Bunlar ne için tam olarak
nomatter , ben tembelimdir aslında yani zor olsa yapmam
Dene bence zevkle devamı gelecek
Büyük tuhafiye manifaturacılarda veya nette bulabilirsin
İnce keçe 3 tl kalın 5 tl
İnce ile harf vs kolay kesersin, kalınla zemin yaparsın. Örnekteki bebek arabasında mavi kalın mesela
Bence de :)
çok heveslendim birden, maymun iştahlıyımdır gerççi; gitar, tiyatro, diksiyon, karakalem... kurslarının her birine dönemsel gitmiş ve şu an hala hiç bi sanatsal vasfı bulunmayan bi insandan bahsediyoruz:)
Bugün eminönüne gidebilirsem ordaki kumaşçılardan aliym hemen, netten de kalıp çıkariym yakaya takmaya broşlar yapıolar ya ondan yaparak başlayabilirim mesela...
kalını kesmek zor mu ince alayım ben, kıvrılıp kalır mı acaba ince de, ay çok heyecanlandım birden:)
Güzel anneler prensler ve prensesler hepinize merhaba kaç gündür giremedim iş yogunlugundan ama ne var ne yok okudum
Yemek konusunda bende eşimden yana sansliyim 5 haziranda evlendim ilk gunden hamile kaldim (tarihim sata göre) iki yıl yanliz yasadim yemek icin baya bi tecrübe oldu o iki yil bana ama insan ne kadar bilsede cani istemio hamile iken.
Bayram icin iki taraftanda uzagiz acikcasi temizlik yapmayi seviyorum ama cam silmekten korkuyorum ben herkes korkuttu beni silme uzanma bebek emzikten düşer böyle bi tabir var bizdeTatli da yicek kimse yok zaten
bu aradaCekirgee senben60 yLLz cok tatlisiniz Allah nazardan saklasin sizi ve bebislerinizi
Benim göbek 9aylik gibi 4 kilo aldim maşallah diyin teyzeleriEki Görüntüle 1260251
Ben surekli tartilyorum ama surekli değişiyor kilom o da şişkinlik ve odemden canim hic tuz tuketmiyorum yine de aksam eve gidince corap lastik izlerim oluyor bildigin çukur gibi.sabah kalkinca da ellerim ayaklarim firinci Küregi gibi maşallahSize de maşallah
Bende millet bişey yok dese de kendimi 3 kilodan daha fazla almış gibi hisseidyorum
Acaba ödem mi ?
Ben surekli tartilyorum ama surekli değişiyor kilom o da şişkinlik ve odemden canim hic tuz tuketmiyorum yine de aksam eve gidince corap lastik izlerim oluyor bildigin çukur gibi.sabah kalkinca da ellerim ayaklarim firinci Küregi gibi maşallah
dün kontrole gittim 15+3 de doktorum önce %90 erkek dedi, 2 dakika sonra da kız dedi :)
İlginçmiş
2 dk sonra %10 luk kısma geçtiniz deseydin :)
Güzel anneler prensler ve prensesler hepinize merhaba kaç gündür giremedim iş yogunlugundan ama ne var ne yok okudumHepiniz iyisinizdir inşallah
Yemek konusunda bende eşimden yana sansliyim 5 haziranda evlendim ilk gunden hamile kaldim (tarihim sata göre) iki yıl yanliz yasadim yemek icin baya bi tecrübe oldu o iki yil bana ama insan ne kadar bilsede cani istemio hamile iken.
Bayram icin iki taraftanda uzagiz acikcasi temizlik yapmayi seviyorum ama cam silmekten korkuyorum ben herkes korkuttu beni silme uzanma bebek emzikten düşer böyle bi tabir var bizdeTatli da yicek kimse yok zaten
bu aradaCekirgee senben60 yLLz cok tatlisiniz Allah nazardan saklasin sizi ve bebislerinizi
Benim göbek 9aylik gibi 4 kilo aldim maşallah diyin teyzeleriEki Görüntüle 1260251
50x50 cm büyüklüğünde keçeler
Kesip birçok şey elde edebilirsin yani
İnsan stres atıyor ve bebek için olunca da hevesleniyor ayrıca
İstersen dikebilirsin ama ben kolaya kaçan tiplerdenim yapıştırıcı ile yapıyorum genelde
Ne yapacağına bağlı, istersen 1 rengi en azından kalın al. Normal makasla kesiliyo kalını da
biraz daha tarif edersen başımıza iş çıkaracan vallainsan heves ediyor, yazdığından beri keçe kalıbı bakıyorum netten
Tesekkur ederiz teyzesimaşallah canım ya çok güzelsiniz
50x50 cm büyüklüğünde keçeler
Kesip birçok şey elde edebilirsin yani
İnsan stres atıyor ve bebek için olunca da hevesleniyor ayrıca
İstersen dikebilirsin ama ben kolaya kaçan tiplerdenim yapıştırıcı ile yapıyorum genelde
Ne yapacağına bağlı, istersen 1 rengi en azından kalın al. Normal makasla kesiliyo kalını da
kızlar ultrasonda benimki cok hareketli hiç durmuyo resmen dans ediyor sizinkilerde böylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?