anladığım kadarıyla becerikli bir hatunsun canım.kesinlikle elinden geliyorsa yap derim.bende yapıcam ikizler için olan versiyonunu:) oğlumunkilerin üzerinde değişikliğe gidicem.sepette çok güzel oldu.şekerlerini koydum içine.sonrada emziği pudrası vs.halada odasında kullanıyorum.resim albümü falan var içinde.kullanışlı baya.onuda hazır sepet alıp etrafını yine saten tül,süslerle süslemiştim.cinsiyetine göre rengini yaparsın süper olur.
Bana da gelen olmaz zaten kimsemiz yok. bi tatlı bi börek yaparım artık..Canim bende senin gibiyim, yapmazsam cok buyuk eksiklik olacakmis gibi hissediyorum. Hem bize gelen bile olmuyo biz buyuklere gittigimiz icin, ama simdi kalkip biryerlerden baslayip yavas yavas biseyler yapacam
Cilt için hamileliğin başlarından beri solante pregna kullanıyorum, memnunum.
Ben mutfak kapı süsü yapmıştım kendime, hiç bişeyi hazır almadım keçeyi kestim harfler yaptım yapıştırdım. bu kez simit alacam ama bebek odası kapı süsü için
Bende normalde öyleyim 3 çeşit az gelir 5 çeşit olsun derim ama
Yavaş yavaş kasmamayı öğrendim
Zaten bu bayram eşimin ailesi köye gidiyo
Bizimkiler de gelmez hamileyim diye Ramazan da bile gelmediler, biz gittik gideriz bayramda da
Bi çeşit bişey çekti canım tatlı olarak ( şerbetli sevmem ) , ondna yapıp dolaba atacam inşallah
canım bende kasılırdım eskiden ama kendimi yıpratmamayı öğrenmeye başladım.bide çok yaptım zamanında sarması böreği,tatlısı.bazende gelen olmuyor genelde bizler gidiyoruz ya büyüklere kalıyor yaptıklarım.bende hazır alıyorum böyle zamanlarda,canım istersede yapıyorum bişeyler.
bunlar çok şeker yapabiliyorsun maşallah benim elimden hiç gelmez böyle şeylerDün bahsettiğim bebek arabalarım bunlar
Renk belli olunca ona göre yapıp çoğaltacağım inşallah
Arkasına mıknatıs ekleyip magnet olarak dağıtabilirim, bebek mevlütünde nasipse..
Eki Görüntüle 1260197
Ben de kasmıcam Valla zaten istesem de gücüm yok
bunlar çok şeker yapabiliyorsun maşallah benim elimden hiç gelmez böyle şeyler
Kızlar ya.. Bayram geldi daha hiçbir hazırlıgım yok. Zaten burda sadece eşimin ailesi var. gelirse onlar gelir. arkadaş çevremiz genelde şehir dışına gidiyor. İçimden hiçbir iş yapmak gelmiyor. Normal zamanda zemizlik yapmayı da tatlı - börek yapmayı da çok severim ama şimdi sanki elim gitmiyor hiçbir şeye..
Hamilelikten kaynaklı oldugunu biliyorum ama ne bileyim içim rahat değil..
Evim temiz aslında sadece bi iki cam silicem. Bi de yarın tatlı yapsam yeter herhalde
herkes benim gibi mi merak ediyorum
normal bence canım, 150 de oalbilir 250 de kimi daha önden gidiyor kimisi normal gidiyor belki de sonradan açılıyor... boy, kilo konularında çok kıyaslamaya girmemek lazım moralimizi boşuna bozarız..
ben de bir doktora gittiğimde 5 gün önde diyor dün gittiğim 2 gün geride söyledi ama sorun değil o 2-3 günler hep değişecek dedi
Tesekkürler kizlar icimi rahatlattiniz. Bulantilar aynen tam gecti kurtuldum derken bir Sabah kalkiyorsun hadeee Dogru lavaboya .Gülü seven dikenine katlanacak mecburen :)kızlarr 1 aydır kusma olayım bitmişti bu sabah yine çıkardım puf.. gerçi bağırsaklarım da bi garipti üşütmektendir belki, aman kabus geri dönmesin de!
aynen canım heryerde farklı bir ölçüm var.ben 17 haftalıkken doktor yaklaşık bu haftalarda 150 gr falan oluyorlar demişti.benim hiç kilosuna bakmadılar buzamana kadar.bence güzel düşün güzel olsun hersey.amin.
7 senelik evliyim canım.oğlum var bide şimdi ikizler olacak napıcan mecbuuurrr.bundan sonrasıda rahat olmam lazım azıcık.Bana da gelen olmaz zaten kimsemiz yok. bi tatlı bi börek yaparım artık..
Ben de kasmıcam Valla zaten istesem de gücüm yok
Öğrencez mecbur. kaç senelik evlisin ?
Al benden okadar canim normalde hastalik derecesinde titiz biriyim Tatli börek cörek benim isim diyorum kendime ait bir yemek blogum bile var ama 2-3 aydir birak börek cöregi suan ev kalk gidelim diyor ben koltukta iki seksen ohhKızlar ya.. Bayram geldi daha hiçbir hazırlıgım yok. Zaten burda sadece eşimin ailesi var. gelirse onlar gelir. arkadaş çevremiz genelde şehir dışına gidiyor. İçimden hiçbir iş yapmak gelmiyor. Normal zamanda zemizlik yapmayı da tatlı - börek yapmayı da çok severim ama şimdi sanki elim gitmiyor hiçbir şeye..
Hamilelikten kaynaklı oldugunu biliyorum ama ne bileyim içim rahat değil..
Evim temiz aslında sadece bi iki cam silicem. Bi de yarın tatlı yapsam yeter herhalde
herkes benim gibi mi merak ediyorum
7 senelik evliyim canım.oğlum var bide şimdi ikizler olacak napıcan mecbuuurrr.bundan sonrasıda rahat olmam lazım azıcık.
ahahah ya hamileyiz yani o kadar tembellik hakkımız da olsun.Al benden okadar canim normalde hastalik derecesinde titiz biriyim Tatli börek cörek benim isim diyorum kendime ait bir yemek blogum bile var ama 2-3 aydir birak börek cöregi suan ev kalk gidelim diyor ben koltukta iki seksen ohh
Daha güzelini buldum
17 Ekimden sonra renk netleşince bundan yapmaya başlarım inşallah :)
hayatta aklıma gelmezdi zaten gözüm de yemez ben nasıl yaparım ki diye ama sen böyle basitmiş gibi anlata anlata aklımın ucuna girdi bi heves... Keçe nereden alınıyor, maliyetli birşey mi?
Bir deneme yapsam mı ki ben de:)
Eki Görüntüle 1260234
Daha güzelini buldum
Eki Görüntüle 1260234
Daha güzelini buldum
Eki Görüntüle 1260234
YAA ÇOOK GÜZELLDaha güzelini buldum
Eki Görüntüle 1260234
ayyy bu çoook tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?