2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben arada bepanten yada hametan sürüyorum, özellikle hametan iyi geldi gibi düzeldi:)

Ay ne bileyim sanki mecburmuşum gibi kasıyorum kendimi..

Canim bende senin gibiyim, yapmazsam cok buyuk eksiklik olacakmis gibi hissediyorum. Hem bize gelen bile olmuyo biz buyuklere gittigimiz icin, ama simdi kalkip biryerlerden baslayip yavas yavas biseyler yapacam

Günaydın herkese

Denicem bidaha ama tuylu seylerede tutamam ben seftalide dahil :) kecede ne yazikki kasiniyorum elleyince cokda hosuma gidiyor el emegimde olsun isterim bebegime bi resim ekledim oda cok hos dimi

Evet güzeldi
İstersen bi bak , simiti hazır satılıyo kapı süsünün ona bişeyler ekleyip yapıştırma ile de yapabilirsin

Ay ben koymayayım korkarsınız:) 6 aylık gibiyim.ikiz benimkiler ondan mı acaba:)

Ondandır, ablamında ikizdi korkuyoduk ablam patlayacakmış gibi geliyodu yürürken son ayında :) ama sağlıklı olsunlar da kilo mühim değil

Yastığı nasıl yaptınız
İlgimi çekiyo bu tarz şeyler

Benim de bozuldu canım.pütür pütür kücük kabarcıklar var yüzümde, bir de alnımda lekenme olmuştu ilk zamanlar.

Cilt için hamileliğin başlarından beri solante pregna kullanıyorum, memnunum.

Ben mutfak kapı süsü yapmıştım kendime, hiç bişeyi hazır almadım keçeyi kestim harfler yaptım yapıştırdım. bu kez simit alacam ama bebek odası kapı süsü için

Bende normalde öyleyim 3 çeşit az gelir 5 çeşit olsun derim ama
Yavaş yavaş kasmamayı öğrendim
Zaten bu bayram eşimin ailesi köye gidiyo
Bizimkiler de gelmez hamileyim diye Ramazan da bile gelmediler, biz gittik gideriz bayramda da
Bi çeşit bişey çekti canım tatlı olarak ( şerbetli sevmem ) , ondna yapıp dolaba atacam inşallah

hazır dikdörtgen yastık aldım.istersen tabi şekilli birşeyde dikip içini elyafla doldurabilirsin.üstüne mavi saten kumaş ile kılıf diktim.kenarlarına beyaz tülden fırfır yapıp,kapı süsü ile uyumlu olsun diye,ona aldığım hazır süslerin aynısından yastık içinde aldım üstüne diktim..çok güzel oldu.yatağının bir kenarında süslü püslü güzel oldu.vakit var yapabilirsin canım.

Kapı süsüyle beraber onu da yaparım inşallah
17 Ekimden sonra cinsiyeti belli olacak benim
Teşekkürler

Ay ne bileyim sanki mecburmuşum gibi kasıyorum kendimi..
canım bende kasılırdım eskiden ama kendimi yıpratmamayı öğrenmeye başladım.bide çok yaptım zamanında sarması böreği,tatlısı.bazende gelen olmuyor genelde bizler gidiyoruz ya büyüklere kalıyor yaptıklarım.bende hazır alıyorum böyle zamanlarda,canım istersede yapıyorum bişeyler.

Dün bahsettiğim bebek arabalarım bunlar
Renk belli olunca ona göre yapıp çoğaltacağım inşallah
Arkasına mıknatıs ekleyip magnet olarak dağıtabilirim, bebek mevlütünde nasipse..

Kapı süsüyle beraber onu da yaparım inşallah
17 Ekimden sonra cinsiyeti belli olacak benim
Teşekkürler
anladığım kadarıyla becerikli bir hatunsun canım.kesinlikle elinden geliyorsa yap derim.bende yapıcam ikizler için olan versiyonunu:) oğlumunkilerin üzerinde değişikliğe gidicem.sepette çok güzel oldu.şekerlerini koydum içine.sonrada emziği pudrası vs.halada odasında kullanıyorum.resim albümü falan var içinde.kullanışlı baya.onuda hazır sepet alıp etrafını yine saten tül,süslerle süslemiştim.cinsiyetine göre rengini yaparsın süper olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…