2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hazır bebek sepetleri görmüştüm şampuan vs koymaya ondan almayı düşünüyorum
Teşekkür ederim, çok sabrım olmaıdğından meşakkatli şeyler yapamıyorum da keçe vs kolay geliyo ve süslemeye bayılıyorum

Canim bende senin gibiyim, yapmazsam cok buyuk eksiklik olacakmis gibi hissediyorum. Hem bize gelen bile olmuyo biz buyuklere gittigimiz icin, ama simdi kalkip biryerlerden baslayip yavas yavas biseyler yapacam
Bana da gelen olmaz zaten kimsemiz yok. bi tatlı bi börek yaparım artık..

Ben de kasmıcam Valla zaten istesem de gücüm yok

Öğrencez mecbur. kaç senelik evlisin ?

Zamanla anlıyosun zaten kasmanın anlamsız olduğunu
Üstelik bi de hamilesin
Bi çeşit hazır al köşe de dursun gelen olursa ikram et yeter
Ben çok abarttım zamanında, şimdi normale iniyorum sayılır

bunlar çok şeker yapabiliyorsun maşallah benim elimden hiç gelmez böyle şeyler

Gelir aslında
Ben kafadan kestim ama nette görmüştüm benzerini
Yamuk olur diyosan keçe kalıbı yaz bulursun benzer bişeyler
O kalıba göre keçeden kes, arzuya göre süsle

bayramda gezen taraf biz olduğumuz için ben hiçbirey yapmıyorum.. Bize kims egelmiyor zaten

normal bence canım, 150 de oalbilir 250 de kimi daha önden gidiyor kimisi normal gidiyor belki de sonradan açılıyor... boy, kilo konularında çok kıyaslamaya girmemek lazım moralimizi boşuna bozarız..

ben de bir doktora gittiğimde 5 gün önde diyor dün gittiğim 2 gün geride söyledi ama sorun değil o 2-3 günler hep değişecek dedi

kızlarr 1 aydır kusma olayım bitmişti bu sabah yine çıkardım puf.. gerçi bağırsaklarım da bi garipti üşütmektendir belki, aman kabus geri dönmesin de!
Tesekkürler kizlar icimi rahatlattiniz. Bulantilar aynen tam gecti kurtuldum derken bir Sabah kalkiyorsun hadeee Dogru lavaboya .Gülü seven dikenine katlanacak mecburen :)

Insallah canim hayirlisi olsun insallah.

Bana da gelen olmaz zaten kimsemiz yok. bi tatlı bi börek yaparım artık..

Öğrencez mecbur. kaç senelik evlisin ?
7 senelik evliyim canım.oğlum var bide şimdi ikizler olacak napıcan mecbuuurrr.bundan sonrasıda rahat olmam lazım azıcık.

Al benden okadar canim normalde hastalik derecesinde titiz biriyim Tatli börek cörek benim isim diyorum kendime ait bir yemek blogum bile var ama 2-3 aydir birak börek cöregi suan ev kalk gidelim diyor ben koltukta iki seksen ohh

Teşekkürler Herkese , tüm bebeklere maşallah

Al benden okadar canim normalde hastalik derecesinde titiz biriyim Tatli börek cörek benim isim diyorum kendime ait bir yemek blogum bile var ama 2-3 aydir birak börek cöregi suan ev kalk gidelim diyor ben koltukta iki seksen ohh
ahahah ya hamileyiz yani o kadar tembellik hakkımız da olsun.

nomatter , ben tembelimdir aslında yani zor olsa yapmam
Dene bence zevkle devamı gelecek
Büyük tuhafiye manifaturacılarda veya nette bulabilirsin
İnce keçe 3 tl kalın 5 tl
İnce ile harf vs kolay kesersin, kalınla zemin yaparsın. Örnekteki bebek arabasında mavi kalın mesela
ayyy bu çoook tatlı

Bence de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…