2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok heveslendim birden, maymun iştahlıyımdır gerççi; gitar, tiyatro, diksiyon, karakalem... kurslarının her birine dönemsel gitmiş ve şu an hala hiç bi sanatsal vasfı bulunmayan bi insandan bahsediyoruz:)

Bugün eminönüne gidebilirsem ordaki kumaşçılardan aliym hemen, netten de kalıp çıkariym yakaya takmaya broşlar yapıolar ya ondan yaparak başlayabilirim mesela...

kalını kesmek zor mu ince alayım ben, kıvrılıp kalır mı acaba ince de, ay çok heyecanlandım birden:)

Güzel anneler prensler ve prensesler hepinize merhaba kaç gündür giremedim iş yogunlugundan ama ne var ne yok okudumHepiniz iyisinizdir inşallah
Yemek konusunda bende eşimden yana sansliyim 5 haziranda evlendim ilk gunden hamile kaldim (tarihim sata göre) iki yıl yanliz yasadim yemek icin baya bi tecrübe oldu o iki yil bana ama insan ne kadar bilsede cani istemio hamile iken.
Bayram icin iki taraftanda uzagiz acikcasi temizlik yapmayi seviyorum ama cam silmekten korkuyorum ben herkes korkuttu beni silme uzanma bebek emzikten düşer böyle bi tabir var bizdeTatli da yicek kimse yok zaten
bu arada Cekirgee senben60 yLLz cok tatlisiniz Allah nazardan saklasin sizi ve bebislerinizi
Benim göbek 9aylik gibi 4 kilo aldim maşallah diyin teyzeleri

50x50 cm büyüklüğünde keçeler
Kesip birçok şey elde edebilirsin yani
İnsan stres atıyor ve bebek için olunca da hevesleniyor ayrıca

İstersen dikebilirsin ama ben kolaya kaçan tiplerdenim yapıştırıcı ile yapıyorum genelde
Ne yapacağına bağlı, istersen 1 rengi en azından kalın al. Normal makasla kesiliyo kalını da

Size de maşallah
Bende millet bişey yok dese de kendimi 3 kilodan daha fazla almış gibi hisseidyorum
Acaba ödem mi ?

Size de maşallah
Bende millet bişey yok dese de kendimi 3 kilodan daha fazla almış gibi hisseidyorum
Acaba ödem mi ?
Ben surekli tartilyorum ama surekli değişiyor kilom o da şişkinlik ve odemden canim hic tuz tuketmiyorum yine de aksam eve gidince corap lastik izlerim oluyor bildigin çukur gibi.sabah kalkinca da ellerim ayaklarim firinci Küregi gibi maşallah

Tuzu orta karar tüketmek laızmmış ben maalesef çok tüketenlerdenim
Ama az da iyi dğeilmiş diye okudum ödem için bakınca internete
Bende şişkinlik hissediyorum kendimde hep

önce bir çıkıntı gösterdi biz de gördük sonra ds
İlginçmiş
2 dk sonra %10 luk kısma geçtiniz deseydin :)

%90 diyince biz de ama bize kız demişlerdi dedik, o da evet ben de gördüm kız doğru söylemişler dedi anlamadım gitti :)

maşallah canım ya çok güzelsiniz

Hastayım halsizlik burnum akıyor etrafimda ilkokul biciriklari yaklasmayin hastayım size gecmesin diyorum olsun bizde hastayiz diyorlar tenefuslerde koşarak sarilmalarina engel oldum da bide şu yakın mesafeden kurtulabilsem

biraz daha tarif edersen başımıza iş çıkaracan valla insan heves ediyor, yazdığından beri keçe kalıbı bakıyorum netten

Merhaba kizlar gobisler cikmis masaallah hepinize benim gobek buyuk diyordum ama normal galiba hemen hemen hepimizki ayni ama benim gobis asada bebek gobek deligimin hemen altinda bazan sol tarafa gecio ama hic yukari cikmadi

biraz daha tarif edersen başımıza iş çıkaracan valla insan heves ediyor, yazdığından beri keçe kalıbı bakıyorum netten

Sussam mı konuşsam mı :)
Neyse yapmak isteyen olursa sorabilir
Benim ilgim var böyle şeylere
Kendi emeğim olunca daha hoşuma gidiyo
Ama daha erken diye de başlamadım
Hayırlısı

kızlar ultrasonda benimki cok hareketli hiç durmuyo resmen dans ediyor sizinkilerde böylemi

teşekkür ederimmm:) dikme işine ben de giremem düğmem kopsa anneme götürüyorum hala (gerçi genelde umursamayıp düğmesiz giyiyorum da neyse)

kızlar ultrasonda benimki cok hareketli hiç durmuyo resmen dans ediyor sizinkilerde böylemi

yok yaa benimki uyuşuk anca bacakları sallıyo o da uyumuyosa...
1-2 kere denk geldim kendini havaya atar gibi bişeler yapıodu.
bana çekmiş herhalde, annem abna hamileyken de durmadan doktora gidermiş hareket etmiyo bişey mi oldu diye, uyuyormuşum sürekli, doğunca da uyumuşum o ayrı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…