var yapabilirsin canım.Günaydın herkese
Evet güzeldi
İstersen bi bak , simiti hazır satılıyo kapı süsünün ona bişeyler ekleyip yapıştırma ile de yapabilirsin
Ondandır, ablamında ikizdi korkuyoduk ablam patlayacakmış gibi geliyodu yürürken son ayında :) ama sağlıklı olsunlar da kilo mühim değil
Yastığı nasıl yaptınız
İlgimi çekiyo bu tarz şeyler
hazır dikdörtgen yastık aldım.istersen tabi şekilli birşeyde dikip içini elyafla doldurabilirsin.üstüne mavi saten kumaş ile kılıf diktim.kenarlarına beyaz tülden fırfır yapıp,kapı süsü ile uyumlu olsun diye,ona aldığım hazır süslerin aynısından yastık içinde aldım üstüne diktim..çok güzel oldu.yatağının bir kenarında süslü püslü güzel oldu.vakit var yapabilirsin canım.
canım bende kasılırdım eskiden ama kendimi yıpratmamayı öğrenmeye başladım.bide çok yaptım zamanında sarması böreği,tatlısı.bazende gelen olmuyor genelde bizler gidiyoruz ya büyüklere kalıyor yaptıklarım.bende hazır alıyorum böyle zamanlarda,canım istersede yapıyorum bişeyler.Ay ne bileyim sanki mecburmuşum gibi kasıyorum kendimi..
anladığım kadarıyla becerikli bir hatunsun canım.kesinlikle elinden geliyorsa yap derim.bende yapıcam ikizler için olan versiyonunu:) oğlumunkilerin üzerinde değişikliğe gidicem.sepette çok güzel oldu.şekerlerini koydum içine.sonrada emziği pudrası vs.halada odasında kullanıyorum.resim albümü falan var içinde.kullanışlı baya.onuda hazır sepet alıp etrafını yine saten tül,süslerle süslemiştim.cinsiyetine göre rengini yaparsın süper olur.Kapı süsüyle beraber onu da yaparım inşallah
17 Ekimden sonra cinsiyeti belli olacak benim
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?